31
na,ez milyen vírus?
-
#31 megint eltűntek. zsír -
#30 Akkor fingom sincs. Én The Bat!-to használok. Semmi gondom vele... -
zero_cool51 #29 ms outlook -
#28 Az attól függ, hogy mit használsz levelezésre... -
zero_cool51 #27 nekem másfajta kérdésem van. hogy lehet lementeni az emaileket wincsire, hogy win reinstall után meglegyenek? -
#26 örülj neki ..nekem folyton magamnak kell kitörölni mindet -
#23 POP3 szerver neve: postapop3.prim.hu
erre -
#22 Köszi. Így még boldogabb vagyok, hogy van!
-
#21 Igen, én is hallottam erről, hogy király volt.
Bár így, hogy pénzbe kerül, nem nagy szám, mert a pannonnál is van havi 500-ért, ebben az ingyenesség volt a poén szerintem. -
#20 Nekem a fő postafiókom a Westelnél van. Hátránya csak annyi, hogy 1MB tárkapacitása van, ami olyan modemes felhasználók esetében, mint pl. én nem is nagy hátrány. Előnyei viszont, hogy kapok SMS-t új levél érkezésekkor és ingyenes a használata. Persze ha valaki ezekután szeretné a Westel szolgáltatásait igénybevenni azt ki kell hogy ábrándítsam, merthogy idéntől már előfizetéses ez is. 3 éve kötöttem meg az akkor még 0 Ft-os szerződést. -
#19 Hát nem tudom, én nem szívesen használok ingyeneset, mert mindig tartok az adatvesztéstől, amiből igazi károm nem származik, de nem kellemes.
Szóval a freemailt a mailboxszal, a prímpostával tudom összehasonlítani, és ezek közül a freemailen jött a legtöbb spam, illetve pif kiterjesztésű fájlokkal terjedő vírus. A mailbox volt a leglassabb, a prímposta aránylag korrekt volt, de nem találtam pop3 elérhetőséget.
Pedig az fontos, mert a webes felület elég elviselhetetlen szokott lenni . -
#18 nem éppen, szevasz -
Roll #17 Én az egon-t használom. Semmi bajom vele. -
#16 De freemail a leggagyibb. Szvsz. -
#15 Na, szerintem egyezzünk ki abban, hogy minden ingyenes szarabb, mint a legtöbb fizetős, de azért használhatóak.
Ez igazságos így szerintem :) -
Cat #14 valóban
csinálsz egy fiokot, másnap ránézel és van benne többtucat spam -
Redfox #13 Használd a hotmail-t. Az ugyan angol nyelvű, de az jó. -
#12 én megtaláltam 2000 es leveleimet a kukában!!! erről ennyit. náha kicsit elegem van a freemailbol. mert néha lassú mint atom. néha az outlookon keresztűl nem akar bejelentkezni de amugy jo teljesen -
#11 na, visszajöttek a leveleim -
#10 Én meg pont most hagytam ott a freemail-t 5 év után, mert az utóbbi időben rendszeressen nem kaptam meg a leveleimet, de sajnos az én leveleim egy része sem hagyta el a postafiókot. Ezen kivül a beléptetési idő néha elképesztő volt. -
#9 Én már legalább 6 éve ugyanazt a freemail címet használom, és eddig sohasem volt gondom vele. -
#8 minden bozonnyal -
#7 Gladiator: Biztos azért, mert nem tudsz helyesen írni! -
dieselG #6 Hehh.. freemail jobb mint a primitívposta, ráadásul outlookban használom a freemailemet.. mi az hogy nálad fagyott? :) -
#5 na, de amikor freemailom volt, akkor soha sem kaptam meg a leveleimet, állandóan lefagyott, minden szar. -
#4 Már a neve miatt is. :-DDDD
A mostani történeted meg épp azt bizonyítja, hogy NEM JOBB a freemail-nél, ugyanis az én leveleim még nem tűntek el :-DDDD -
#3 mért primitív? jobb mint a freemail -
#2 Anyázni.
És verni a fejed a falba, hogy miért ilyen PRIMITÍV :-D szolgáltatónál kreáltál több postafiókot :-DDDDDD -
#1 A primposta.hu-n van több email címem is, de az összes kitörlődött az összes levél. másnak is? mit lehet ilyenkor tenni?