3056
-
#94 van benne a raptor -
#93 unreal tournament 2004be is repölő -
#92 Ez mondjuk igaz!! -
#91 én nem raknám be, mert köcsög fegyver lenne, lehetetlen magsasságba felmenne vele mindenki, majd löne... szal helikopter biztosan nem lesz benne remélem a játékban... -
#90 Ha lehet akkor nagy küzdelmek lesznek érte! :D -
#89 ha lesz, akkor a helikopterre leszek kiváncsi. hogy azt lehet-e majd használni ott is! :) -
#88 Biztosan lesz legalábbis remélem!!! -
#87 Remélem lesz multiba járgány használat és nem csak a single-ben! -
#86 ja, a játék a Deus Ex 1 vonalat követi, csak bazi nagy nyílt vonalakon. alítalóag a játék elsö felében a harc csak mellékes dolog. tehát sok helyet is meglehet oldani hent nélkül! nagyon sokat kell majd a játékban beszélni is pl! nagyon jó lesz a játék! remélem cooperative mód is lesz majd benne, akárcsak a Far Cry-ban (azt nem tudom terveznek-e hozzá, vagy lesz-e, de én örülnék ha lenne). a Cooperative mód nagy LAN-partikat hozhatna össze! :) -
#85 gamestar azt irja hogy fps/rpg
miért rpg?
xp-nk van vagy mi?
ha igen akkor még coolosab :) -
#84 de cool :)
nagyon örülök és nagyon várom a gamet. -
#83 igen, és valószínüleg kicsit jobban! :) -
#82 O ahogy olvasom a játék történetet ebben nem lesznek szörnyek (háleluja).
Ha a Far Cry demoja lebutitva 640X480 on coolan fut akkor ez is fog? -
#81 Lesznek szörny ellenfelek is vagy csak emberek? -
#80 qrva jó lesz!
-
#79 ha van sok ramod, meg egy 850-es géped, akkor menni fog... haveromnál úgy megy a Far Cry... :) -
#78 Talán scak ugy ha minden le van butitva!! -
#77 asszem ez a game se megy majd geforce2 vel :( -
#76 És igen 1 hónapja semmi hir erről az általam eléggé várt gaméről!!!!
Gyerünk srácok készítsétek a demót de a fullt se felejtsétek el!!!! -
#75 látom nagyon várod már azt a Demo-t... :D -
#74 Lassan közeledünk 1 hónaphoz és sehol semmi még új képek sincsenek!
Nagyon remélem hogy a demót fabrikálják!! -
#73 istencsászárkönigmájertutter game leszel adjanak rólad ki demót!!!!
Kezdek begolyozni. -
#72 Na remélem beigazolodik amit mondtam január 28.-a ota semmi Screenshots of the Week pedig már 19 nap eltelt azóta.ADJANAK MÁR KI DEMÓT!!!!!!!!!!!!!!! -
#71 hát ja, a májusi megjelenés elött nem lenne rossz ha kidobnának úgy március elején 1 demot! :) -
#70 Na most nem volt Screenshots of the Week 2 hete remélem azért nem mert a demót készitik elő letöltési állapotára!
Bárcsak már tölthetnénk a demót!
-
#69 jeah! :) -
#68 Xenus megjelenés
[2004-02-09 @ 10:56 - ZeroCool] (kommentek: 0)
Már egy jó ideje semmit sem lehet hallani a Deep Shadows fejlesztéséről, a Xenus-ról. A GenGamers csapata most azonban talált egy fórumhoz vezető linket, melyen elhangzott egy fontos infó. A jelek szerint a játék megjelenése nem eshet későbbre, mint 2004 május. Világszerte folyamatosan kerül majd a boltokba, ahogy az megszokás. Egyébiránt gondolom még be akarják mutatni egyszer az E3-mon, hátha akor többen felfigyelnek rá...
info: gamestar -
#67 Most már igazán jöhetne demó!!!!!!!!!!!! -
#66 Csak a mihez tartás végett pár kép:
-
#65 nem is kell. és amiket benyomtál képeket, már rég bentvannak a topicban 1szer nagyobb méretben többnyire... -
#64 Többet nem teszek be!
-
#63 -
#62 -
#61 Fegyverek amik benn lesznek a gameben!
http://actionvault.ign.com/features/media/xenus/xenus100803a.jpg -
#60 látom nagyon rá vagy kattanva a témára! helyes! :) -
#59 Ezek régi képek de csak hogy legyen valami!
-
#58 Szerintem is ütös game lesz ez! -
#57 képek alapján nagyon jó játék lesz, én már várom. csak az a gáz, hogy megjelenési időpontot én sem találtam -
#56 nagyon kira ez a puska -
#55 Már csak egy megjelenési dátum hiányzik!