3056
-
Drawain #694 hohóóó, hogyan, mikor, hol, miért? :D Én még nemtok, csak hajózni, bár a governoros küldetéseket már végigcsináltam. A történetben kell haladni, hogy repülhess? -
klastrom #693 köcíí -
#692 ha clonecd-s akkor: #578, ha meg reloaded-os akkor meg crack. -
klastrom #691 Hogy lehet elindítani a gammát? Kiírtam ezzel: Alcohol.120.Percent.v1.9.5.2802.WORKING.WinALL-TBE
Telepítettem de amikor el akarom indítani szarakodik...
És azt írja :ORIGINAL DISC COULDNT BE FOUND OR AUTHENTICATED
Emmi ??? -
#690 jah
seggberúgtam aztán megtanúlt repülni -
#689 megvan
ezekkel is akad mint a szar -
#688 te hol tartasz? most tanult meg az emberem repülni... :D -
#687 Akkor nem beszéltél vele mindenről amikor kiirja zöldel hogy mission complete akkor a jó.Lemész az udvarra ott lesz egy kocsi és máris mehetsz a következö piros X-hez a motorcsonakos faszihoz. -
totyi #686 #615 olvas vissza ott van leirva. -
#685 #615 -
totyi #684 nekem azon a particion van a virtuális memoria amelyiken az op.rendszer.
én is felnyomtam 3 gigára és igy megy.Amég nem volt felnyomva a virtuális memoria állandoan ujrainditotta a gépet a pálya betöltés után. -
#683 virtuális memóriát hol lehet beállítani? -
#682 dumáltam, de a térkép még mindíg ide mutatja az x-et -
#681 Dumálni kell a csókával a csajjal kapcsolatban. -
#680 Nem tudom mi ebben a nehéz ahogy kezdödik a game már van egy feladat piros X-el jelöli a térkép odmész beszélsz a fastival már megint kaptál feladatot mutatja is a térképen megintcsak piros X odamész stb stb.
Nem is értem te miért nem tudod. -
#679 a pálya kezdésekor mikor az irodába kellett menni a faszihoz
ott mit kell csinálni???? -
#678 a virtuális memóriát hova kell tenni? a redszerlemezre vagy arra a meghajtóra ahova játékot teleítettem? -
#677 én se tok angolul
hogy kell a rendőrökhoz beállni?
hogy kell küldetéseket felvenni?
honnan tudom hogy merre kell menni? -
Thanatos #676 nem jtáékokra gondoltam mint egyébb felhasználási terület, de már msot látom értelmetlen erről diskurálni, jo játékot :P -
#675 nekem ugyanezek
és rohattul akad
hogy csináltad meg hogy jól megy?
én mindent átírtam az inibe de nem jobb -
#674 Nektek is rosszak a hangok mert nállam recsegnek? És hogy lehet 5.1-re állítani? -
totyi #673 nyomd fel a virtuális memoriát 2.5 gigára legalább -
#672 még nem jöttünk rá, hogy lehet -
#671 A cheateket hogy kell bevinni?Mit kell beírni a console-ba hogy pl a god mode-ot megkapjam?Mert a sima bind1 nem csinál semmit. -
#670 Angol tudás nélkül is végig lehet vinni a gamet amugy.
Nekem bejön csak most vizsgák vannak azt mellőznöm kell a gépet pár napra. -
Thanatos #669 ki modnta ohgy mindenhol? :) -
Thanatos #668 nem bonyolult :) -
Gabe18 #667 Csak ilyen bonyolult megoldásokat tudsz mondani... -
#666 De nem is kell mindenhol :) -
Thanatos #665 tanulj nyelveket, nem csak itt jön jól :) -
#664 A kurva életbe!!! -
Gabe18 #663 Hát sokra megyek én a patch-el,ha egyszer a felét (felét...,tizedét) sem értem annak amit beszélnek,kérdeznek,mondok,stb...
Aki jól vágja az angolt,hát annak biztos nem hiányzik. -
Thanatos #662 mert? inkább patch kéne, mert magyaritás nem javitaná bugokat ugyse :) -
Gabe18 #661 Ajjaj...hát ez szomorú... -
#660 :DDdd -
#659 a képernyővédő is bekavar, és a háttérben müködő alkalmazások (nálam mindig akadt amikor a flashget kijelentette hogy letöltődött egy fájl) -
#658 fraps-et ne indítsd el előtte, nekem ugy megy crackel, nem kell reg se :D -
djcom #657 HÁt afaszom kivan már
Mér nem megy?
A crack a rossz vagy a játék
Félig betölt aztán nem megy tovább
LOOL -
Drawain #656 Minek kérdezgeted? Látod, hogy nem! Mivel másnak működik, nézz körül a saját portádon. Taskmanager-t ajánlom, és kilőni minden programot ami nem létfontosságú windows process! -
#655 SENKI SEM TUD SEGÍTENI???