Boiling Point - Road to Hell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
kezd újra visszatérni a hitem a játékba.
remélem a fizika is átesett ilyen restauráción. :)
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
<#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile>
Ezek kimondottan szépek.
"A Boiling Point: Road to Hell, melyet eredetileg Xenusként ismertünk meg, ismét meglepetésekkel szolgál. Az ATARI szerencsésnek érezheti magát az ukrajnai Deep Shadows fejlesztõcsapattal, mert a képek alapján tiszta, hogy a készítõk a lelküket is beleadják a játékba. Idén tavasszal érkezõ Boiling Pointot mindenképp érdemes lesz lecsekkolni már csak a gyönyörû grafikája miatt is. STALKERre gondoltam egybõl: így néznének ki a DirectX9 szabadtéri shaderek? Mert ez elképesztõen jó. A textúra felbontás az egekben száguldozhat."
info: Hardwired
2005 õsz van irva a megjelenéshez.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
<2005-03-05 @ 22:01 - ZeroCool>2005-03-05 @ 22:01 - ZeroCool>
Nemrégiben kiderült, hogy a korábban Xenus néven megismert, majd késõbb Boiling Point: Road to Hell névre keresztelt játékot a gondjai alá vette az Atari. A mai napon jelentették, hogy egy igazi hollywoodi sztárral is kibõvítik az alkotást. Az Amerikában igen sikeres 24 címû sorozat negyedik évadának egyik szereplõje, nevezetesen Arnold Vosloo lesz a fõhõs. A játék végleges verziójának megjelenése idén májusra tehetõ.
info: Gamestar
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
Én azért kipróbálnám már, hátha el lehet vele szórakozni, csak hogy ne kelljen dolgozni. ;-)
Majd pont egy F40-eseel szambázna az ember az õserdõbe, meg ahogy kinéz jujj...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
de nem baj kipróbálom majd akkor is.
A videók viszont nagyon tetszenek.
pedig mikor az elsõ képek jöttek, elég ígéretesnek tûnt.
de ez 1re rosszabb lett... :(
Hát az tény hogy egy-két dolog szar benne de igy elnézegetve az utobbi trailereket fasza game lesz ez.
Javult valamennyit szerintetek? Szerintem nem nagyon... ;-D
meg az npc-k hog ytankolni kell autót javitani stb
Motorcsonak rulez!!!
Ez jóü lenne ha megcsinálnák tényleg.
reméljük még összekapják magukat a fejlesztõk...
HIHETETLEN NAGY SZAR! ragdollnak semmi nyoma, a fegyverek még elmennek, az ellenségek nagyon bután néznek ki! a hangok sem az igaziak, meg még sorolhatnám...
remélem 1 DEMO nagyon gyorsan kijön és megváltoztatja a véleményem. ez eddig rémes...
(fõleg a darazsas rész, és a sziklarobbantás volt nagyon gagyi)
A videon is látszik hogy a graf közel sem lesz ütös de egy jó hangulatu történet és már ki is vagyunk engesztelve.
én mondjuk sajnálnám ezt a játékot, h ha a süllyesztõbe kerülne... :/
lehet kicsit üresnek fog hatni a játék. persze ha 1általán jó lesz a gém. mert mondjuk egy normális in-game video, vagy valami rövidke kis demo nem lenne rossz...
vagy nagyon bíznak a gémben...