Boiling Point - Road to Hell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Engen ezek a képek nemgyõztek meg mert atól még a kiadott ingame moviekban szar volt a graf.

Next PC upgrade: 2022

Sadun Tryst
na. ezek a képek elég meggyõzõek.
kezd újra visszatérni a hitem a játékba.
remélem a fizika is átesett ilyen restauráción. :)

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

ChevyG
de ott a lényeg is: "Boiling Point: Road to Hell is scheduled for release on personal computer in spring 2005."
<#smile><#smile><#smile>
grebber
8 új kép

Ezek kimondottan szépek.

"A Boiling Point: Road to Hell, melyet eredetileg Xenusként ismertünk meg, ismét meglepetésekkel szolgál. Az ATARI szerencsésnek érezheti magát az ukrajnai Deep Shadows fejlesztõcsapattal, mert a képek alapján tiszta, hogy a készítõk a lelküket is beleadják a játékba. Idén tavasszal érkezõ Boiling Pointot mindenképp érdemes lesz lecsekkolni már csak a gyönyörû grafikája miatt is. STALKERre gondoltam egybõl: így néznének ki a DirectX9 szabadtéri shaderek? Mert ez elképesztõen jó. A textúra felbontás az egekben száguldozhat."

info: Hardwired

2005 õsz van irva a megjelenéshez.

ChevyG
jonak igérkezik a gamma!
M@TriX
ez az új trailer már kicsit biztatóbb a korábbiak elég béna fizikáról tanuskodtak. hamarosan meglátjuk mi lett belõle...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

grebber

grebber

grebber
Képek:1.2.3.4.5.

grebber
Na megveszem a Gamepro 5. számát is mert benne van a gamerõl is valami.

grebber
Sztárosodik a Boiling Point!

<2005-03-05 @ 22:01 - ZeroCool>

Nemrégiben kiderült, hogy a korábban Xenus néven megismert, majd késõbb Boiling Point: Road to Hell névre keresztelt játékot a gondjai alá vette az Atari. A mai napon jelentették, hogy egy igazi hollywoodi sztárral is kibõvítik az alkotást. Az Amerikában igen sikeres 24 címû sorozat negyedik évadának egyik szereplõje, nevezetesen Arnold Vosloo lesz a fõhõs. A játék végleges verziójának megjelenése idén májusra tehetõ.

info: Gamestar

A Gamer's Hell legfrissebb értesülései szerint az angoloknál idén május 20-án jelenik meg a játék.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.

BBird
Mármint Xenus? ;-))
Én azért kipróbálnám már, hátha el lehet vele szórakozni, csak hogy ne kelljen dolgozni. ;-)
M@TriX
már elég régóta heggesztik ezt a gémet, Nexus volt a neve, még jól nlzett ki, de szerintem ennek már reszeltek.
Majd pont egy F40-eseel szambázna az ember az õserdõbe, meg ahogy kinéz jujj...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Tom3
A 3.képen a fa nem vmi szép :/
de nem baj kipróbálom majd akkor is.
A videók viszont nagyon tetszenek.
grebber
Nem rossz ez,nézd meg a képeket némelyik türhetõ pl ebbõl a 3.-ból az elsõ 2 de a 3.-kép az nagyon tré.

Sadun Tryst
én már elvesztettem minden hitem ebben a játékban.
pedig mikor az elsõ képek jöttek, elég ígéretesnek tûnt.
de ez 1re rosszabb lett... :(

grebber
3 új kép: 1.2.3.

Júj de csúnya ez a 3. kép nagyon fostalicska.

Tom3
kir!
jöhetne már! ;)
grebber
Boiling Point - Vehicles Trailer Part 2

A helikopteres rész nagyon bejön :)

Tom3
Ez is jó videó!
Egyre jobban várom!
grebber
Új movie (30MB)

Hát az tény hogy egy-két dolog szar benne de igy elnézegetve az utobbi trailereket fasza game lesz ez.

Tom3
lol

hát nem kicsit változott
BBird
Emlékeztek még az elsõ screenre, ami hardwireden volt? :-)

Javult valamennyit szerintetek? Szerintem nem nagyon... ;-D
Adam5
bakker a jármû ahzsnálat vmi isten császár!

meg az npc-k hog ytankolni kell autót javitani stb

grebber
Nem lesz ez rossz,bár sokkal jobb grafikát vártam de egynek bõven jó lesz.

Motorcsonak rulez!!!

Tom3
Nekem a videó nagyon tetszett a grafikától eltekintve.
Lehet meg veszem majd.
grebber
"Azt ígérik teljesen szabadon száguldhatunk a Xenus világában, tehát nem tölt majd a 3D motor a pályák között, de a Stalkeresek is ezzel dicsekedtek, aztán mégsem tudták megcsinálni."

Ez jóü lenne ha megcsinálnák tényleg.

grebber
grebber
Én továbbra is amondo vagyok hogy majd kiderül milyen lesz ha már toljuk vele :)

A gamestar.hu -n van egy új videó,hát nem semmi kis világot dobtak össze a fejlesztõk <#eljen>

grebber
Remélem azért valami frankó multirészt zuznak bele mert akkor el lehet majd vele hülyülni.

grebber

Sadun Tryst
szerintem nem a motorral van baj, mert a fákat, és a textúrákat egész jól összerakták... de hát a fizika, a mozgás, a hangok, és úgy maga a játékmenet nekem nagyon Chrome-ra emlékeztet (mész lõsz, beszész ha van kivel)... :(
reméljük még összekapják magukat a fejlesztõk...

grebber
Errõl beszéltem.Max ha tolnak alá új motort.Én ezt igy nem erültetném de egynek jó lesz.

Sadun Tryst
nah, szántam rá 1 kis idõt és megnéztem a videót...

HIHETETLEN NAGY SZAR! ragdollnak semmi nyoma, a fegyverek még elmennek, az ellenségek nagyon bután néznek ki! a hangok sem az igaziak, meg még sorolhatnám...
remélem 1 DEMO nagyon gyorsan kijön és megváltoztatja a véleményem. ez eddig rémes...

(fõleg a darazsas rész, és a sziklarobbantás volt nagyon gagyi)

grebber
Na ne odadobja a lekvárt az ellenfél mellé azt ellepik a darazsk :)
A videon is látszik hogy a graf közel sem lesz ütös de egy jó hangulatu történet és már ki is vagyunk engesztelve.

grebber
Boiling Point: Road to Hell

Képek:1.2.3.4.5.6.

Sadun Tryst
az igaz. fõleg amerikára... :D

Sadun Tryst
nemtudom, h miér van a pontos ok, de nekünk csak jó, mert a magyar fejlesztésû Xenus-szal legalább nem keverik össze. (Imperium Galactica 3 szelleproject)

Tom3
De egyébként miért lett Boiling Point a neve?Miért nem volt jó a Xenus?Nekem az a név jobban tetszett és könnyeben meg is tudtam jegyezni.
Tom3
Valahol olvastam hogy 2005-ben fog jönni nekem ez ok hisz már alig kell 2005-re várni de hogy azon belül mikor az már nem annyira mind1 nekem.Remélem az év elején fog kijönni.
bfg900
Ha elofordul, hogy nem mernek kiadni egy olyan verziot, ami tele van apro kis hibakkal, inkabb dolgoznak rajta, meg ha csuszik is a kiadas par nagy nev moge. Amugymeg eleg hajmereszto modon tudnak alakulni az eladasi adatok neha, az ember el nem kepzelne, hogy milyen cuccokbol vesznek meg szazerzeket es mikbol alig. Szoval sose lehet tudni.
Sadun Tryst
váá! ne forgasd ki a szavaim! :D csak azt mondtam, h hülyék a fejlesztõk mert, lehet 1 remek játékot elbassznak, h késõn adják ki! így kevés esélye lesz labdába rúgni a nagyok mellett! ha meg befuccsol a gém, nagy válakkozásnak kell lennie, h valamiféle folytatás legyen, vagy a fejlesztõkrõl halljunk még valami jót.
én mondjuk sajnálnám ezt a játékot, h ha a süllyesztõbe kerülne... :/

bfg900
Akkor mar ne is fejlesszen senki jatekot ezek uta, ha nem eri el a szinvonalat? :)
Sadun Tryst
az addig ok. de a játékélmény lehet nem fog annyit hozni 1 HL2 vagy STALKER után...
lehet kicsit üresnek fog hatni a játék. persze ha 1általán jó lesz a gém. mert mondjuk egy normális in-game video, vagy valami rövidke kis demo nem lenne rossz...

bfg900
Pl arra, hogy van akit meg manapsag is a jatekelmeny erdekel.
Sadun Tryst
nemtom mire várnak még a fejlesztõk. a hl2 és d3 miatt már rég elkéstek a kiadással. ez a játék úgy a Far Cry és D3 között lett volna aktuális. HL2 és STALKER után nem tudom mire számítanak... :/
vagy nagyon bíznak a gémben...

Tom3
A többi része nagyon tetszett.
Már nagyon várom.