9143
HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
-
#5860 most regeltem ezen az extra-n, nagyon profi :)
már úgy értem maga a regelés (html-ben még nincsenek a csúcson - úgy értem táblázattal megvalósított oldal, de amúgy kira :]) -
Cat 02 #5859 extra ?
vagy rapidshare v vannak ilyenek :) -
ldavid #5858 Tudom, ez nem igazán ide tartozik de tud valaki olyan (free) magyar tárhely szolgáltatóról, ahol feltöltés után teljesen le is lehet tölteni egy 140 MB-os tömörített fájlt?
Már többet is próbáltam de egyiknél sem töltődik le az egész. -
#5857 " hogy lehet szerkeszteni"
Lehet:
"Delete, edit, search and reply to posted messages."
Forrás: - Show more features... gomb lenyomása után. -
rinyavas #5856 Sziasztok
Az a problémám van, hogy a http://www.smartgb.com/ kiszolgálónál csináltam egy vendégkönyvet és nem tom, hogy lehet szerkeszteni vagy esetleg a rendszer nem is ad ilyen lehetőséget? :S -
kissadam007 #5855 *ostoba spammer vagyok* -
KAdam12 #5854 segítsen már valaki -
#5853 Így tényleg jó csak beletettem az előbb valami más kódot is ezért nem volt jó. -
#5852 "Sajna nem jó:"
Egy lópikulát nem!
Csak rendesen meg kéne adni a CSS-tulajdonságot.
Mert így (nem utolsó tulajdonságként) helytelen:
background-attachment:
fixed
Helyesen:
background-attachment: fixed;
"Egyéni "Submit" gombot szeretnék létrehozni az üzenőfalamhoz"
A Submit gombnak add meg háttérképként a képet (CSS-ben megoldható - background-image tulajdonság) és ne töltsd ki a value attribútumot. -
Attis55 #5851 plííz... -
#5850 Sajna nem jó:
http://www.autoskepekfoto.extra.hu/php/index.php?album=Audi -
#5849 background-attachment: fixed;
Példa -
#5848 Nekem meg az a gondom hogy css-be nem tudom megírni azt a kódot hogy a hátteret ne lehessen scrollozni.Egy kódot kibróbáltam nem is mozdult el a háttér csak alatta meg lett egy nagy fehérség.
Valaki tudna esetleg segíteni.
-
Cat 02 #5847 rakd két külön mappába a 2 sablont -
Jackson #5846 Tudna valaki segíteni, hogy lehet megoldani, hogy 2 azonos nevű css file ,hogy férhet meg ftp-re feltöltve? (leszedtem 2 ilyen ingyenes css websablont amelyekből szeretnék egy oldalt csinálni de mindkettőnek azonos a css file neve) Remélem érthetően fogalmaztam meg a kérdést.... -
KAdam12 #5845 Valaki tudna abban segíteni, hogy mivelcsináljam meg azt, hogy a weboldalamon a hátté automatikusan méreteződjön az oldalhoz és csak egy keretről van szó tehát nem lenne torz(dreamweaverrel csinálom) -
Attis55 #5844 Sziasztok!
Egy tutorial alkalmazásához kérném a segítségeteket! Egyéni "Submit" gombot szeretnék létrehozni az üzenőfalamhoz, ezzel a segítséggel: Tutorial
Jelenleg ez van a a php fájlomban: <TD><INPUT name="submit" TYPE="submit" value="M e h e t">
A tutorial szerint erre kell cserélni: <INPUT type="image" src="kuld.gif" name="Submit" value="Search" width="64" height="18" alt="Keresés a honlap tartalmában">
Meg is rajzoltam szépen a gombot és be is hivatkoztam rendesen, meg is jelenik, csak aztán az üzenetet nem küldi el... :(
Hol hibázok?
Előre is köszönöm!
PS: Ja igen, én a feliratot is elhelyeztem a gombon PS-pal, tehát egyedül a küldés funkcióra lenne szükségem.
-
markastor #5843 Nem megy. :( -
#5842 De én azt akarom hogy uyganazon a cimen legyen. -
#5841 beírod a szövege, majd
make a link
és akkor ott beírod az új oldaladnak az url-jét -
#5840 Csináltam egy weboldalt és vele kapcsolatban lenne kérdésem!
Azt hogyan tudom megcsinálni benne hogy egy általam megadott szövegre kattintva bejöjjön egy új oldal új tartalommal de azt is én csinálnám??
Nemtudom hogy kell saját magamra hivatkozni régen tudtam de még ha fizetnének érte se tudnám most megmondani hogy kell :(
Segítségeteket előre is köszönöm! -
#5839 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!6 éve itt vok, erre idepofátlankodsz? -
#5838 Már megoldottam. -
OFF:
only D =>SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!már ide is áttoltad a nagy orrodat?:D -
#5836 mit zméorkodsz? :D -
#5835 Valaki nem tudja hogy hogyan kell hátteret beszúrni ebbe a galériába:
http://php-script.hu/index.php?old=phpscript.php&katid=6&id=87
Már próbáltam a css-ét módosítani de nem lett jó.Már csak ez a galéria kellene a honlapomhoz.
A segítséget előre megköszönném. -
#5834 www.domain.hu -
Geriga #5833 Lehet hülye kérdés, de saját kezűleg lehet vmilyen domain nevet készíteni?
.hu-s vagy vmi.vmi.hu-t? -
rinyavas #5832 Huha, PHP-val kell, az még nem megy :P sebaj, nagyon köszi Faustus. :) -
#5831 Ie 7-el semmi gond, sokban különbözik a 6-ostól. -
#5830 szisztok!
lenne egy problémám!
Nem is ecsetelem... nézzétek meg ezt a weboldalt FIREFOX-al:
www.kardiahungary.hu
ÉS most Explorerrel.(activeX et engedélyezd)
teljesen szétesik.!
miért?
plz help -
#5829 "De úgy értettem hogy milyen kódot kell beírni hogy hátteret jelenítsen meg."
Én meg mondtam, hogy CSS-kód segítségével tudod formázni a kinézetet.
Megadtam 3 oldalt is ahol vannak példák is.
Például
Vagy megkeresed az adott galériában egy CSS állományt és azt bővíted, vagy a <style> tag segítségével illeszted be a CSS kódot a HTML-kód megfelelő részébe. -
Robrt #5828 Sziasztok!
SG fórummal kapcsolatban lenne kérdésem. A honlapomon létrehoztam egy fórumot és az oldalamra az SG fórumát ágyaztam be. Viszont nem tudom beállítani az oldalamat, hogy dinamikusan kövesse a fórum bejegyzéseinek hosszát. Valaki tudná a választ (szájbarágósan, hogy mit hová írjak, mert nem nagyon értek hozzá)? Előre is köszönöm, aki válaszol.
Robrt -
#5827 De úgy értettem hogy milyen kódot kell beírni hogy hátteret jelenítsen meg.Mert ami galériát szereztem abba csak egy nagy fehérség van és rosszul néz ki. -
#5826 Logó beillesztése képre PHP-val -
rinyavas #5825 Hali all.
Remélem még nem volt erről szó, az érdekelne hogy a myvipesek milyen módszerrel csinálják a képlevédéseket? Mert gondolom én nincs egy szerkesztő csoport akik minden nap azzal vannak elfoglalva, hogy az új képeket levédjék. Kérdésem hogyan csinálják vagy mivel, program?
Választ előre is köszi :) -
#5824 "Valaki nem tudja hogy kell php-ba hátteret beszúrni?"
PHP-be? Sehogy, a PHP szerveroldali nyelv - nem az oldal kinézetének szabályozására alkalmas. Arra ott a CSS (background, background-image, background-color és egyéb tulajdonságok).
http://www.w3schools.com/css/css_background.asp
http://www.w3schools.com/css/pr_background-image.asp
http://www.w3schools.com/css/pr_background-color.asp -
#5823 Valaki nem tudja hogy kell php-ba hátteret beszúrni? -
Geriga #5822 Köszi Attis!!! -
#5821 Kössz a segítséget.