9143
HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
-
Darkboy #1007 Hi, oldalam!!! -
Realtibi #1006 macromedia dreamveawer 4 -
Realtibi #1005 van magyarítása a macromediának? -
tmate6 #1004 ezt az Image.php-t valaki feltudná tölteni hogy letölthessem mert neke az hibás -
#1003 -
tmate6 #1002 Nem tom beállítani ezt a k***a számlálót -
Chappy #1001 köszi, nem kell, megvan a gif anmator 5.05-ös verziója és a crack. -
Chappy #1000 Bocs, de a gif animator más verziója jó, vagy crack az 5.0-hoz -
Chappy #999 KÉne valami Banner készítő, ami GIF-et gyárt! Nem PNG-t!
És ne Uldead Gif animator 5 legyen, mert már nekem lejárt -
Chappy #998 már az -
#997 vagy http://www.statsector.hu/ (de asszem azt fizetőssé akarják tenni) -
#996 URL=http://www.websas.hu/]Számláló regisztráció. -
tmate6 #995 És tudsz ilyen oldalt amugy igen progival szekesztema lapot -
Chappy #994 engem az érdekelne, hogy lehet olyan számlálót csinálni, ami nincs egy honlaphoz sem egisztrálva, tonábbá olyan lapok, mint a HLE reklamcsere, x3 csíkcsere... -
Chappy #993 regelsz egy szmlálós lapnál, ad egy kódot, és azt illeszd be. CSAK TUDD HOVA! érdemes honlapszerkesztővel dolgozni, mert ha a body elején/végén belinkeled, akkor után áthelyezheted -
tmate6 #992 Na nekem abban kéne segíteni hogy nem tom a számlálót hogy kell betenni a honlapomba mertazt úgy tom be lehet rakni html-es lapba is pls help!! -
#991 24 óra alatt nem nagyon kerül be sehova, inkább hetekben lehet mérni. -
#990 Emlékeim szerint 24 ó kell. -
gabyka13 #989 Hi!Elvileg regisztráltam a honlapomat vagy 3-4 keresőben.Google,heureka,goliat,altavisla,de mégsem tudok úgy rákeresni,hogy megtalálja a weblapomat.Pedig regezve van,mert a goliat kiirja,hogyha még1szer regezni akarom magam,hogy már az az oldal regisztrálva van.És mégsem találom.Rögtön rá tudok keresni,ahogy regezek?Vagy kell neki 1 kis idő?Kb 3-4 napja regisztráltam magam.Előre is kösz. -
#988 nemnagyon mert nem akarja elküldeni az adatokat így mert csak megnyitja az aktuális levelezőprogit és nem tartja meg az adatokat de egy kis php segítségével ki lehet okoskodni valahogy elvileg (ha érdekel olvass vissza) -
tmate6 #987 Ilyen jelentkezést lehet htmlben csinálni ?? -
#986 <body style="filter:progid:DXImageTransform.microsoft.Gradient(gradientType=0,StartColorStr='#FF8000',EndColorStr='#000000')"> Ezzel egy narancssárgából feketébe átnyúló rugalamas,a weboldal méretéhez igazodó hátteret kapsz,mint http://battlefront.uw.hu/klan/jelentkezes.html
<body bgProperties=fixed background="http://battlefront.uw.hu\hatter/7.jpg" link="#8b8da2" alink="#8b8da2" vlink="#8b8da2" text="#c1c0d0"> Ezzel meg ilyet (gondolom erre gondoltál)LINK -
Akuma #985 hi, lenne egy kérdésem...
hogyan lehet egy képet fixre beállítani háttérnek úgy, hogy görgetéskor a háttér ne mozdúljon el! és ugyanakkor a kép az aktuális felbontást ki is használja, tehát nyújtsa ki a maximálisan
dreamweaver mx-el próbálkozok
(és kellene fireworkshöz egy teljes magyar nyelvű leírás, de ez kevésbé fontos, egyenlőre) -
Chappy #984 serial: serials.ws -
Chappy #983 macromedia.com -
Realtibi #982 és ezt honnan tom leszedni? -
Chappy #981 készítésre? DW MX 2004 -
Realtibi #980 milyen programot használjak szerintetek? -
Chappy #979 nemjó! -
Chappy #978 kÖSSZ HOGY SZÓLSZ.. MOST KI IS JAVÍTOM REGGEL! -
#977 Van a "rólam" részleg és ott azt írtad,hogy:"2004 szeptemberében jött meg Karcagra az ADSL"
Időutazó vagy? -
Chappy #976 THX -
#975 Ha csak egy zenét akarsz hallani a lap megnyitásakor, ezt kell beirni.
<bgsound src="Akarmi.wav"></bgsound>
Lehet, hogy ezt kell variálni úgy hogy egymás után beírod, bár én nem próbáltam.
<bgsound src="Akarmi.wav"></bgsound>
<bgsound src="Akarmi2.wav"></bgsound>
<bgsound src="Akarmi3.wav"></bgsound>
Probáld ki hátha müködik. -
Chappy #974 megy! -
Chappy #973 sziasztok!
lenne egy kis bajom a honlapkészítéssel, azt hogy csináljam meg, hogy több háttérzene van, de egymás után következnek? -
#972 nm. -
#971 ok kösz. -
#970 Szia!
Én már tegnap nézegettem az oldalad. Nagyjából működött minden. -
#969 Valaki nézze már meg.hogy be tud e lépni az oldalamra, és jelleze vissza. -
#968 nincsmit :)