9143
HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
-
tmate6 #1047 Hány megás ez a Wink progi? -
#1046 Ááá, dehogyis :) az előző 3MB-os volt, ez a mostani meg kb 6MB lesz. -
tmate6 #1045 ja és pl egy ilyen hány mega 100? -
#1044 Valszeg a mai este folyamán, spgm galéria beüzemeléséről :)
csak még meg kell írni hozzá egy másik részt is, meg próbálom vhogy csökkenteni a méretet mert jópofa program ez wink, csak nekem túl nagy méreteket produkál. :(
Egy camtasia kéne jogtisztán, azzal nagyon fasza tutorialokat lehetne csinálni (a saját TSCC kodekével) :) -
tmate6 #1043 Harder mikor lessz uj Videó Tutorial de ha lehet ne Mambo tartalom hozzáadás 2 :D -
#1042 dreamweaver meg mondjuk photoshop
ja meg sok türelem hogy ezeket meg is tanuld
főleg ez utóbbi -
#1041 Akkor mi kell ehhez is meg ahhoz is, úgy hogy jó legyen? -
#1040 a webszerkesztő programok meg a grafikus programok az 2 külön kategória, ne akarj mindent 1 progival megcsinálni. :) -
#1039 Ok, renben, és tudok designt is csinálni meg minden? -
tmate6 #1038 Namo Web Editor 6 kezdőnekz való kezelése nagyon könnyű -
#1037 Sziasztok, szeretnék honlapot csinálni (valami komolyabbat).
Szeretném megkérdezni milyen progi kell hozzá, mert már volt lapom, de azt Word-el csináltam. Kezdő vagyok és megköszönném, ha valaki segíteni az elkészítésben. Köszi -
#1036 nem a honlap neve mellé kell beírni hanem csak azt a kulcsszót! És ennyivel nem leszel benne a az első 5-10ben csak ha szerencséd van... -
gabyka13 #1035 Na!Senki nem tud segíteni? -
#1034 ehhez lehet letölteni gombokat? -
tmate6 #1033 ismerem -
#1032 Itt nézd meg. -
gabyka13 #1031 Én csak azt nem értem,hogy regeltem magamat a google-nál és ha ott rákeresek a honlapom nevére,akkor megtalálja,de ha már beírok akár 1 olyan szót is a honlap neve mellé,amit a meta részbe beírtam,nem találja meg.Hova kell 1általán a metát beírni?Az index.html-be? -
tmate6 #1030 amugy itt az oldalam és ott a fórumnál van egy flash gomb na nekem olyanok kénének -
tmate6 #1029 nem rossz de
1. csak 1 gob kell vagy 2
2. nem túl sok van benne
3. olyan egyszerűek és ne olyanok amilyenek nekem kellenek -
orocé #1028 Mondjuk innen, ezzel a proggal!!! Nagyon kir ám'!!! -
tmate6 #1027 Hi nagyon meköszönném ha kapnék pár tippet honnan szerezhetek flash gombokat -
#1026 Ki kell próbálni, de nem valószínű hogy ezekkel a szavakkal valaha is említésre méltó helyen fogsz feltűnni a keresőkben. Nem azért mert rosszul töltötted ki vagy ilyesmi (bár önmagában a meta tag-ek használata még édeskevés), hanem mert a book, library, author stb... szavakat rajtad kívül még sokmillión használják a világon.
Google keresés:
Results 1 - 10 of about 194,000,000 for Books [definition]. (0.14 seconds)
Results 1 - 10 of about 125,000,000 for Library [definition]. (0.17 seconds)
Results 1 - 10 of about 112,000,000 for Author [definition]. (0.14 seconds)
ennyi találat van most az első 3 szavadra... -
Chappy #1025 persze, meta tagek kellenek. elmész a kataporta.helyhir.hu-ra, ott HTML iskola, majd 10. lecke. az tele van ilyenekkel. -
gabyka13 #1024 Ha ilyet beillesztek az index.html-be(persze át írva a kulcsszavakat),akkor az úgy jó lesz?Mármint akkor megtalálja a kereső?
<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Online Library - Out of print books by Nonexistantlib.org</TITLE>
<META NAME="Keywords" CONTENT="Books, Library, Author, Authors, Title, Titles, Out of print, Old Books, Rare Books, Online Library">
<META NAME="Description" CONTENT="Online Library is a collection of rare or out of print books. Search by author, title, or content. ">
<META HTTP-EQUIV="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</HEAD>
-
#1023 Ezt így nagyon hosszú lenne elmagyarázni, de ha érdekel a téma, olvasd át az itt található oldalakat, utána már sokkal tisztább lesz mit is kell csinálnod:
keresők és találatok -
gabyka13 #1022 Hi!Regisztráltam a honlapomat a keresőben,de csak akkor találja meg,ha az oldal címét írom be.Hogy csináljam meg azt,hogy ne csak az oldal címével tudjak rákeresni,hanem bizonyos kulcsszavakkal is?Előre is kösz. -
#1021 ok értem, az én honnlapom is ezzel van szerkesztve. -
Darkboy #1020 áááá, nagyon szar, nem ajánlom! sokat tud, de olyan szar, mint a word! a jegyzettömb külömb(sztem)! nem tom honnan lehet leszedni, már régen töltöttem le, csak nem tuttam , hogy megvan! :) -
#1019 Frontpage-et Honnan??
Engem érdekelne. -
Darkboy #1018 na megszereztem a frontpage-et! hááááát gyerekek.... ez ugyanolyan szar , mint a word, szal marad a dreamwaver -
Darkboy #1017 jaja, de én alig tok angolul és a nagyrészét értem, meg amúgyis a képekből rájön az ember. a frontpaget honan lehet leszedni? nekem ez kőne. előre is kösz!
-
Darkboy #1016 kössz! -
#1015 jó ez... -
tmate6 #1014 Szerintem annálvannak sokkal egyszerűbb progik html szekesztésre és legalább olyan a minőség -
Chappy #1013 nemigen. inkább tenulj angolul. az kurvára megkönnyíti a szerkesztést -
tmate6 #1012 hát ugye hogy maga az hogy a menü fix itt az enyémnekem ez tetszik az ilyen -
Darkboy #1011 mi nem jó rajta? -
tmate6 #1010 a tied maga az oldal -
Darkboy #1009 meik? -
tmate6 #1008 ez neke ne tetszik