9143
HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
  • tmate6
    Hány megás ez a Wink progi?
  • Harder
    Ááá, dehogyis :) az előző 3MB-os volt, ez a mostani meg kb 6MB lesz.
  • tmate6
    ja és pl egy ilyen hány mega 100?
  • Harder
    Valszeg a mai este folyamán, spgm galéria beüzemeléséről :)
    csak még meg kell írni hozzá egy másik részt is, meg próbálom vhogy csökkenteni a méretet mert jópofa program ez wink, csak nekem túl nagy méreteket produkál. :(
    Egy camtasia kéne jogtisztán, azzal nagyon fasza tutorialokat lehetne csinálni (a saját TSCC kodekével) :)
  • tmate6
    Harder mikor lessz uj Videó Tutorial de ha lehet ne Mambo tartalom hozzáadás 2 :D
  • Harder
    dreamweaver meg mondjuk photoshop
    ja meg sok türelem hogy ezeket meg is tanuld
    főleg ez utóbbi
  • drowns41
    Akkor mi kell ehhez is meg ahhoz is, úgy hogy jó legyen?
  • Harder
    a webszerkesztő programok meg a grafikus programok az 2 külön kategória, ne akarj mindent 1 progival megcsinálni. :)
  • drowns41
    Ok, renben, és tudok designt is csinálni meg minden?
  • tmate6
    Namo Web Editor 6 kezdőnekz való kezelése nagyon könnyű
  • drowns41
    Sziasztok, szeretnék honlapot csinálni (valami komolyabbat).
    Szeretném megkérdezni milyen progi kell hozzá, mert már volt lapom, de azt Word-el csináltam. Kezdő vagyok és megköszönném, ha valaki segíteni az elkészítésben. Köszi
  • Police88
    nem a honlap neve mellé kell beírni hanem csak azt a kulcsszót! És ennyivel nem leszel benne a az első 5-10ben csak ha szerencséd van...
  • gabyka13
    Na!Senki nem tud segíteni?
  • Police88
    ehhez lehet letölteni gombokat?
  • tmate6
    ismerem
  • marsu
    Itt nézd meg.
  • gabyka13
    Én csak azt nem értem,hogy regeltem magamat a google-nál és ha ott rákeresek a honlapom nevére,akkor megtalálja,de ha már beírok akár 1 olyan szót is a honlap neve mellé,amit a meta részbe beírtam,nem találja meg.Hova kell 1általán a metát beírni?Az index.html-be?
  • tmate6
    amugy itt az oldalam és ott a fórumnál van egy flash gomb na nekem olyanok kénének
  • tmate6
    nem rossz de
    1. csak 1 gob kell vagy 2
    2. nem túl sok van benne
    3. olyan egyszerűek és ne olyanok amilyenek nekem kellenek
  • orocé
    Mondjuk innen, ezzel a proggal!!! Nagyon kir ám'!!!
  • tmate6
    Hi nagyon meköszönném ha kapnék pár tippet honnan szerezhetek flash gombokat
  • Harder
    Ki kell próbálni, de nem valószínű hogy ezekkel a szavakkal valaha is említésre méltó helyen fogsz feltűnni a keresőkben. Nem azért mert rosszul töltötted ki vagy ilyesmi (bár önmagában a meta tag-ek használata még édeskevés), hanem mert a book, library, author stb... szavakat rajtad kívül még sokmillión használják a világon.

Google keresés:
    Results 1 - 10 of about 194,000,000 for Books [definition]. (0.14 seconds)
    Results 1 - 10 of about 125,000,000 for Library [definition]. (0.17 seconds)
    Results 1 - 10 of about 112,000,000 for Author [definition]. (0.14 seconds)

ennyi találat van most az első 3 szavadra...
  • Chappy
    persze, meta tagek kellenek. elmész a kataporta.helyhir.hu-ra, ott HTML iskola, majd 10. lecke. az tele van ilyenekkel.
  • gabyka13
    Ha ilyet beillesztek az index.html-be(persze át írva a kulcsszavakat),akkor az úgy jó lesz?Mármint akkor megtalálja a kereső?
    <HTML>
    <HEAD>
    <TITLE>Online Library - Out of print books by Nonexistantlib.org</TITLE>
    <META NAME="Keywords" CONTENT="Books, Library, Author, Authors, Title, Titles, Out of print, Old Books, Rare Books, Online Library">
    <META NAME="Description" CONTENT="Online Library is a collection of rare or out of print books. Search by author, title, or content. ">
    <META HTTP-EQUIV="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
    </HEAD>

• Harder
    Ezt így nagyon hosszú lenne elmagyarázni, de ha érdekel a téma, olvasd át az itt található oldalakat, utána már sokkal tisztább lesz mit is kell csinálnod:
    keresők és találatok
  • gabyka13
    Hi!Regisztráltam a honlapomat a keresőben,de csak akkor találja meg,ha az oldal címét írom be.Hogy csináljam meg azt,hogy ne csak az oldal címével tudjak rákeresni,hanem bizonyos kulcsszavakkal is?Előre is kösz.
  • marsu
    ok értem, az én honnlapom is ezzel van szerkesztve.
  • Darkboy
    áááá, nagyon szar, nem ajánlom! sokat tud, de olyan szar, mint a word! a jegyzettömb külömb(sztem)! nem tom honnan lehet leszedni, már régen töltöttem le, csak nem tuttam , hogy megvan! :)
  • marsu
    Frontpage-et Honnan??
    Engem érdekelne.
  • Darkboy
    na megszereztem a frontpage-et! hááááát gyerekek.... ez ugyanolyan szar , mint a word, szal marad a dreamwaver
  • Darkboy
    jaja, de én alig tok angolul és a nagyrészét értem, meg amúgyis a képekből rájön az ember. a frontpaget honan lehet leszedni? nekem ez kőne. előre is kösz!
  • Darkboy
    kössz!
  • Police88
    jó ez...
  • tmate6
    Szerintem annálvannak sokkal egyszerűbb progik html szekesztésre és legalább olyan a minőség
  • Chappy
    nemigen. inkább tenulj angolul. az kurvára megkönnyíti a szerkesztést
  • tmate6
    hát ugye hogy maga az hogy a menü fix itt az enyémnekem ez tetszik az ilyen
  • Darkboy
    mi nem jó rajta?
  • tmate6
    a tied maga az oldal
  • Darkboy
    meik?
  • tmate6
    ez neke ne tetszik