9143
HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
-
#1607 mivel a php egy sima szöveges kód, mint a html vagy bármilyen nyelv, amin programozni lehet, igen.
bár én speciel a htmlt és a phpt is notepaddal szoktam. -
Figyesz! lehet nem témábavág de ugye phpt lehet szerkezteni dreamwawevel is??????? -
#1605 bence! msn-en majd elmondom hogy kell. -
Ben C #1604 na nekem az lenne a problémám, hogy hogy lehet azt megcsinálni hogy egy link felé huzva az egeret (OnMouseOver) egy más helyen lévő kép megváltozzon ?
Úgy mint ezen az oldalon.. -
Ben C #1603 LOL. -
#1602 NetObject Fusion-t nem használja senki?
nem tudjátok, hogy lehet key-t beadni neki? -
#1601 sziasztok!
a < title > tagen belülre írt szöveg hosszára van valami maximum érték, mert nekem a végét nem írja ki. Illetve a német nyelvű részét az oldalnak úgy csináltam meg, hogy a window.open paranccsal nyitja meg index2.html néven a német főoldalt. Viszont ennek is a magyar címet írja, a német csak egy rövid ideig villan fel. Hogy értsétek is miről beszélek, az aláírásomban lévő honlapról van szó. Remélem ez nem minősül reklámnak...
köszi előre is! -
#1600 -
#1599 köszi szépen! sikerült! -
skristof #1598 az img tag végére tedd hogy border=0
ekkor nem is lesz kerete a képnek, sztem ez a legletisztultabb...
de ha kell szín, akkor meg bordercolor... -
#1597 Body tagbe tedd be a következőt:
link='#CCCCCC' vlink='#CCCCCC' alink='#CCCCCC'
ilyenkor minden link szürke lesz!
Ha csak azt akarod, hogy a kép linkje legyen szürke, akkor használj css-t -
#1596 meg -
#1595 dreamweawerben -
#1594 megtudná valaki modani hogy van egy kép, ami egy link és a keret ne kék szinü hanem pl szürke legyen? ezt meglehet vhogy csinálni? -
#1593 köszi szépen, csekkolom -
#1592 ha van fent quicktime, és megfelelően társítva van, akkor kattintásra elkezdi lejátszani a zenét (nincs semmilyen kérdés). Van egy beépülő pluginje a böngészőbe.
Online is működik.
Csak kell neki QuickTime... -
#1591 a megoldást sajnos nem tudom megmutatni, mert nem ezen a gépen csináltam, meg amúgy is off-line a dolog. -
#1590 Úgy sikerült megcsinálni, hogy előszörö az .mp3 kiterjesztésű fileokat társítottam a winamphoz, hogy az legyen az alapértelmezett. Aztán az < a href="c:\.......\szam.mp3" > adtam meg a linket. Sajnos azt még nem sikerült kiküszöbölni, hogy ne jelenjen meg mindig a szokásos ment/megnyit ablak, de ha ennél a megnyitásra nyomsz, akkor a winampban nyitja meg a számot. -
skristof #1589 esetleg megmutatnád a megoldást? engem érdekelne
leginkább az mp3-as része, de végülis az egész...
lécci, htx -
#1588 megoldva... -
#1587 Sziasztok!
Azt hogy tudom megcsinálni, hogy off-line html környezetben ha mondjuk csinálok egy linket a gépen lévő mp3-ra, akkor a linkre kattintva megnyissa azt az alapértelmezett lejátszóban? És ezt a többi esetben, pl. dokumentumok is meg lehet csinálni?
Remélem nagyjából érthető voltam... -
Ben C #1586 -
#1585 szerintem is. macromedia flash mx. -
skristof #1584 macromedia? -
#1583 Melyik a legjobb flash szerkesztő? Olyanra gondolok, amivel könnyebb honlapokkal dolgozni... -
skristof #1582 pojénkodik -
#1581 ?? -
Ben C #1580 "Remélem segítettem. Ha nem akkor K#&*!ßð!!! -
skristof #1579 skristof a nevem -
#1578 Peace mindenkinek! -
#1577 akkor béke ferencváros-drowns-zsombor-m. -
#1576 Nem tom' aktuális-e még, de küldtem privit -
skristof #1575 jo
én nem akartam meg nem is akarok itt flémelni erről :)
jo is h olvastál előtte, akkor minden OK
majd ha lesz kedvem megcsinálom a lapomat... :P
amugy énsem vagyok profi, sőt. nem is mondtam
részemről ennyi ;)
písz -
#1574 Nem csinálta meg helyettem senki, de muszáj volt már kérnem segítséget, mert végigolvastam legalább 4-5 frames leírást, de ott nem találtam meg amit kerestem. Egyébként meg Ferencváros: nem láttam a lapodat, nem is jön be, de biztos jót csináltál, majd szólj ha kész, kíváncsi vagyok rá. -
#1573 igen, igazad van, de már régen kért segítséget, és nemsikerült neki ezért ssegittettem. igazad van hogy nem kell megcsinálni helyette a lapot tanulja meg. -
skristof #1572 1ébként ha csak egy picit is visszaolvasol, láthatod, h énis segítettem, és ugyanazt írtam le, amit te
csak én nem írtam le az egész forráskódot. mert ha mindig lesz vki aki megcsinálja, akkor sosem lesz rászorulva, h megtanulja, szal...
de ha azt mondja, h csináljak neki egy lapot, akkor legyen
5.000HUF
ennyi -
skristof #1571 igen, azért van a forum, h segítsünk egymásnak
de nem azért, h megcsináljuk a másik helyett
ez kb olyan, mint a prog.hu-n levő emberkék, akik ugy indítanak, h csinálja meg vki ezt azt, meg tudja-e valaki csinálni...
etc.
nem! tanulja csak meg magátol, kísérletezzen, és majd ha 3 napig csak ezen törte magát, akkor irjun ide
de akkor is irja le, h mi a baj, miket probált eddig stb... -
#1570 Ferencváros :
zsombor : -
#1569 igen, ahogy mondod, "magától nem fog menni"
ezért kérte drowns a segítségünket. azér van ez a fórum hogy egymásnak segítsünk, ha nem teccik.... -
skristof #1568 könyörgöm
legalább olvassatok utána picti
miért akar mindenki weblapot csinálni?
vagy akkor legalább csinálnátok vmi varázslóval...
ezt is tanulni kell, magától nem fog menni