9143
HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
-
skristof #1727 igy van
rengeteg ingyenes kis számlálót találsz
http://webmester.lap.hu
kiindulásnak itt egy link -
#1726 Nézd meg az atw honlapján, valszeg nekik is vannak számlálóik, és ott le is van írva a használata. Amúgy meg rákeresel google-ban (counter) és kilök egy csomót. Én úgy tapasztaltam, hogy mindig kb 1 sornyi cuccot kell beszúrni a forráskódba és az adott szolgáltatónál választhatsz néhány típus közül. Valszeg lehet máshogy is flancosabbat, de minek... -
#1725 hi számlálót hogy tudok tenni az oldalamra? -
#1724 THX! -
skristof #1723 persze adatbázis is jó ;)
csak mondtam h elég egy text is
énis adatbázist használok :)) -
#1722 Bocsi, igazad van, csak felületesen néztem meg a tutorialt :) -
#1721 Ajánlanám TLoF scriptjét (v.2.0), ami SQL adatbázis segítségével számolja, hogy mennyiszer lett letöltve egy fájlt. Nálam is az fut a lapon a "letöltések" menüpont alatt
http://www.tutorial.hu/letoltes/index.php?mod_dir=/scriptek/tlof.scripts& -
skristof #1720 ilyen esetre bőven elegendő egy txt file.... -
#1719 Adatbázis is kell hozzá, ezt a tutorialt kicsit módosítva hasznosíthatod. -
#1718 Sziaszok!
Azt hogyan lehet megcsinálni egy oldalon, hogy van pár letölthető mp3, akkor kiirja mellé hogy hányan töltötték le? Remélem nem fogalmaztam hülyén (már megint)
Köszi, drowns41 -
skristof #1717 például
kábé 3 másodperc -
#1716 hello, vki tud olyan oldalt ahol javascript programozáshoz vannak segítségek? vagy akár írhattok is ide : [email protected]
thx
kellemes ünnepeket -
#1715 A nuke oldalakkal nincsen gond szerintem.
Én magam nem szeretem, de sokaknak gyors és könnyű lehetőséget biztosít, hogy publikálhasson valamit a neten. És a fórum része is elég fejtett ahhoz, hogy jól lehessen használni.
Osztozom Sil véleményében a Zen Gardennel kapcsolatban!
Az egyik olyan oldal volt, aminek hatására elkezdtem a css-el komolyabban foglalkozni. Mindenkinek ajánlom, hogy nézegesse! Kis PHPvel egybekötve fasza oldalakat lehet kihozni nem sok gyakorlással. -
#1714 Nagyon kevés jól megcsinált Nuke-os oldalat láttam eddig (0-hoz közelít a számuk). Szerintem sokszor indokolatlanul használják a php-s tartalomkezelő rendszereket (és pl a flash-t is), csak mert divatos. De nem minden oldalhoz ez a jó megoldás, főleg, ha nincs összhangban a tartalommal (vagy mondjuk tartalom nincs is). A Nuke meg alapból kifejezetten igénytelenül is néz ki, és kevesen szabják testre.
Amúgy meg egy sima html oldal lehet ám nagyon látványos is, érdemes pl körülnézni a Zen Garden-en. -
#1713 [#én is]
:)
-
skristof #1712 [#erősen bólogat] -
#1711 na igen, de mind egyforma, hiába teszel rá másik stílust esetleg.
én már immunis vagyok az 1kaptafás oldalakra, az ilyen nuke-os szarokat a felismerés után nem is nézem tovább (max. akkor ha nincs más forrás, de ilyen még nem volt eddig)
Inkább legyen csúnyácska, de egyedi szvsz. Vagy aki komolyan gondolja, tanuljon meg programozni html, php-ban és alkosson. szerintem. -
skristof #1710 pl azért, mret megnézem a nuke-os 'oldalad'...
fikázás/félm ON -
#1709 Miért akarjon vki megtanulni fényképezni, mikor az ofotért-ben kapható eldobható 1x használatos gép is, nemigaz? :) -
#1708 Mért HTML-s honlapot akartok csinálni? Ha valami jobb annál az a PHP-NUKE!Sokkal könnyebb kezelni...szerintem... -
skristof #1707 ez a megoldás és énis utálom a háttérzajt
:DD -
#1706 Az nem baj, ha válaszolsz és megmondod, mit kell tennie. Én csak a magam véleményét tettem még hozzá. :)
-
#1705 Én se szeretem a háttérzenét (meg egy csomó más felesleges csicsát, lásd pl egérkövetők) a honlapokon, de ha már megkérdezte, válaszolok. (Szerencsére a legtöbb kezdő honlapkészítő nem tudja, hogy a BGSOUND csak IE-ben műxik, úgyhogy általában szép csend van. De biztos vannak olyanok is, akik szeretik a háttérzenét, mert van erre is kiterjesztés.) -
#1704 honlapon a zene suxx.. -
#1703 Sztem meg takarítsd le a zenét a weblapról. A legtöbb ember utálja. Én gyűlölöm...
-
#1702 BGSOUND helyett EMBED-et (autostart="true" és hidden="true" paraméterekkel) vagy OBJECT-et kell használni hozzá. -
#1701 Sziasztok.
A kérdésem a következő, van egy adott honlap, ha belépsz az oldalra, ie alatt megy a zene, de opera, és mozilla alatt nem.
Mit kell tenni, hogy más böngészőben is hallható legyen a zene???
-
#1700 Frame-ekkel. felső frame-be teszed a bannert és menüsort, az mindig látható lesz, alatta meg egy másik frame-be nyitod meg a tartalmat. -
Aspyrin #1699 ne sírj -
joe14 #1698 sehogy
amatőr vagy
amatőrökkel nem foglalkozunk
szevasz -
Aspyrin #1697 Nosö, az lenne a kérdésem, hogy adott egy oldal amit állandóan látni szeretnék (speciel egy banner + menűsor) és arra a lapra hívnék be más lapokat azt hogy tudnám megoldani? -
#1696 Ja! -
#1695 Köszi, akkor ezek szerint ha szerencsém van akkor véletlen ráhibázhatok a fájl nevekre, egyébként esélytelen?
-
skristof #1694 szerintem nincsen
de jó az aláírásod! ::) -
#1693 Üdv!
Van arra lehetőség, hogy egy honlapon lévő képeket meg tudjak nézni anélkül, hogy jogosultságom lenne hozzá?
Az oldal php-s, de a publikus képek tulajdonságainál látom az elérési útvonalat. A mappában rengeteg kép van, amit egyenként átírva meg tudok nézni, de mivel a képek nem azonos elnevezéssel vannak csak töredékének jövök rá a nevére.
Van olyan progi, amivel kilistázható az adott oldalon lévő fájlok neve?
köszi -
peter31 #1692 köszi!!! -
#1691 aki szereti a wysiwyg cuccokat, annak javaslom EZT az oldalt! Sajna angolul van az egész, de egész érdekes. -
skristof #1690 frontpage is jó neked, de NEM ajánlom
esetleg Macromedia Dreamviewer -
Fishbone #1689 ya, köszi a linket, asszem kezsének jó lesz!
-
peter31 #1688 milyen progit javaslotok, ha olyan kellene, hogy legyen benne valami varázsló amivel összedobhaték egy egyszerű oldalt, de nem szeretném megtanulni a kódolást...
köszi
p