HTML-szerkesztés kezdõknek!!!

← ElőzőOldal 183 / 183

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2XP
Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt

Flash MX Actionscript programozás alapjai

PHP és Flash ügyben ez a két könyv szerintem a legjobb, a HTML-hez pedig tényleg felesleges könyvet venni, nagyons sok szép magyar nyelvû van.

ollie
olyat vegyél, ami sima, mezei html-rõl szól. oszt majd jöhet a php, cgi, stb is, de késõbb.

Cracker-kölyök
bocs az off-ért de a wap siteok (wml) csinálásáról hol lehet olvasni?

Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belõle a Quick Save - Qiuck Load funkció.

fm
thx mindenkinek,csütörtökön,miután leadtam a kötelezõ kötprogimat,neki is látok a html világának megismeréséhez..

Sonajk @:o)
HTML szerkesztéshez pedig itt nézz körûl (paracsok, teljes leírásuk és példák).
(Bocs, de ez az imént lemaradt.)

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]

Sziasztok!

fm!
PHP nyelvhez itt találsz magyar leírást és innen le is töltheted azt.
Bye all

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]

sztem eleinte jo a html is
arra viszont felesleges könyv, van neten csomo, jo _magyar_ tutorial, meg ilyenek...
aztán php már jobb, de azse tul bonyolult...
aztán van flash is, gondolom ismered :P
arra viszont sztem jobb a könyv

football without ultras is nothing

fm
ajálanátok jó,olcsó könyveket honlapkészítéshez? full kezdõ vagyok ebben a témában,kéne néhány könyv..
milyen címût keressek? van php,stb..sajna nemtudom mibe érdemes belekezdeni..thx

ThePartyFace

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

fm
szerény véleményem szerint

szvsz ???
ezt nem értem :((
mi az ?

ThePartyFace
A PHP szerver oldali script, igy ha megnezed az adott PHP-s site forrasat, csak a HTML kod latszik. Beagyazhato HTMLbe, es viszont.
De ez egy hosszu story:) Akit erdekel, az szvsz ne a forumrol osszeszedett infok alapjan akarja megtanulni!

Ez szép és jó, de mi a különbség HTML és PHP között, illetve HTML oldalra be lehet-e ültetni PHP? Elnézést, de alapvetõ fogalmakkal is gond van.

ThePartyFace
Az mar nem HTML, hanem PHP, vagy PHP+MySQL...
Keress ra a www.hotscripts.com-on a click counter kulcsszóra!

GyaxyBoy
HTML be szeretnék egy klik számlálót a letõltések mellé! Ezt hogyan lehetne megoldani egyszerûen és hatékonyan?
Nem is tudom, de olyan ismerõsnek tûnik

Köszönjük és remélem máskor is benézel

Harder
Remélem itt is találtok vmi hasznosat, sok sikert es kitartás .. menni fog :)

gyik.com -> honlapkészítés

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

Cracker-kölyök
most semmi éppen mert találtam egy qrva jó linket az oldaladról: tferi

Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belõle a Quick Save - Qiuck Load funkció.

És mi lenne az, amiben segíthetek?

Cracker-kölyök
Nekem is nagyon jol jönne ha segítenél!

Szia!
Ha elnézel a félkész oldalamra, a linkek között találsz olyan helyeket, ahol az alapokat el lehet sajátítani. Ha konkrét kérdésed van (és persze ha tudok) szívesen segítek, hisz talán azért lenne ez a topic, hogy seítsünk egymásnak.

Panjabi Mc
Hello pont jól jön ez a téma mert én is akarok egy oldalt csinálni cska nem tudom hogy hogy kell

Rotary & Dypee production

Sziasztok!
Tudom, hogy itt a fórumban több topic is foglalkozik HTML oldal szerkesztésével, még is úgy gondoltam, hogy nyitani kéne egy külön topicot, ami igazán azoknak nyújtana segítséget akik vannak olyan bátrak, hogy egyedül álljanak neki ennek. Én is ezek közé tartozom és bizony percrõl-perce futok bele olyan problémába az oldalam szerkesztése során, amit hosszas fejtörés, különbözõ oldalak felkeresése után vagy sikerül meg oldanom vagy nem. Szóval ide olyan emberkéket várok, akik ebben a kategóriában prblémával küszködnek. Természetesen szeretettel várunk minden olyan embert is aki a témában igen nagy gyakorlattal bír és profi, hogy segítsen a többi problémával küszködõ emberkének. Arra kérnék mindenkit, hogy a kérdéseket, válaszokat érthetõen fogalmazzátok meg és ha egyéb hozzászólás lenne, azt is próbáljuk meg kultúráltan tenni, hisz emberek vagyunk és elvárjuk, hogy emberként is kezeljenek minket. Kérlek benneteket, azért mert valaki kicsit nehezebben ért meg dolgokat, még ne nézzétek le és fõképpen ne menjünk át egymás fel és lemenõinek emlegetésébe. Ha a topic tartalma, az itt folytatott beszélgetések úgy alakulnak, ahogy én elképzeltem, amikor most megnyitom, úgy gondolom hamarosan sok látogatója lesz, hisz gondja e témában mindenkinek lehet.
Ha végig olvastad e sorokat köszönöm és baráti üdvözletem küldöm neked .

← ElőzőOldal 183 / 183