HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[...] Te romboló állat! Te sátán!
ez kizart! eloszor is mert el fog torzulni a kép alapbol!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Dreamweaver mx-ben hogy kell dinamikus oldalt (image-t) készíteni...
Mármint beszúrok egy hátteret, optimalizálom 1024 re az oldalt, és utána, ha vkinél mondjuk 1240 es a felbontása, ugyanakkora legyen a kép, meg minden...
thx elõre
Ilyen CSS attribútumról nem tudok, de rémlik, hogy régebben az IE-ben (és csak abban), volt egy 'alpha' nevû dhtml property, ami ilyet tudott. De lehet, hogy ez már van máshol is, de most megnéztem a specifikációt és nem találtam ilyet.
Ha megtennéd, hogy felnyomod magadnak és elmondod hogy hogy?
Azért merem kérni, mert olvasom, hogy vágod nagyon a cucot!
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Dreamweaver mx-ben hogy kell dinamikus oldalt (image-t) készíteni...
Mármint beszúrok egy hátteret, optimalizálom 1024 re az oldalt, és utána, ha vkinél mondjuk 1240 es a felbontása, ugyanakkora legyen a kép, meg minden...
thx elõre
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
<meta name="description" lang="hu" content="SG Fórum - HTML szerkesztés kezdõknek!!!">
<meta name="keywords" lang="hu" content="hardver, szoftver, IT, informatika, sg, tudomány, játék, windows, linux, meteor, ufó, forum, tárhely, domain">
Ez ennek az oldalnak a fejlécében van. 😊 Használata gondolom egyértelmû, a head részben kell elhelyezni.
Valahol olvastam, hogy valami kódot kell a fejlécbe rakni, vagy nem?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
A betûknek egyébként olyan értéke van, hogy a zzz már 5 jegyû szám, míg az aaa csak 3.
Meg ugye bele van rejtve a szó a kódba, csak szám formájában. De mindenestre elég ügyes kis kód. Sõt van saját kódgenerálója is.
Az elején generál egy 63 bájtos tömböt, amibe háromféle ciklussal kulcsadatokat tölt be. A jelszóellenõrzés annyi, hogy a base tömbben megtalált karakter pozíciójának megfelelõ kulcsértékeket összeadogatja, és még a pozícióval is szorozza. A végé kijön egy érték, ezzel hasonlít, és ha nem jó, akkor nem enged tovább (három próbálkozás után meg visszadob, bár nem értem, ezt minek kellett belerakni, ugyanúgy kezdhetõ elõlrõl). A továbblépés a jelszóban megadott oldal neve + ".html" lesz.
A jelszót fejbõl meg nem mondom, de némi melóval visszagöngyölíthetõ az eljárás, bár végig kell próbálgatni a dolgot különbözõ jelszóhosszokra. Az 546620-as értékbõl az következik, hogy a jelszó hossza nagyobb, mint egy, biztosan páros, és nem 3, 6, 7, 9, 11, 13 hosszú (tovább sztem nem érdemes nézni). Tehát 2, 4, 8, vagy 10 karakter. A kulcsokat nem generáltam le, de annak legnagyobb értéke alapján belõhetõ lenne, hogy melyik a helyes (szerintem a 10 is kiesik). És így tovább... 😊
var base= new Array("0", "1", "2", "3", "4", "5", "6", "7", "8", "9","A", "B", "C", "D", "E", "F", "G", "H", "I", "J", "K", "L", "M", "N", "O", "P", "Q", "R", "S", "T", "U", "V", "W", "X", "Y", "Z","a", "b", "c", "d", "e", "f", "g", "h", "i", "j", "k", "l", "m", "n", "o", "p", "q", "r", "s", "t", "u", "v", "w", "x", "y", "z")
var pass=""
var z=23;
var y=28;
var f= new Array();
var K= new Array();
for (x=0; x<10; x++){
f
f
}
for (x=10; x<36; x++){
y=y<<1
v= Math.sqrt(y)
v = parseInt(v,16)
v+=5
f
y++
}
for (x=36; x<62; x++){
z=z<<1
v= Math.sqrt(z)
v = parseInt(v,16)
v+=74
f
z++
}
var iCounter = 3
function inc(){
iCounter--
if (iCounter > 0)
{
if (confirm("\nHelytelen jelszó.\n\n\n\nIsmét?"))
Check()
else
alert('Helytelen jelszó! Próbáld újra!');
history.go(-1);
}
else
alert('Háromszor rosszul adtad meg a jelszót. Hozzáférés megtagadva.');
history.go(-1);
}
function Check(){
pass = prompt("Írd be a jelszót!.","")
if(pass==null || pass==""){
history.go(-1)}
else{
var lpass=(pass.length)+1
for (l=1; l<lpass; l++){
K
}
var code=0;
for (y=1; y<lpass; y++){
for(x=0; x<62; x++){
if (K
code+=f
code*=y
}
}
}
if (code==546620) // code==
go()
else
inc()
}
}
function go(){
location.href=pass+".html";
}
// End -->
</SCRIPT>
igaz mikor bonyolultabb dolgok vannak akkor meg hasznalom hogy ne szarozzak sokat notepadban 😊
ha ennyit nem tud angolul.. akkor nc :c
football without ultras is nothing
biztos van egy csomó letölthetõ... google
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
htx a tippet
beépített php értelmezõ, meg sok fícsõr. nem kell semmit telepítgetni, csak felvágod beállítod, és csinálod... :]
shit happens
html szerkesztéshez meg azé
de ott a drímvivö' az biztos tud magyarul is, csillivilli, mekcsinálja helyetted
letöltés: dc++ krekk: asztalavisztá
Nekem csak world pad van csak notepad nincsen
Elöre is köszike