7285
-
clio1616v #234
Minden maxon 1024*768 32bit minden beixelve -
#233 basszus, pedig reménykedtem tanultak vmit, de úgy tűnik ez sem lesz az én játékom... -
#232 Valaki illesszen be képet akinél normális a grafika hogy mik vannak beállitva mert még egy futamot sem tudtam lemenni mert annyira szar igy!! :( -
#231 A legnevetségesebb, h több (külföldi) fórumra is kiküldték a PRosaikat hirdetni, h ez tényleg szimulátor lesz ... ezekután jön egy ilyen konfigurálhatatlan program. Segget csináltak a szájukból tipikus esete. A legrosszabb az egészben, hogy néhány apró beállitási lehetőséggel nagyságrendekkel jobb program készülhetett volna! (kormányérzékenység, ABS ki/be)
Ráadásul a külső nézet sem jó, mert a kocsi kitakarja a képet, a belső meg nagyon a szélvédőre tapadt. Aproságok, de a játékélményt erősen nullázzák.
grebber: nemkéne egy windows->alaplapi driverek->directx->legujabb ati/nvidia drivert feltenni ? :) mert gondolom nem ez az első játék amivel gondod van ... -
#230 arghh nem tudom a kormányt beállítasni game alatt!A force feedback és advanced menupont se aktív logitecűh momo forceom van másnak is van ez a problem? -
#229 Csak nálam nem engedi az élsímítást bekapcsolni ez a szartasak?! -
#228 jah:( Úgylátszik ők nem a kormánnyal rendelkező réteget célozzák meg a játékaikkal. -
#227 Steering sensitivit nem. -
#226 szval tipikus codemasters -
#225 ez az új demo uyganaz mitn a régi?? -
#224 Az nem ér semmit, csak azt lehet ott állítani, hogy mekkora legyen a hol tér amin belül nem érzékeli a kormányelmozdulást. De amint érzékel egy kis elmozdulást, rögtön hatalmasat ránt az autón. -
#223 De lehet,driving setup-on belül van egy advanced menü ott lehet állítani -
#222 köszi, megvan -
#221 igen ez nekem is így van. Képtelenség finommozdulatokat csinálni a kormánnyal:( -
#220 megnéztem most gyorsan. Driving optionsba kell bemenni miután kiválasztottad a pályát és ott lesz control assignments. -
#219 Mi a szarert nem lehet steering sensitivitit allitani?
1 milit mozditok a kormanyon es majdnem keresztbeall a verda nagy sebessegnel.
Iranyithatatlan ez igy.
-
#218 de lehet, ahol a pályát választod lentebb van olyan hogy driving options, na ott lesz vhol. -
#217 és hol tudom beállítani? mert a hardwere setup-ban nem tudom, máshol meg nem lehet -
#216 de be lehet, csak eléggé el van dugva az irányítás konfigurálása opció. -
#215 jujj, nagyon baba a game... :) egyetlen bajom a fizika, sztem nagyon sokat nem változott az első rész óta... nem lehet beállítani vhogy , hogy gamepaddal is lehessen irányítani? :( -
#214 Nem mintha lenne belso setup -
#213 A jatek kulso, HardwareSetup-jaba, az Advanced resznel, probalj lejjeb huzogatni dogokat, ki-be kapcsoni ezt-azt. valami shader biz-baz lesz. -
#212 Ez sokkal kissebben is jo lett volna:((( -
#211 Ha nem látszik szoljatok!Nekem igy néz ki a game!
-
#210 most ezért leborulsz saját magad előtt? :) -
#209 frapsel -
#208 én voltam a legelső hun link-es! -
#207 Képet a demoból mivel lehet menteni??
Mert megmutatnám nekem milyen a grafika valami nagyon nem kóser! -
#206 TRD2 Demo -
#205 király vagy -
#204 DTM Start; Merci CLK; DTM turaztatas, start (GUT) :D -
#203 Igy tenyleg nem sokat latni:)))))
-
#202 valóban nem:P -
#201 Mivan?!?!? :))) -
#200 Egyszer lattam egy kepet DTM-bol, probaltak a pilota szemszogebol mutatni (bar nem lesz sosem olyan), de tenyleg nem sokat latni ki belole:P -
#199 gamershell linkemen sem az lejött -
#198 mondjuk a DTM modban meg pont az ellenkező hibába estek az alkotók. Ott ki sem lehet látni az ablakon, a kép 3/4-e műszerfalból áll, az utat nem látni csak a horizontot. -
#197 TRD 2 Demo ( nem crc-s ) -
#196 Ja;)))
Gondoltam megkerdezem oket, hogy ultek-e mar igazi autoban, mert valahogy a jatekban levo cockpit nezetet, meg sehol sem lattam:P Muszerek es kormany nelkul, erdekes lehet vezetni:PPPPP -
#195 gumikopas :D mintha az lenne a legnagyobb gond vele :(