7285
-
Bigman22 #7285 Sziasztok meg vettem pc-n a játékot és nem volt benne magyar nyelv.Hova tudom be rakni a magyarosítást? -
#7284 És ha a játék nevét beírod+ crack akkor se ad ki semmit? -
#7283 Hali hol találok egy értelmes cracket vagy mini imaget mert eddig a gamecopyworldon egyet se talaltam. -
DarkCruiser #7282 hali
megtudná vki mondani hogykell nem eredeti session pályát berakni online játékba? azaz pl DTM et akarok tolni loch rannochba. csomoan csinálják de nem magyarok és nemmmondják el :) émeg nemjövök rá :( (nemtalálom még egyelőre sehol forumokon. bár lehet ittis voltmár rola szo? eddig nem találtam. -
levi19711023 #7281 Kössz Zsolt, megnézem hogy jó-e így, már felraktam a toca3-t az műxik faszán. -
Zsolt01 #7280 Láttam a TRD 3 -ba azt javasolták, hogy nézd meg a RAM -ot.
Ha nem volt vele gond, akkor van 1 tippem:
Automatikus újraindítás kikapcsolása.
Ilyen problémája volt 1 havernak (igaz másik játéknál) és kikapcsoltam nála és utána jó lett.
Sajátgép - Tulajdonságok - Speciális fül - Indítás és helyreállítás Beállítások - Automatikus újraindítás PIPA KI ! -
#7279 nem a játékban kell a keresni a problémát ez bizony egy csunya kékhalál el kell olvasni hogy miket ír és asszerint kell megoldani a problémát -
levi19711023 #7278 thx
-
moor09 #7277 irj inkább a 3 topikjába ( lehet le**sznak miatt ) de ide úgy veszem észre nem ír neked senki ( csak ötlet ) -
levi19711023 #7276 Help!!
-
levi19711023 #7275 Valaki segítsen!! -
levi19711023 #7274 Hello!Amikor feltelepítem a játékot és el akarom indítani, bejön egy kék kép tele szöveggel és újraindul a gép. Már vagy 3-szor újraraktam de így sem működik.Valaki segítsen! (a játék eredeti) Elóre is köszi. -
#7273 lassan 2 eve megjelent mar -
#7272 a toca race driver 3-on kivűl van valami újabb rész
PM-et kérek köszi
-
Para Zita07 #7271 A toca race driver 3 . mikor jelenik meg ? ? ? -
Para Zita07 #7270 1.Lehet nem telepittetted a kormány driverét... 2. a játékban kell beállitani , 3.lehetöség: amikor felrakod a kormány driverét , belehet mindenféle szarságot állitani , és lehet közte vana problémás
Mivan emberek ! Jo rég nemirt ide senki ! (kivétel-atomeromu)
Van oldalam www.tocard2.mlap.hu , aki akar jönni majd onlinba jáccani , az irjon a forumba , és megbeszélünk 1 idöpontot . . .
-
atomeromu #7269 Udv!
Nekem is Momo racing kormanyom van, de meg a menuben sem tudom kivalasztani, hogy aktivalhassam, mert fel sem ismeri! Mi lehet a gaz? -
Zsolt01 #7268 Szerintem nem. De ha az lenne is Angol nyelv választás benne lehet.
(De tévedni emberi dolog.) -
Zsolesz0721 #7267 köszi,de ez véletlen nem olasz verzió? -
Zsolt01 #7266 pl.: Itt.
pl.: ... 1. 2. -
Zsolesz0721 #7265 de adjatok már linket pls -
#7264 torrent -
Zsolesz0721 #7263 pls adtok linket,hogy honnan tölcsem le??
(nem fogom megvenni) -
Zsolesz0721 #7262 hi all!lehet neten játszani? ha igen mi kel hozzá? -
Zsolt01 #7261 | #7254 !!! -
HTSMarci #7260 Remélem itt tud nekem segiteni vki. Nah vettem egy Momo Racing kormányt, fel va nrakva minden. vezérlőpult játékvezérlő minden ok minden műxik. Test Drive Unlimitedben minden ok, fain. INditom a toca2-t h beállitsam, de a beállitásoknál nem is nagyon engedi forgatni a kormányt, szal a technika "nem old fel". FO2-ben meg az intro amikor megy szépen bekapcsol és lehet forgatni ahogy bejön a menü már nem, szal mintha nem futna semmi sem. Pedig a menüben is látja a kormányt, ha nyomkodom rajta a gombokat érzékeli, csak maga a forgatás nem megy ugy ahogy pl TDU-ban, ez mitől lehet? PLZ HELP -
#7259 Szia!Hogy köszönjem meg?Nagyon köszönöm! -
Zsolt01 #7258 Persze, hogy vannak ITT -
#7257 Nem tudom van-e hozzá?Van? -
#7256 Sziasztok!Nekem crack kellene?Van hozzá?Nagyon de nagyon megköszönném.Nagy tisztetlettel:Balaka.
Előre is köszönöm -
Majorlb #7255 OK, köszönöm, megkérdezem ott! -
Zsolt01 #7254 Hát ritkán jár erre valaki, talán jobban járnál ha a ToCa Race Driver 3 -ba kérdeznéd. -
Majorlb #7253 Sziasztok!
Nagy nehezen megszereztem ezt a játékot és felrktam a laptopomra, de sajnos a játékban ugrálnak a képek és ettől játszhatatlan...
A gépemben egy Intel(R) 82852/82855 GM/GME van. Nem tudja valaki milyen driverrel lenne jó? -
#7252 Hello
Vki tudna a játékhoz cheat kódot szerezni?THX srácok
-
#7251 gondolom azért néhanapján haza is mész nem akkor meg odaviteted és ugy idözited hogy otthon legyél vagy megmondod az ösöknek hogy vegyék át ennyi. -
MB1113 #7250 de azért a sulimba azért csak nem küldöm el
tá te megtenéd szerintem nem -
#7249 Attol még van olyan bolt a közelbe ahol lehet kapni még a TG-be is láttam néha.Vagy megrendeled neten és olyan cimre viteted ahova akarod -
MB1113 #7248 csak az a problémám hogy koleszos vagyok -
moor09 #7247 Én egyetértek már akkor is keresgéltem aztán inkább hagytam a picsába..Kibirom az a 2000 akányhány ft-t. -
#7246 Nah magyarul: Hülyeség warezolni!!!