76
UNATKOZOOOOOM!!! :(
-
#36 "nulla forgalom" Ezt miből gondolod? -
atee #35 Aki a mai vilagban unatkozik az akassza fel magat! :)
-
#34 mekkora királyság:D
egyébként kajáltam mert miért ne lenék ilyne szerencsés:D -
#33 Azt lestétek, hogy a bukósisak beszorult a teherautő bozórácsába? (vagy mijébe) -
#32 Hát baromira :) Lefogadom, hogy ezután, még a motor sem melegszik fel. -
#31 aze rendesen osszetort a teherauto is :) -
#30 Így jár, aki a szembeforgalomban motorozik. Erre nem lehet mit mondani, nulla forgalom, erre telibe trafál egy teherautót, min 200-zal. -
#29 Ehh waze, az elsülly(jj?)edt suzuki is ott van :DD -
#28 Akkor olvass.A tudás nem árt -
#27 Azért az utolsó előtti kép elég durva -
#26 http://www.nexus.hu/harrald/ -
#25 degecccc... mondjuk lehet, hogy én is (majdnem) összeszartam volna magamat a srác helyében :P
"nincs, max annyit tudok tenni hogy haverral megbeszelem es lemehetsz vele a hullahazba"
annyira nem fontos -
#24 nincs, max annyit tudok tenni hogy haverral megbeszelem es lemehetsz vele a hullahazba :)
En kihagytam!
Egy masik haverral meg olyan tortent, hogy sirkoveket mosott mellekallasban.Mivel ujfiu volt neki kellett bedugni a hosszabbitot a legkozelebbi konektorba, persze az meg az ideiglenes taroloban volt az aznapi eltemetendo turnusnak.
No bemenet, felhomaly , siri csend ,a hullak szepen a salgopolcon, mondta hogy majd kieesett a szive annyira fosott, csak a konektorra tudott koncentralni.
Es ekkor bebaszodott az ajto.Tok sotet, havernak majdnem szivrohama lett, mondta hogy nem sok kellett volna az osszeszarashoz.
Kesobb kiderult csak a kollegai avattak fel.
Amugy ugyanez a cimbi ketszer talalt ra akasztott emberre. -
#23 más nincs? ezt már ismerem, semmi új nincs nekem itt -
#22 De nem tolem tudod! -
#21 vazzeg, imádom az ilyen képeket, linkeket akarooook -
#20 Ejnye, de nincs komoly bajuk! -
#19 BROÁÁÁF!! -
#18 Pffffffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Motorozzá -
#16 close this topic, :DDD -
#15 dehüjékvadjtok:))))))))))))) -
#14 kezd el szidni a pápát, mert ő tehet erről.
utána meg tervezd meg az öngyilkosságodat. úgy csináld hogy ne lássa senki és ne legyen belőle forgalmi dugó. sok szerencsét. -
#13 VErd a segged a falhoz és kiabáld hogy HAAAAAAAALELUJA
-
#12 én is...:) -
Cat #11 kérj tanácsot tertovantól, ő profi ebben -
#10 azt hittem tertovan topikja -
#9 Verd ki...
és ne nyitogass hülyeségeket -
#8 Amúgy nekem is van ilyen, hogy nem találok semmi érdekeset a neten. Ezért ilyen esetre mindig be van tárazva 1-2 film a vincsire. -
#7 Jacca valami :) Mondjuk a "Porban kuki" eleg elvezetes :)))) Neha :))))))))) -
#6 vagy Freak örökigazsága:
ha ennyire unatkoztok, mértnem lesztek öngyilkosok?
:DDDD -
#5 tekerj egy joint-ot! -
#4 aludj -
#3 Csinald azt amit en!!!!
Nezze a Tv-ben Folyassa Claudiat es legyel utana ongyilkos :))))))) -
#2 jajistenem, dugjál.... -
#1 pppffff.... széjjel unom magam... a neten nemtom mit lessek meg.. játszani nincs kedvem...ilyenkor haverokhoz nemtok menni, tv ben meg semmi nincs... ;(((((((((