UNATKOZOOOOOM!!! :(

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
degecccc... mondjuk lehet, hogy én is (majdnem) összeszartam volna magamat a srác helyében 😛

"nincs, max annyit tudok tenni hogy haverral megbeszelem es lemehetsz vele a hullahazba"

annyira nem fontos

Evil
nincs, max annyit tudok tenni hogy haverral megbeszelem es lemehetsz vele a hullahazba 😊
En kihagytam!
Egy masik haverral meg olyan tortent, hogy sirkoveket mosott mellekallasban.Mivel ujfiu volt neki kellett bedugni a hosszabbitot a legkozelebbi konektorba, persze az meg az ideiglenes taroloban volt az aznapi eltemetendo turnusnak.
No bemenet, felhomaly , siri csend ,a hullak szepen a salgopolcon, mondta hogy majd kieesett a szive annyira fosott, csak a konektorra tudott koncentralni.
Es ekkor bebaszodott az ajto.Tok sotet, havernak majdnem szivrohama lett, mondta hogy nem sok kellett volna az osszeszarashoz.
Kesobb kiderult csak a kollegai avattak fel.
Amugy ugyanez a cimbi ketszer talalt ra akasztott emberre.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

zaki
más nincs? ezt már ismerem, semmi új nincs nekem itt

Evil

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

zaki
vazzeg, imádom az ilyen képeket, linkeket akarooook

Loál János
Ejnye, de nincs komoly bajuk!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

precision
BROÁÁÁF!!

Bazinga!

Loál János
Pffffffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Evil

csabawarchief
close this topic, 😄DD

CSOCSO
dehüjékvadjtok😊))))))))))))
O0D:
kezd el szidni a pápát, mert õ tehet errõl.
utána meg tervezd meg az öngyilkosságodat. úgy csináld hogy ne lássa senki és ne legyen belõle forgalmi dugó. sok szerencsét.

Hajrá Dózsa György!

The Garrett
VErd a segged a falhoz és kiabáld hogy HAAAAAAAALELUJA

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Kandurex
én is...😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kérj tanácsot tertovantól, õ profi ebben

mikike
azt hittem tertovan topikja

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Ams
Verd ki...
és ne nyitogass hülyeségeket

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

FtranX
Amúgy nekem is van ilyen, hogy nem találok semmi érdekeset a neten. Ezért ilyen esetre mindig be van tárazva 1-2 film a vincsire.

Sephi
Jacca valami 😊 Mondjuk a "Porban kuki" eleg elvezetes 😊))) Neha 😊))))))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ams
vagy Freak örökigazsága:

ha ennyire unatkoztok, mértnem lesztek öngyilkosok?

😄DDD

FtranX
tekerj egy joint-ot!

Ams
aludj

Sephi
Csinald azt amit en!!!!
Nezze a Tv-ben Folyassa Claudiat es legyel utana ongyilkos 😊))))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ams
jajistenem, dugjál....

CSOCSO
pppffff.... széjjel unom magam... a neten nemtom mit lessek meg.. játszani nincs kedvem...ilyenkor haverokhoz nemtok menni, tv ben meg semmi nincs... ;(((((((((
← ElőzőOldal 2 / 2