The Hobbit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
CSÁRLI?
Hát nem vagyok oda értük 😞

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Seth
Persze csak ha szereted az ilyen konzolos ugrabugra játékokat

PSN ID.: Beegabor

Seth
Ahogy nyomulsz vele egyre jobb lesz....szerintem(nekem tetszett)

PSN ID.: Beegabor

Én imádom a Gyûrûk Urát, de ez a játék elsõ ránézésre is nevetséges. De nem mondok többet, mert még nem játszottam vele. Tehát a kérdésem, aki már tolja vele, hogy milyen?

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Mayday
Sztem meg nem jelent meg, csak meg fog. En azt varom mar nagyon.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

BADE
Alapból rühellem a hobbitokat😊)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

steve24
Hali!
Elakadtam a Barrels out Of Bond pályán.. mit kell csinálni a hordókkal? Sikerült összegyûjteni egy piros és zöld levelet, ezt bedobom a hordó tetején lévõ korsóba.. és várom a csodát..
Sephi
Nyugodjal mar le vazz... siman felmaszol oda ahol a kis torpe mondja hogy elfardat es majd a bottoddal segitsegevel atugrasz a ladaert.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

kis segítség kellene...
elakadtam a Troll Hole pályán.Azaz nem is akadtam el,csupán NEM TUDOM MEGSZEREZNI azt a kib@szott ládát és nagy fehér gyémántot,ami a 'pálya elején' van.Ez az a pálya,ahol a végén megkapod a kardot.Már csak ez a két dolog lenne,de NEM JÖVÖK RÁ,hogy hogyan is kellene oda 'felugranom'.Ugyebár a pálya elején megkapom a küldit,hogy találjam veg a Troll Cave-t.Elindulok egy leejtõs részen,jobbra majd balra kanyar,aztán jön három farkas...NA OTT VAN az a kib@szott láda meg a gyémánt...
SEGÍÍÍÍTSETEK MÁÁÁ!!!

ABIT IC7;Intel 2800GHz/800MHz;inno3D 6600GT 128MB;2X512MB Kingston;80GB 7200rpm Samsung;SB Live;Logitech MouseMan Dual Optical;Logitech Deluxe ACCESS;TT Xaser III-v2000;Chieftec 420W;LG 775FT

Sephi
Nekem teccik bar nem tudok az orkoknal atmenni. 😞 Amiutan kinyitom a ladat ott van egy ork aki odamegy a kohoz megvarakrja a hatat majd elmegy a masik oldara de nincs idom hogy atrohanyak mert mindig meglat 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hello! hogy kell elinditani,nekem 1cd-t kér- crack meg nincs hozzá.sos-thx
Bandew
Nos hát akkor...
Ma próbáltam ki, és szerintem egész jó. Bár elég egyszerû, azért a ritka mentéshely néhol egész nehézzé teszi. Az irányítás nem a legjobb, de szokható. A grafika szép, és vannak benne néha egész jó poénok. Pl. amikor úgy kellett elmenni a troll elõtt, hogy meg kellett várni amikor ásít, és vagy 10 másodpercen keresztûl ásított. Az annyira jól meg volt csinálva, hogy egy csomót röhögtem. Ami pedig igazán meglepett, az a zene. Szerintem fantasztikusan jól eltalálták. Szal összességében egy jó kis game, bár aligha fogom mégegyszer végitolni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

RangeR
Természetesen,de az külön kategória,Hobbit vagy Return of the King : ezek felette állnak a kritikáknak,ezeket nem hasonlítom össze!

meg most rengeteg gama jott am ki nem tudom hallatal e rolluk,
COD, HD2, XII,KOTOR,silent storm, NFSU

May the force serve you well!

rotk nezted mar?

RangeR
utóbbi idõszak legjobb játéka.Szenzációs hangulat,mintha csak a Megyében rohangálnánk.Szuper képi világ,legjobb zene.Nyomába sem érnek ilyen szarságok,mint amik mostanában megjelennek.

Mayday
Nem baj, van egy bolcsis kislanyom, jo lesz neki! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

szerintem a celcsoport az ovisok voltak, eleg gagyi en most toroltem

Mayday
Hmmm... Ki fog jonni magyarul is. Tokjo, sztem aranyos kis game ez.

Á, látom új logód van. Tök jó.😉

Live your life like it\'s your last day...

Jó, bocs, nem fogtam, csak még sehol sem láttam, és ez elég furcsa. Ha valaki tudja, honnan lehet leszedni, az pls mondja meg.

Sephi
Eros Zelda stilus. En aze' kiprobalom 😊 Igaz a Zelda kemeny 70 mega volt a N64-es emulatorral es meg 2 cd 😊))

zaki
#1-e hozzászólásból kiderül, hogy már megjelent

Ez megjelent már? Ha igen , akkor honnan lehet leszedni?

Bandew
Pfff...

Jól nézzétek meg a képeken Bilbót! A könyv szerint itt 60 éves.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

zaki
nekem is 😊

Bandew
Ráadásúl nem is igazán a könyvet követi.

precision
Ja, nekem olyan "gyerekesnek" néz ki!

Bazinga!

zaki
hát nem tudom, én inkább kihagyom 😊

precision
Hi allz!

Itt találhattok info-t a játékról! Szerintettek érdemes leszedni?

Bazinga!