24
  • RpPRO
    Csak annyit, ennyi sok nap utan, h Gabe Newell programozo bacsi (half life 2 mond vmit? :) is komoly hianyossagokra hivta fel a figyelmet az uj nvidia chipek dx9es tamogatasaval kapcsolatban. 5x annyi ido volt nvidia hardware-re programozni a PS&VS2-t, mint atira.
    A lenyeg: illene vegre vilagosan latni, h a mai nvidia fx graf.chipek nagyon gyengen muzsikalnak barmilyen dx9es alkalmazas alatt.
  • Surranó
    Mennyiért? (most komolyan.)

Rónai Úr! Ehhez hasonlóan frappáns és vaneleje-vanvége hírt nemigen találtam eddig az SG-n. Se félrefordítás-gyanú, se helyesírási hiba (így elsőre ;) )... Gratula!

Az már más kérdés, hogy én el is hiszem, amit itt leírt ;)
  • Csatti
    nem
  • IMYke2.0.0.0
    Bevetted azt, amit be akartak vetetni velünk! Gratula!

------------------------------------------
    .:i2k:.
    ------------------------------------------
  • kev
    Nekem a véleményem az, hogy az Ati hardware szempontjából jobb teljesítményü kártyákat gyárt, de fele annyira se tud drivert irni mint az Nvidia.

És bár az Nvidia hardware szempontjából gyengébb, szoftveresen (mindig) be tudja hozni a lemaradását az Ati-val szemben.

Sztem az Fx 5700 ulta kártya jó lett, méltó ellenfele lehet a 9600 pro xt-nek.
  • JZO
    Nekem is Ati lett a következő kártyám nVIDIA után. Egy Ati Raedon 9600 PRO és nem bántam meg. Szerintem nagyon jó ez a kártya.
  • Borg
    Na ezt inkább ne hidd el ;)
  • [NST]Cifu
    Annyira jól nem mehet, pár hete v. hónapja itt is hír volt, hogy immár hónapra való lebontásban az több ATi-chipes kártyát adtak el, mint az nVIDIA-st :)

Erre jött az az nVIDIA-s reakció, hogy számukra már nem is olyan fontos a videókártya-piac...
  • RelakS
    Ha a fejlesztéssel annyit foglalkoznának, mint a parasztvakítással, akkor most az ATI gondolkodhatna, hogy mi lesz a következő nagyágyúja: fogpiszkáló, vagy cirokseprű
  • gonosz
    bar nemtom mennyi igaz belole, de valaki irta hogy kulfoldon jol mennek. max nalunk rohognek rajtuk :)
  • [NST]Cifu
    Mindenesetre ha lenne egy kis eszük az nVIDIA részvényeseinek, élböl kirúgnák a teljes jelenlegi marketing-részleget, mert az utóbbi egy évben csak annyit értek el, hogy lassan közröhely tárgyává válik az, aki GeForce FX kártyát vásárol...
  • gonosz
    naja de hogy mennyire fut normalisan a jatek az relativ. szepen kihagyhatod a tesztprogikat, es orulhetsz hogy milyen szepen fut a jatekod atlag 60 fps-el mondjuk. kirohogod aki tesztprogramokra hallgat. homokba dugod a fejed es minden nagyon jo, de igy arrol lemaradsz hogy pl egy ugyanolyan aru masik kartyaval mehetne 80-at (es meg szebben is)... ez kb errol szol.
  • Borg
    Ezt tették.
  • Borg
    Ha valaki nem vágná, ennek az egésznek nem a 3dmark a lényege.

A 3dmark csak az eszköz, amifel felhivják az emberek figyelmét, az nvidia módszereire, "megoldásaira", és arra, hogy mire számitsanak, amikor a balfasz szervizes a sulinet keretében a szart is rákeni a hajára a kedves usernek.
    Nem is oly régen volt valaki a fórumon, aki azzal jött, hogy überpower konfigja van, miért akadozik.. geffx5200...

Nem azt kell nézni, hogy hány pont 3dmark03ban, viszont ez a program az indikátor.
  • Mr_Rob
    Csak egyet tudok érteni! Nem az a lényeg, hogy hány pontot kapar ki 3DMarkban a kártya, hanem az, hogy hogy futnak a játékok. Ráadásul itt is vannak igényesek, kevésbé igényesek. Van, akit már zavar, ha a játék sebessége kiesik a monitor szinkronjából (mondjuk nem 85fps-sel, "csak" 60-nal megy), van aki meg beéri 15-20fps-sel.