35
-
#35 Nem mondtam, hogy állítottad. Én állapítottam meg :) -
#31 Az UHU akkor okés, de az általad felsoroltak közül a Mandrake például TUTI RedHat based. -
mrzool #30 A prog.hu-t te egy a fórumjukba írkáló ember után ítéled meg? Ne is haragudj, de akkor az SG már régóta be kellett volna, hogy kerüljön a szánalmas.hu-ra... -
mrzool #28 Miért lenne MS által szponzorált a prog.hu? A hirdetés miatt? Akkor a linuxtoday is MS-által szponzorált? Ott évek óta szinte csak MS logó van kint...
Itt arról van szó, hogy a Microsoft fizet a reklámfelületért. Piacgazdaságban ez egy teljesen természetes és normális dolog. Vagy irigykedsz, hogy a prog.hu-n vannak reklámok? -
#22 Létezik a "Válasz" nevű kapcsoló, használd csak bátran! :) -
#21 Ebben nem vagyok túl jólértesült, de véletlenül nem RedHat-re épül az UHU is? :) Úgymint rpm csomagok stb -
#20 Igen, az Apple gondoskodik róla, hogy ne az Internet legyen a bajok fő forrása. Pl jó kis médialejátszó-telepítő, ami gyalulja a vinyót :)))))))))))
Én sem akarok dicsekedni, de nekem PC mögül sincs bajom... -
#19 Nem akarok dicsekedni, de így Mac mögül sose semmilyen bajom sincs ilyesmivel, teljesen immunis szegény az Internetes fenyegetések 98%-ára.
Otthon meg Netscape+Calypso+ZoneAlarm+NAV+Linux tűzfal. -
Yfel #18 Az már nem az én problémám.
Egyetértek Pascal-al e-témával kapcsolatban
Y -
whitehawk #17 Szeretném jelezni neked Thomasgtr, hogy nem csak Debian van igyen. Van pl Fedora, az lesz az ingyenes Red Hat helyett, vagy csak hogy közelebbit mondjak, itt az UHU-Linux... Persze még írhatnék neked 1-2-t de nem fogok. Aki nem hiszi járjon utána. Operával amúgy minden oldalt rendesen meg lehet nézni. Nem volt baj, az az 1-2 ami meg nem jön le, az meg általában gagyi, nem szabvány HTML, hanem különböző csak IE által ismert szarokkal spékelt. -
#15 A HTML kódlapos fertőzés nem újkeletű, ezen keresztül már évek óta telepednek a spyware férgek. A felhasználó figyelmetlensége miatt terjedő vírusok ellen úgy sincs 100%-os védelem, az meg, hogy mindenki átáll HTML alapú levelezésre, hááááát, kész öngyilkosság. Nálam alapból tiltva van! -
#13 :DDD
Opera + TheBat! + ZoneAlarm + NAV
:DDD
Amelyik oldalt IEre optimalizálták is megnyílik másban, ha meg nem akkor ívből szarom le.... -
#10 Ez baromság a virusok meg a trójai programok meg egyebek a frissiítések ellenére is bejutnak -
#8 Én nem használók se vírusirtót, se tűzfalakat.
Viszont rendszeresen letöltöm a WinXP frissítéseket. Ez szinte mindenre orvosság. -
Fam #6 csak, az a géz, hogy a legtöbb oldalt ie-re írák
a másikmeg, hogy az internet security-k rengeteg ártalmatla dolgot blokkolnak, sajna egy program soha nem fogja tudni eldönteni egy másikról, hogy az most épp ártani akar-e -
#5 nem IE-t kéne használni emberek! jelenleg csak azon keresztül tudnak "ártani" -
#4 biztos ártalmasnak véli a crackeket :) -
TheZsenyka #3 Feltételezhetően ártalmas script miatt sír, gondolom. -
#1 utálom a vírusokat. :)