Egyre veszélyesebb támadások a webről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A prog.hu-t te egy a fórumjukba írkáló ember után ítéled meg? Ne is haragudj, de akkor az SG már régóta be kellett volna, hogy kerüljön a szánalmas.hu-ra...
Miért lenne MS által szponzorált a prog.hu? A hirdetés miatt? Akkor a linuxtoday is MS-által szponzorált? Ott évek óta szinte csak MS logó van kint...
Itt arról van szó, hogy a Microsoft fizet a reklámfelületért. Piacgazdaságban ez egy teljesen természetes és normális dolog. Vagy irigykedsz, hogy a prog.hu-n vannak reklámok?
Itt arról van szó, hogy a Microsoft fizet a reklámfelületért. Piacgazdaságban ez egy teljesen természetes és normális dolog. Vagy irigykedsz, hogy a prog.hu-n vannak reklámok?
Létezik a "Válasz" nevû kapcsoló, használd csak bátran! 😊
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Ebben nem vagyok túl jólértesült, de véletlenül nem RedHat-re épül az UHU is? 😊 Úgymint rpm csomagok stb
Igen, az Apple gondoskodik róla, hogy ne az Internet legyen a bajok fõ forrása. Pl jó kis médialejátszó-telepítõ, ami gyalulja a vinyót 😊))))))))))
Én sem akarok dicsekedni, de nekem PC mögül sincs bajom...
Én sem akarok dicsekedni, de nekem PC mögül sincs bajom...
Nem akarok dicsekedni, de így Mac mögül sose semmilyen bajom sincs ilyesmivel, teljesen immunis szegény az Internetes fenyegetések 98%-ára.
Otthon meg Netscape+Calypso+ZoneAlarm+NAV+Linux tûzfal.
Otthon meg Netscape+Calypso+ZoneAlarm+NAV+Linux tûzfal.
Az már nem az én problémám.
Egyetértek Pascal-al e-témával kapcsolatban
Y
Egyetértek Pascal-al e-témával kapcsolatban
Y
Szeretném jelezni neked Thomasgtr, hogy nem csak Debian van igyen. Van pl Fedora, az lesz az ingyenes Red Hat helyett, vagy csak hogy közelebbit mondjak, itt az UHU-Linux... Persze még írhatnék neked 1-2-t de nem fogok. Aki nem hiszi járjon utána. Operával amúgy minden oldalt rendesen meg lehet nézni. Nem volt baj, az az 1-2 ami meg nem jön le, az meg általában gagyi, nem szabvány HTML, hanem különbözõ csak IE által ismert szarokkal spékelt.
A HTML kódlapos fertõzés nem újkeletû, ezen keresztül már évek óta telepednek a spyware férgek. A felhasználó figyelmetlensége miatt terjedõ vírusok ellen úgy sincs 100%-os védelem, az meg, hogy mindenki átáll HTML alapú levelezésre, hááááát, kész öngyilkosság. Nálam alapból tiltva van!
😄DD
Opera + TheBat! + ZoneAlarm + NAV
😄DD
Amelyik oldalt IEre optimalizálták is megnyílik másban, ha meg nem akkor ívbõl szarom le....
Opera + TheBat! + ZoneAlarm + NAV
😄DD
Amelyik oldalt IEre optimalizálták is megnyílik másban, ha meg nem akkor ívbõl szarom le....
Ez baromság a virusok meg a trójai programok meg egyebek a frissiítések ellenére is bejutnak
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Én nem használók se vírusirtót, se tûzfalakat.
Viszont rendszeresen letöltöm a WinXP frissítéseket. Ez szinte mindenre orvosság.
Viszont rendszeresen letöltöm a WinXP frissítéseket. Ez szinte mindenre orvosság.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
csak, az a géz, hogy a legtöbb oldalt ie-re írák
a másikmeg, hogy az internet security-k rengeteg ártalmatla dolgot blokkolnak, sajna egy program soha nem fogja tudni eldönteni egy másikról, hogy az most épp ártani akar-e
a másikmeg, hogy az internet security-k rengeteg ártalmatla dolgot blokkolnak, sajna egy program soha nem fogja tudni eldönteni egy másikról, hogy az most épp ártani akar-e
Feltételezhetõen ártalmas script miatt sír, gondolom.