Deep Purple
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Special Edition EP (German TV Appearances)
Concerto For Group and Orchestra 09/24/1969
Live in Concert 1972 - 1973
Live in California 1974
BURN 30th Anniversary Special Edition The Ultimate Critical
Review With Glenn Hughes
The Making of Machine Head Classic Albums
Heavy Metal Pioneers 1991
Bombay Calling 1995
Perihelion 2002
Ian Paice Not for Pro's 2002
Ian Paice & Chad Smith Live 2004
Jon Lord With Pictures 2003
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
a mostani zenekarában (Blackmore's Night) is nagyon arat, koncerteken néha játszanak rainbowt meg purplet is, nagyon kira amikor elõveszi az öreg Stratot(régi fehér gityója) 😊
Kuss!-magyarázta.
amugy szerintem is a világ 1ik legnagyobb gitáros hanem a legnagyobb!<#eljen>#eljen>
sajnos beszámithatatlan de gitározni azt tud!
http://www.blackmoresnight.com/audio_clips.html
Meg fogom rendelni az albumaikat..
Ráadásul most pótolni akarom a Rainbow: On Stage albumot is.
a Rainbowba is seggberúgdosta párszor a tagokat, kicsit marha, de a világ legjobb gitárosa 😛
Kuss!-magyarázta.
vasárnap pesten koncert lesz???
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
szerintem az IBUSZ web cimén lehet rendelni postai utánvétellel vagy a ticket exprsz (foggalmam sincs hogy kell leirni szerintem ott próbálkozz
lap alja felé keresgéljetek ;-) (02.26)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
child in timeot nem hallotam
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
en leirtam miert teccik blackmore, lehet hogy masnak masert es lehet hogy valaki kimondottan utalja 😊
én Blackmore-párti vagyok, Joci pedig Morse, végülis ilyen profi szinten már a határok is elmosódnak...
Kuss!-magyarázta.
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Kuss!-magyarázta.
Igen, utána a billentyûs szóló se kutya, régen jon lord mindig rendesem megizzadt. Aki most van billentyûs, õt még egyszer se láttam még
nekem is csak ujabb koncertek vannak meg, de blackmore szerintem jobb. probalj elokotorni szololemezt blackmortol es morsetol. blackmore technikasabb es elvezet halgatni. morse solo lemezei inkabb progrock stilusuak.
szerintem nézz meg pár olyat ahol még Blackmore játszik nekem jobban bejön a játéka, mint Morse-nak
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
McGrady: legyél is!
sajna nekem nincs idom ujakat halgatni, neha azert kellene tudni mi van uj. a nagy oregek is elojonnek valami ujjal ami a radiokba is megy
büszke vok rá h nem hallgatok divatszarokat 😊
Kuss!-magyarázta.
Nick: CsillagJoci <Üzenet küldés>Üzenet küldés>
Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen
Neme: ismeretlen
Regisztráció idõpontja: 2005. 10. 15.
Utolsó üzenet idõpontja: 2005. 11. 23. 19:15
Utolsó látogatás idõpontja: 2005. 11. 23. 19:22
ebbol csak anyit tudtam meg, hogy egy honapja felfedezted a sg forumot 😊
csekkold az enyemet
nyitottak vagyunk, de értsd már meg, hogy Morse nem ér Blackmore nyomába...
lehet, hogy te vagy a rangidõs, de rangidõs létedre úgy látszik nem ismered Ritchie-t eléggé.
Kezdte a Purple-el, aztán a Rainbow-al csinált kiemelkedõ lemezeket, és most a Blackmore's Night-ban és épp olyan virtuózul játszik, mint a Rainbow-os korszak csúcspontján.
Morse meg el tudja játszani a Purple számokat.
Ügyes, hogy meg tudta tanulni, szerintem is ügyes és jól gitározik, de Blackmore szintjén még nincs....nem is lesz egy ideig.
Kuss!-magyarázta.