Deep Purple

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tud valaki egy oldalt,ahol le lehet tölteni a Smoke On The Watert mp3 verzióban (nem Live-ban!!!)
McGrady
ha, Morse faszán nyomja, szép dolgokat csinál

Kuss!-magyarázta.

Jó??
McGrady
leszedtem ma egy 96-os montreuxi koncit, mindjárt hallgatom :-)

Kuss!-magyarázta.

zakika
egy ismerosomnek vannak ezek a DVDk. ki ismeri oket? velemenyek?

Special Edition EP (German TV Appearances)
Concerto For Group and Orchestra 09/24/1969
Live in Concert 1972 - 1973
Live in California 1974
BURN 30th Anniversary Special Edition The Ultimate Critical
Review With Glenn Hughes
The Making of Machine Head Classic Albums
Heavy Metal Pioneers 1991
Bombay Calling 1995
Perihelion 2002
Ian Paice Not for Pro's 2002
Ian Paice & Chad Smith Live 2004
Jon Lord With Pictures 2003

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

zakika
ismeri valaki a Roger Glover and guests - Butterfly ball cimu albumot. veletlenul akadtam ra. Nagy meglepetesemre olyan jo, hogy alafestozenenek hasznaltam egy videohoz par reszletet belole. A DP with LSO halhato 2 Dio szam is rajta van.

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

"sajnos beszámithatatlan "<#nevetes1>
McGrady
így van!
a mostani zenekarában (Blackmore's Night) is nagyon arat, koncerteken néha játszanak rainbowt meg purplet is, nagyon kira amikor elõveszi az öreg Stratot(régi fehér gityója) 😊

Kuss!-magyarázta.

már távozott 1 párszol!<#buck>
amugy szerintem is a világ 1ik legnagyobb gitáros hanem a legnagyobb!<#eljen>
sajnos beszámithatatlan de gitározni azt tud!

Érdemes ide benézni:
http://www.blackmoresnight.com/audio_clips.html
Meg fogom rendelni az albumaikat..
Ráadásul most pótolni akarom a Rainbow: On Stage albumot is.
McGrady
szerintem is, Blackmore nélkül messze nem érnek annyit mint vele.
a Rainbowba is seggberúgdosta párszor a tagokat, kicsit marha, de a világ legjobb gitárosa 😛

Kuss!-magyarázta.

Sajnálom, hogy Blackmore távozott.........Szerencsére tovább zenél, igaz teljesen más stílusban, de önmagát meg nem hazudtolva. A DP Õ általa volt DP (veszekedtek is rendesen)... szerintem...
DEXTER92
thx. amúgy csak meg akartam nézni tudok-e olyan bannert csinálni, amit ki is raknak 😊

vasárnap pesten koncert lesz???

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

McGrady
zsír a banner!
köszi prezi és Dexter!

Kuss!-magyarázta.

McGrady
legyenek a Te kedvenceid is 😉)

Kuss!-magyarázta.

faterom kedvencei ... 😊))
ööööm én az IBUSZ ba rendeltem 5 jegyet én a 8900 ft osat!

szerintem az IBUSZ web cimén lehet rendelni postai utánvétellel vagy a ticket exprsz (foggalmam sincs hogy kell leirni szerintem ott próbálkozz

Hol lehet jegyet rendelni a februári koncertre? Mivel hogy vidéki vagyok póstai vagy netes elérés érdekelne.

Zs0lt1
link
lap alja felé keresgéljetek ;-) (02.26)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

zakika
malmsteen ritmikus gitarzenet jaccik. egy picit progrock fele. ami teccet az a Concerto Suite For Electric Guitar And Orchestra In E Flat Minor Op. 1 - Millennium album. az jol meg van csinalva.
child in timeot nem hallotam

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Grig6
hát annyira nem ismerem Yngwie-t,m csak annyit tok hogy nagyon jól játszik! érdemes pár számát meghallgatni

McGrady
a purple-öst hallottam jószám Malmsteen-t nem ismerem....most hol játszik? lol

Kuss!-magyarázta.

Grig6
Yngwie Malmsteen - Child In Time(DP feldolgozás)-t hallottátok már? kegyetlen szám szerintem😄 De amúgy DeeP Purple 4ever😛

McGrady
hát ha a Black Night vagy a Highway star szólóját el tudja nyomni akkor kira 😊)

Kuss!-magyarázta.

zakika
egypar elbumat hallotam, de valahogy nem fogott meg a jateka. deep purpleval meg nem halgattam meg azt az egypar dalt ami lecsordogalt, megvarom a teljes koncertet.

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

McGrady
hmm...mondj már pár szót Satriániról...annyian mondják ma mindenfelé hogy ilyen jó meg olyan jó szeretném tudni ez igaz-e és hogy mióta játszik stb 😊)

Kuss!-magyarázta.

zakika
igazatok van. mindketto jol jaccik es fo hogy deep purple. bar kivancsi lennek ha satriani veluk marad milyen lenne ma purple.

en leirtam miert teccik blackmore, lehet hogy masnak masert es lehet hogy valaki kimondottan utalja 😊

McGrady
jah...de ízlések és pofonok...senkinek se jó, ha mások ízlését tukmálják rá 😊
én Blackmore-párti vagyok, Joci pedig Morse, végülis ilyen profi szinten már a határok is elmosódnak...

Kuss!-magyarázta.

DEXTER92
😛 Azért nem baj, ha egyeseknek megyegyezik a véleménye

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

McGrady
nah ebben igazad van 😊))
<#worship>

Kuss!-magyarázta.

Ha mindenki egy véleményen lenne unalmas lenne az élet.

zakika
egy kis jatek. nem egyszeru es kell hozza egy kis angoltudas (na meg presze ismerni kell a deep purplet is)

zakika
nekem van egy bootleg series nevu csomag - 12 CDn 6 koncert 1984 - 2000. es meg egy csomo mp3

McGrady
nekem rainbow lemezen van meg a difficult to cure meg láttam videón is nemsemmi ahogy nyomják 😊

Kuss!-magyarázta.

DEXTER92
1996-os vagy '94-esen van meg nekem.
Igen, utána a billentyûs szóló se kutya, régen jon lord mindig rendesem megizzadt. Aki most van billentyûs, õt még egyszer se láttam még

zakika
a difficult to cure, beethoven feldolgozas. szoktak jaccani purple koncerten is es utana atmegy jon lord szoloba. van egypar koncertfelvetelem abbol az idobol (audio)

DEXTER92
Beethoven, vagy Mozart, nem is tudom melyik, szal egy ilyen komolyzene feldolgozás szólója nagyon ütõs <#nezze>

zakika
csekkoltam, igy azert mingyart mas 😊

nekem is csak ujabb koncertek vannak meg, de blackmore szerintem jobb. probalj elokotorni szololemezt blackmortol es morsetol. blackmore technikasabb es elvezet halgatni. morse solo lemezei inkabb progrock stilusuak.

McGrady
😊
szerintem nézz meg pár olyat ahol még Blackmore játszik nekem jobban bejön a játéka, mint Morse-nak

Kuss!-magyarázta.

Ezt nem lehet így meghatározni mellettem állandóan szól a zene, de kb 3 éve kezdtem el gyûjteni a zenei koncert DVD-ket és köztük kiemelkedõen jó a Deep Purple. Én mindenhalgató vagyok kivéve pár dolgot pld: rap.

zakika
sot alapito tag 😊 nelkule mar nem az igazi. bar szerintem a masodik felallas volt az igazi

hmhm
blackmore s night os emberke volt a purple ben ?
mik derülnek ki!

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

McGrady
hm....mióta hallgatsz Purple-t?

Kuss!-magyarázta.

Csekkold az enyémet. Pótoltam.

McGrady
hát igen...az akkoriban teljesen más volt....de mostanság annyi az igénytelen szar, hogy nehéz megtalálni a rendes zenét....

Kuss!-magyarázta.

DEXTER92
😄
McGrady: legyél is!

zakika
pedig neha kellene, Deep Purple is ugy kezte
sajna nekem nincs idom ujakat halgatni, neha azert kellene tudni mi van uj. a nagy oregek is elojonnek valami ujjal ami a radiokba is megy

McGrady
én nem vok vmi idõs, 14 éves, de jó iskolám volt zeneileg 😄DD
büszke vok rá h nem hallgatok divatszarokat 😊

Kuss!-magyarázta.

zakika
na nezzuk csak

Nick: CsillagJoci <Üzenet küldés>
Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen
Neme: ismeretlen

Regisztráció idõpontja: 2005. 10. 15.
Utolsó üzenet idõpontja: 2005. 11. 23. 19:15
Utolsó látogatás idõpontja: 2005. 11. 23. 19:22

ebbol csak anyit tudtam meg, hogy egy honapja felfedezted a sg forumot 😊
csekkold az enyemet

McGrady
LÁL!!!!!!!
nyitottak vagyunk, de értsd már meg, hogy Morse nem ér Blackmore nyomába...
lehet, hogy te vagy a rangidõs, de rangidõs létedre úgy látszik nem ismered Ritchie-t eléggé.
Kezdte a Purple-el, aztán a Rainbow-al csinált kiemelkedõ lemezeket, és most a Blackmore's Night-ban és épp olyan virtuózul játszik, mint a Rainbow-os korszak csúcspontján.
Morse meg el tudja játszani a Purple számokat.
Ügyes, hogy meg tudta tanulni, szerintem is ügyes és jól gitározik, de Blackmore szintjén még nincs....nem is lesz egy ideig.

Kuss!-magyarázta.

Oldal 1 / 3Következő →