68
Jaje! szal
-
karvak #68 Anaglyph szemüvegek itt:
Karvak 3D -
blackgamer #67 Paper Moon
-
#66 valakivel aki 1 olyan topicba ír, amihez közel 2 éve nem írt senki..
-
b3nc3 #65 mondjuk te? Nem tudod kivel beszélsz. -
#64 szerinted? -
b3nc3 #63 na itt álljunk meg! ki itt a lama?! -
#62 sztem a lamazast fogod feleleszteni.. -
b3nc3 #61 az megmi? Na mind1, csak ujra akartam élesztni a 3d mozgalmat. Ezt sem szabad? -
#60 Büntipontra hajtasz, hogy uppolsz? :-) -
b3nc3 #59 van itt vki?? -
#58 nem, ennel a megoldasnal megmarad a 120Hz, az amire te gondolsz az lcd-s szemuvegnel van -
#57 Ha jól emlékszem anno azért nem érdekelt ez a dolog, mert még 120 Hz-es frissítésnél is csak 60/60 jut 1-1 szemre ami édeskevés. -
#56 nem kell koncentralni, mint mondjuk a bandzsitos megoldasnal, azert szines a szemuveg, hogy kenyszeritse magatol a szemed arra, hogy meglasd a 3d-s kepet -
Anteris #54 az a baj ezzel az anaglyph-fal, hogy igen erősen kell győzködnie magát az embernek, hogy azt lássa amit szeretne. Szóval nem az igazi. Szükség van némi hitre és fantáziára is. -
#52 hat hogy kersz x db anaglyph szemuveget, lehet egy is, es megadod a cimed. 280HUF/db aron van, ja es nem kersz ra semmilyen feliratot, mert akkor mar 320HUF/db -
#51 halló
mit mondjak oda ?? -
#49 és mit írjak oda ?? -
#48 [email protected] -
#47 hol lehet szemüveget rendelni ?? -
#45 nekem nem volt zavaro, ha pont jo szinu a szemuveged, az eltolt kepeket nem is latod:)
amugy eleg sok minden tamogatja, csak valahogy megsem nepszeru ez a modja a 3d-nek... -
moNTo #44 piros: bal szem, kék: jobb szem -
#43 de pl quake3 nagyon süti :) -
#42 csak az a gáz hogy pl. track mania demo : megy tök ól csak a menük kicsit gázosak :(
annyira elvan tolva a két kép hogy nem látom a szemügével :(
egyébként melyik oldalon legyen a piros szin ? -
moNTo #41 Király, nem? ;) -
#40 thx ! müxxik :)
nagggyon kemény :)) -
moNTo #39 Sőőt...
Van a Milkdrop plugin Winamp alá, ennek is van anaglif módja, és abszolút fasza animációkat improvizál a zenék alá -3D-ben. -
#38 itt egy par erdekes link:
http://www.pacificnet.net/~johnr/marsb.html
http://xal3d.homestead.com/Index2.html
http://www.alpix.com/nice/htmlen/pictstereo.htm
http://www.stereoscopy.com/3d-info/gallery.html
amugy az irfan tud siman egy kepbol kesziteni anaglyphet, lehet probalkozni vele, egesz jo hatasfokkal muxik -
#37 ati kareszokhoz itt nezz korul:
http://www.edimensional.com/Merchant2/agent.mv?AG=google&SC=SFNT&S=edimensional -
moNTo #36 :D -
#35 nalam valahogy az a refresh fix proggy nem muxott, a detonator sajat refresh felulirojat hasznalom, de sajna ez nem befolyasolja az anaglyph modot:(
viszont kiprobaltam a trackmania beta demojaval tokeletesen muxxik, fergeteges!!! igaz 10percnel nem birom tovabb, mert utana minden kek, meg piros lesz a szememnek:))
mar rendeltem is 5db hemuveget az alabbi cimrol, mert a freddys le van rongyolodva nagyon:) -
moNTo #34 Illúzió
Itt vannak szép anaglif képek. -
#33 thx, próbálom. -
moNTo #32 Wizzard: használj refreshlock-ot, de elég jó a 85 Hz is.
Hen-Tes: A "Programok hozzáadása"-nál uninstallálj minden NVidia drivert, restart, és csak aztán rakd fel a Detonatort + Stereo3D-t.
Lazarus: Ati-hoz nincs ilyen hivatalos driver, csak legfeljebb külső program. -
#31 Atihoz nincs ilyen cucc? :( -
#30 na felraktam ezeket..
most nem tudom megnézni a videkari beálításokat :(
most mit tegyek ?
ahogy rámegyek arra a fülre kirja hogy mittom én milyen hiba és kilép :(
mit teggyek ?, -
#29 pedig a moncsi 100Hz-en is megy, de a beallitas veget er 85Hz-nel es az sem segit ha kikapcsolom a nem tamogatott frissitesek elrejteset... -
#28 kiprobaltam, muxik! igaz a call of duty bugos lett tole mint atom,de gondolom a regebbi cuccokkal megy rendesen:) mar csak az a gondom van, hogy nem enged 85Hz-nel nagyobb frissitest az anaglyph modnak:((( -
moNTo #27 ...és a beállítások részletesen:
Detonator install, Stereo driver install, restart.
Control Panel.Display, Settings fül, Advanced, GeForce fül, Stereo Properties. Itt "Stereo enabled mode": Enabled by hotkey, "Stereo type": anaglyph, majd Apply. Erre földob egy "medical test image"-t, aki epilepsziára hajlamos, itt még kikapcsolhatja a gépet. Escape, majd van olyan, hogy "Stereo setup & test" itt értelemszerű beállítások vannak (bár ezeket a driver hajlamos elfelejteni, de nem baj). "Launch test application" gombra előjön egy jó kis demó, ez előrevetíti a majdani élményt.
Az "Advanced stereo properties"-nél az "Anaglyph stereo..." gomb alatt lehet finomhangolni a színeket picit, bár sztem nem nagyon érdemes.
Kész a konfigurálás, lehet indítani a játékot. Játék közben bármikor aktiválhatjuk a Stereo3D drivert a Ctrl-F kombóval. Van még egy raklap hotkey, ezekkel egy sereg dolgot lehet finomhangolni, de az alapbeállítással már lehet örömködni nagyokat.
A legnagyobb gondot a célzókereszt jelentheti, jó esetben ki lehet kapcsolni a játékban, és akkor használható a lasersight (ezt a driverben lehet beállítgatni).
A másik gond, ha a játékengine programozói csalásra vetemedtek, és 2d-s effekttel próbálnak minket "becsapni". Mert ezek mind a monitor síkján fognak látszani, és ez nem jó :)) -
#26 Heart of darknessbe vannak ilyen múvik, és ráadásul nagyon fasza játék(még 486-os:))... -
moNTo #25 Hoppsz... most próbáltam, és mégsem megy a legújabb detonatorral. A 45.23-assal viszont igen.
Szóval:
Detonator v.45.23
NVidia Stereo3D driver v.45.23
Ezek a páros a nyerő. Ez megy most nálam is.