68
Jaje! szal
-
moNTo #24 Képernyő tulajdoságainál be kell állítani (a Geforce lapnál Stereo Properties-nél "anaglyph"-et kell kiválasztani, ugyanitt "enabled"-re kell állítani a "Stereo driver"-t). Majd játékok alatt Ctrl-T aktiválja a sztereo módot. -
hat a netcimet nem tudom, de [email protected] cimen erdeklodhetsz. Amugy feltelepitettem ezt az nvidia stereo drivert, de valahogy nem latom, hogy korulrajzolgatna a kek es piros szinekkel a kepet. call of duty-t neztem. Vagy csak az elorekonfigolt cuccokkal megy? -
moNTo #22 Mi a címe ennek a Grokom képműhelynek? -
moNTo #21 Én a vörös-cián szemüveget ajánlok, sztem jobb (meg elterjedtebb), mint a vörös-kék, vagy a vörös-zöld. -
moNTo #20 Jaja, mindenképpen érdemes kipróbálni, kurvajó. -
moNTo #19 A Hologram Galériában (Bp., V. ker., Ferenciek tere, Párizsi udvar) kapható anaglif szemüveg (298 Ft/db), de lehet infót kinyerni a 485-5057 telefonból, ill. [email protected] mailból is.
Ez itt nem a reklám helye, de én már évek óta keresek olyan boltot, ahol anaglif szemüveg kapható. -
moNTo #18 Nálam megy a legújabb detonatorral (v.52.16).
Itt nem kell zummolni a szemeddel, fix optikás szemgolyókkal is megy :D
-
akinek szemuveg kell a Grokom kepmuhelytol tud rendelni, az egyszeru felirat nelkuli 280HUF/db, en is most rendeltem, igaz en fenykepeket szeretnek ilyeneket csinalni. Meg megvan a freddys szemuveg...:) kiprobalom ezt a 3d gammazast:) -
ehhez milyen driver kel ? -
szal két képbe menne a gém és végig ilyen hülyén állnának a szemeid akkor 3D-s lenne :))))) -
de egyébként egy ilyen kép két képből áll
ha ezeket egymás melléteszed és bezummolsz a szemeddel a szembe lévő falra miközbe nézed a képet akkó ugyan úgy látod :) -
van ilyen hülye progim is amivel képet lehet csinálni, na azis királyos ! :) -
nekem van kettő is, csak ezé néztem utánna.
s ez a progival télleg megy ?? -
moNTo #11 NVidia kártyán elvileg bármelyik DirecX vagy OpenGL alapú játék játszható anaglyph módban. Az NVidia honlapról le kell tölteni a Stereo 3D driver-t.
Persze kell hozzá egy anaglyph (vörös-kék, vörös-zöld) szemüveg is.
Érdemes kipróbálni a Max Payne 2-t, Mohaa-t, de mindegyik játékkal megy, csak van amelyikkel zavaró képduplázódás lép fel.
A most megjelent "Digitális Fotó Magazin Évkönyv"-höz jár ilyen anaglyph szemüveg, és van egy pár szép kép is benne, érdemes megvenni sztem, bár elég drága (3500 pénz). -
q3 hoz is leszettem egy ijen progz-t vmi wicked3d, csak ezzel lefagy :(( -
ez ?
há nem hiszem. -
http://web.externet.hu/sk/c64/games/m/pics/mcarp.gif -
Volt az a Balde of Darkness vagy mi amibe a kisfiúval kellet szaladgálni. Nah annak a befejező múvija is ilyen. -
Magic Carpet is ilyen volt anno asszem :) -
há csak egy ilyen szemüveg kel és a kvékkel ki lehet próbálni -
Nem tudok róla, de kipróbálnám. -
"Mi a fene az az ANAGLYPH? Annak idején bizonyára sokan láttátok a moziban a Rémálom az Elm utcában címû filmeposz befejezõ részét, melynek az utolsó 15 percét egy vörös-kék szemüveggel kellett végignéznünk; és csodák-csodája a sík filmvászon helyett 3D-ben gyönyörködhettünk Freddy Krueger bársonyos arcában. Miért is volt ez? Nem akarok szakmai szövegeket lökni (nem is tudnék), a lényeg annyi, hogy a felvételeket két kamerával rögzítik, két kölünbözõ szögbõl. A bal oldali képet kék, a jobb oldalit vörös színnel vegyítik, és egybe vetítik õket. Felvesszük a szemüveget, és a bal szemünk elõtt lévõ vörös lencse kiszûri a vörös színnel átitatott jobboldali képet, a jobb szem elõtt lévõ kék lencse meg a kékes baloldali képet. Mivel a két szemünk két különbözõ képet lát, az agyunk szépen összerakja belõle a 3D-s képet. Ezzel a red-blue technikával készült 3D-s képeket nevezik ANAGLYPH képeknek." -
"ilyesmi van más játékokhoz ??"
ez a kérdésem :) -
na szal
HI!
remélem vágjátok mi az az Anaglyph .
ilyet láttam a quake1-hez
azt ki is próbáltam, egész jó.
ilyesmi van más játékokhoz ??