A csillagok háborognak: Jedi vadászat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért ha jól sejtem az SW Galaxies úgy mûködik, hogy permanens halála van a karaktereknek, tehát, ha egy alacsony szintû nekimenne egy jedi tanoncnak az fixen ki is nyúvadna...s szerintem még magas szintûek is meggondolják 2x is, hogy nekik menjenek-e, mert ha esetleg kinyiffannak, akkor nekik is oda a karakterük...

Sub
konfigja

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

Sub
Hát bazz azé nincs minden második embernek ilyen konigja!!!! Nem kell erõmû... ehhh ilyen géppel.

Darth Makesz
A Jedi Academy sokkal jobb!

Hát nem tom. Azér csak nem fognak a leglámábbak is ellenük menni. Kérdés: Az egyik tanonc kinyírhatja a másikat? Mert akkor eléggé megugrik neki a kreditje 😄DDD Vagy Jedi Jedinek nem farkasa? Join the dark side 😄DD Én az egész Star Wars dolgot utálom amúgy. Az elsõ két résszel jól el lett b@$zva 😄
GregSB
Istenem ,ennyi gyökeret!

Jedi Knight 3ban mikor kell megjeleníteni több négyzetkilóméternyi területet 3000 játékossal????

Sub
Ennél még a Jedi Knight 3-nak is jobb a grafikája! Szögletes elmosott szar és még fizetni is kell érte...

Darth Sith
a játék angyon kirr. de ez a fejpénz kitûzés nem tetszik. :/

Nem a lényeg, hanem a fontos!

szurmakotium
nem én vagyok, vak hanem szerintem te nem láttál még szép játékot ...

a lézerkardos csaj a képen hogy néz ki bakker ?
szögletes kéz és láb ? az szép ?

hát szerintem nagyon gáz ...

By the perception of illusion we experience reality.

LOL!!!
Az swg-rõl sok mindent el lehet mondani de azt ,hogy moslék grafikája van...
Vak vagy ember vagy mi?

\"Life is around you and in you.\"

szurmakotium
Szal, ha valaki túl hamar elér egy szintet akkor azt a fejlesztõk kínyiratják egy magas vérdíjjal ... gusztustalan....

Ezt egyszerûen legális tömeges PK.
"player killing"

.. és ezek a szerencsétlenek éves szinten több száz dollárt fizetnek ki hogy játszhassank vele és fejleszék a karakterüket ... erre ez a sors vár rájuk ... szánalmas ...

Egyébként a képek alapján ennek a gámának ritka moslék grafikája van ...
Mikor fognak már végre eltünni ezek a gusztustalan szögletes lowpoly karakterek a pc-s játékokból ? még 10 év ?
nevetséges

By the perception of illusion we experience reality.