68
TRUE CRIME Streets of LA
  • Fido4life
    Pedig ez egy tök jó játék..
  • Beagie
    PC-n
  • Beagie
    megnéztem a moviet, de hát ez ultragagyi lesz
  • aabyssx
    BTW lehet, hogy túlzok a 15 mp-el, de nekem állatira soknak tűnik.
  • aabyssx
    Eredeti.
  • Sephi
    Pfff... xszarul volt megirva a DVD.... nalam is bejon a toltes de nem tart tobb mint 5 masodpercet.
  • aabyssx
    Nálam minden átvezető animáció előtt, után és minden misszió újrakezdésnél állati sokat tölt (talán még 15 másodpercet is).
  • Sephi
    Sokat tolt? Nalam kurva keveset tolt.
  • aabyssx
    Igazad van. Óráról-órára egyre rosszabb.

Kár ezért a játékért! Sokkal jobb is lehetne. Főleg ez a rendezetlen, összevissza chapter/misszióválasztós megvalósítás (meg Nick erőltetett menőzése, ami inkább szánalmas) teszi tönkre. Kicsit folyamatosabbnak és szabadabbnak kellene lennie sztoriban (mint a GTA).

Ha csak azzal szórakozok, hogy autózok az utcán és bűnözőket kapok el (autós üldözés, majd futás utána, elkap, szétver, letartóztat) az nagyon szórakoztató. De ahogy a sztori beleszól tök gyenge lesz az egész. Sőt többet nézek töltési képernyőt, mint játszok (legalábbis PS2-n). :(

BTW az is gáz, hogy még 20 Km/h-val járó autók is simán elütnek, ha eléjük állok.
  • Sephi
    Majd a negyedik epizodnal megunod ne fej :)
  • aabyssx
    Nekem elsőre (1.5 óra játék után) nem sz*r. Sőt kifejezetten szórakoztatónak tűnik. Sokkal rosszabbra számítottam.

De állatira zavarnak ilyen hülyeségek, hogy a kínai nevű ember japán gi-be öltözve támad rám egy japán beállítású dojo-ban, ahol a japán szamuráj páncélok (és egyéb jellegzetes eszközök) között tele van a fal kínai yin és yang szimbólumokkal. Állatira keverik. Tipikus amerikai felfogás: kínai vagy japán ugyanaz, mer' vágottszemű. Aki egy kicsit ért harcművészetekhez azt állatira idegesíti.

A mozgás is darabos és bénán animált, de egy kettő judo mozdulat a helyén van.

A töltési idő és a cselekmények egymásba vezetése is tragikus.

Grafikában is sokkal gyengébbre számítottam (mint a mexpéjntú).

Ezektől függetlenül nem éreztem nagy kényszert, hogy kivegyem a DVD-t a PS2-ből. ;)
  • Sephi
    Egyaltlan nem :) Igy elso ranezesre fasza meg minden de aztan unlamasa valik. Mesze nem GTA fiiling erre most jottem ra.
  • Adi
    Nem egy nagy vaszis dasz a játék.
  • Kaplan
    Kijön PC-re ...
    Kircsi!!!!!!!
    Mikor is jön ki?

Kaplan
  • Adi
    OFF:
    Hi!
    Ha másolt játékokat szeretnél(999ft-ért természetesen nem ilyen rip g*ci hanem dvd-s) OLCSÓN, MEGBÍZHATÓ pontos emberkétől akkor tessék erre az e-mail címre írni: [email protected] Én is tőle rendelek . Volt olyan, hogy az nap már a kezembe tartottam a gamet. Ja és majd nem elfelejtettem, a legújabb gamek vannak meg neki.
    UI: van true crime-ja
  • Sephi
    Majd meglatlak teged amikor el kell jussal valahova baszus.
  • grebber
    Azért van a földön papir és toll le kell rajzolni a várost!! :D
  • Sephi
    Pontosan! En maig kivurol fujom a GTA3 es a GTA VC nek a varosat! Pontosan tudom mi hol van. De ebbe nem tudok eligazodni terkep nelkul.
  • UNREG
    A város túl nagy, erre semmi szükség, volt egy csomó hely, ahol nem is jártam, még a végén sem. A Vice Cityben egy idő után már térkép nélkül is kivülről fújtam az utat, minden helyet ismertem, a TC-ban soha nem tudtam hol vagyok. Pedig a játék egy kis odafigyeléssel sokkal jobb is lehetne, nyugodtan többet lophattak volna a GTA-ból.
  • Sephi
    Ehh szerintem ez sokkal jobb annal :)
  • grebber
    A célzás ha jól láttam a trailerben tisztára olyan mint a Dead to Rights-ban!
  • Sephi
    Nem lehet fohost kedvelni? Ezek hulyek! Egyik legszimpatikusabb fohos eddig :)

Ha javitanak a jatekot akkor a fo javitas legyen a foszereplo futasa mert az valami rohelyes es lehetoleg legyen elletellib a varos es foleg hogy ha valakit letertoztatunk azert fasza lenne ha jonne a rendorkocsi es bevinne a orsre mert igy kicsit hulyen nez ki hogy csak eltunik :)
  • grebber
    Habár az Activision elzárkózott a további részleteket - mint például a pontos megjelenési dátum, multiplayer verzión kívűli egyéb változások, stb. - illetően, de a főszereplő, Nick Kang biztosan hódítani fog karácsonykor.

A játék egy közép kategóriás akciófilm cselekményszálával rendelkezik, a történet során a főhős különböző gonosz alakok üldözésével, robbantgatással és egyéb klasszikus, nem az elmét megmozgató feladattal van elfoglalva. Érdekes, hogy a főhős ebben az esetben egy teljesen unszimpatikus figura, akit valahogy nem igazán lehet kedvelni, de talán épp ez teszi a játékot olyan népszerűvé.
  • grebber
    A True Crime: Streets of L.A. konzolos sikere után az Activision most bejelentette, hogy PC-re is átülteti a játékot. A kiadó által közzétett információ alapján valamikor 2004 második felére várható a megjelenés.
  • Sephi
    Hat utos vagy nem utos ez azert erosen vitathato a jatekemnete.

Van akinek bejon van akinek nem :) De szerintem kurva jo. Egy GTA oszekeverve street fighterrel es egy FPS-el :)
  • grebber
    Most néztem meg a lenti trailert az is bizonyitja mennyire ütös lesz ez a game!
  • grebber
    Hah végre kifogják adni PC-re is!!!!!!!!
  • Sephi
    De okos vagyol te.

A Getaway elnyerte a legsivarabb dijjat 2003-ban mert kurvara szomoru a kornyezet es monoton. A GTA3 es a VC-be nem kotottem bele mert azok nem monotonak.

Es kulomben is amit lentebb irtam az egy riport is megerositi szal nezzel korul a neten a jobb oldalakon mielott ilyet szolsz jouember.

• Sephi
    Nem tok betelni ezzel a jatekkal baszus.

Egyszeruen kurva jo. Nekem ez jobban teccik mind a GTA de nem jobb!

Azert nem jobb mert a GTA es VC-nek megvolt a maga fiilingje egyszeruen mas volt. A GTA sorozatokbana szereplo mit dudot? Vezetni kulonfele jarmuveket es loni meg nehol verekedni.

Ebbe bazz a GTA stilusu vezetes mellet van komoly bunyo is ami bar nem tul latvanyos meg az elejen de turheto. Kombokat kesobb tanulunk de pl egy bar verekedesnel mindent osze lehet torni es ez tok jo.

A vezetes majdnem ugyanaz bar itt a kocsinak feltehetunk szirenat es ami a lefgfontosabb lehet kocsibol celkeresztel loni es kurva jol van megcsinalva.

A varos nehol nagyon monoton (bar ezt mag megszokott teny egyes Ps2 jatekoknal).

Lehetne meg oldalak irni rola de ki kell probalni!
  • Sephi
    Nekem fura gepem van mert o donti el mikor akar menni es mikor nem.

Mar kibrita a nyolc honapot kb nalam de csakannyit csinal hogy ha nem Traxdata-ra van irva a jatek akkor neha lefagy.
  • barret
    hi sephi!mennyi idősa géped? meddig birja egy ps2?
  • Sephi
    Na lassan rajottem :)

Bazeg kurva jo ez a jatek!
  • Sephi
    A fene most jaccotam vele egy orat es nem is annyira rosz. Talan az kicsit tulzasnak velem hogy a sima fat konyen kidonti a kocsi. Es a karakter is eleg benan rohan :)

De hogy kell javitani kocsit? Nekem akarmikor trapara megyen :(
  • mb66
    Hat meg Gamecube on csak ez van, még ennek is örülhetünk, nekem pedig csak GC m van igy ezt szereztem be
  • balu87
    Nekem a Vice city jobban bejön,de hát kinek a pap,kinek a papné.
  • Sephi
    Alig varom szerezem enis meg :)
  • PLaci #29
    Ezt nézzétek meg!
  • Sephi
    en kiirtam Memorex DVD-re de nekem nem ment. A bemutato alapjan nem lehet annyira rosz a gama.
  • Adi
    Múltkor egyet megvertem!:)
  • Jinchuu
    Hmm, ha jól emlékszem akkor a kör-t kell megnyomnod és erre autómatikusan megmotozza az adott járókerőt!