68
TRUE CRIME Streets of LA
-
#24 GC-re van! -
#23 De azt, hogy kell?? Mert olyan hülye vagyok, hogy nem jöttem rá!! -
Jinchuu #22 A Jing-jang jelet egyszerű pluszba vinni. "Csupán" annyi a tehendő, hogy a megjelenő bűneseteket megoldod és a végén letartoztatod az embereket, ezzel jó cselekedetet viszel véghez és nő a jing-jang-od. :D
Nem lehet mindenkit egyből megbilincselni, de ha átkutatod bármelyik járókelőt és talál nála a gyerek drogot, pisztolyt vagy akármit akkor azt a tettest azon nyomban bilincsbe veri! :D -
#21 pc re nincs? -
#20 Ha-hó!! -
#19 Amúgy nekem nagyon tetszik a game igaz meg kell szoknom pár dolgot. pl.: a kocsi irányítása. Ja más:
Nem lehet simán csak bilincset tenni az emberekre, mert én állandóan verekedek?????? -
#18 Hi!
Vki mondja el nekem, hogy mivel lehet azt a (ninja jelet[jing & jang] feltornázni? Mert én nekem az -7-be van. +3-ról kicsit leugrott... -
Jinchuu #17 Annyira nagy szabadság azért itt sincs mint amit a GTA-ban megszoktál, viszont jó kis küldetések vannak és azért annyira nem kötött mint a Getaway, de előtte mindenképpen próbáld ki mielőtt bevásárolsz belőle. :D -
#16 Van olyan ...ööö... színes és ötletes, mint a GTA, vagy inkább olyan vontatott és kötött, mint a Getaway? -
Jinchuu #15 PS2 -
#14 Min van meg neked? PC-n? -
Jinchuu #13 Szerintem azért egész jó kis game, nekem legalábbis tetszik és legalább nem akadozik annyira mint a GTA! :D Amúgy a verekedés meg a lövöldözés is elég jóra sikeredett és nekem speciel a vezetés sem esett nehezemre! Na szó mi szó jó kis game ez! -
#12 De legalább lesz Gamecube ra is, és ott gta hianyaban nagyon elkel egy ilyen game.. -
#11 nem olyan jó
pl nem megy le a Nap:)
és az auto irányítása is botrány -
Jinchuu #10 Hmm, talán mégsem olyan jó a game?
Valahogy nem pörög ez a topic ahhoz képest, hogy GTA szintű a game. -
#9 PS2-re is nyamm:)
én holnap megtesztelem -
#7 jók a képek, csak az a baj, hogy nem jött ki a game pc-re -
#6 jah és elég zsírul néz ki..főleg a harc tetszett benne -
antijedi #5 ez oylasmi lesz mint gta3 vagy mi? :P -
TheZsenyka #4 XBOX-ra kijött már. Nyamm. -
#3 Jó kérdés hogy mikor jön, de a sohára rá kell cáfolnom mert az E3-on is szövegeltek róla pc-s viszonylatban,és a neten is irogatnak róla pc-s oldalakon:)
-
#2 Ezt pc-re? Soha. -
#1 Nézzétek meg ezt az oldalt http://www.activision.com/microsite/truecrime/
Befogtok szarni olyan kurva jó ez a game!!!!!
Mikor adják ki????