68
TRUE CRIME Streets of LA
  • Adi
    GC-re van!
  • Adi
    De azt, hogy kell?? Mert olyan hülye vagyok, hogy nem jöttem rá!!
  • Jinchuu
    A Jing-jang jelet egyszerű pluszba vinni. "Csupán" annyi a tehendő, hogy a megjelenő bűneseteket megoldod és a végén letartoztatod az embereket, ezzel jó cselekedetet viszel véghez és nő a jing-jang-od. :D
    Nem lehet mindenkit egyből megbilincselni, de ha átkutatod bármelyik járókelőt és talál nála a gyerek drogot, pisztolyt vagy akármit akkor azt a tettest azon nyomban bilincsbe veri! :D
  • CSOCSO
    pc re nincs?
  • Adi
    Ha-hó!!
  • Adi
    Amúgy nekem nagyon tetszik a game igaz meg kell szoknom pár dolgot. pl.: a kocsi irányítása. Ja más:
    Nem lehet simán csak bilincset tenni az emberekre, mert én állandóan verekedek??????
  • Adi
    Hi!
    Vki mondja el nekem, hogy mivel lehet azt a (ninja jelet[jing & jang] feltornázni? Mert én nekem az -7-be van. +3-ról kicsit leugrott...
  • Jinchuu
    Annyira nagy szabadság azért itt sincs mint amit a GTA-ban megszoktál, viszont jó kis küldetések vannak és azért annyira nem kötött mint a Getaway, de előtte mindenképpen próbáld ki mielőtt bevásárolsz belőle. :D
  • aabyssx
    Van olyan ...ööö... színes és ötletes, mint a GTA, vagy inkább olyan vontatott és kötött, mint a Getaway?
  • Jinchuu
    PS2
  • grebber
    Min van meg neked? PC-n?
  • Jinchuu
    Szerintem azért egész jó kis game, nekem legalábbis tetszik és legalább nem akadozik annyira mint a GTA! :D Amúgy a verekedés meg a lövöldözés is elég jóra sikeredett és nekem speciel a vezetés sem esett nehezemre! Na szó mi szó jó kis game ez!
  • mb66
    De legalább lesz Gamecube ra is, és ott gta hianyaban nagyon elkel egy ilyen game..
  • mohus
    nem olyan jó

pl nem megy le a Nap:)

és az auto irányítása is botrány
  • Jinchuu
    Hmm, talán mégsem olyan jó a game?
    Valahogy nem pörög ez a topic ahhoz képest, hogy GTA szintű a game.
  • mohus
    PS2-re is nyamm:)
    én holnap megtesztelem
  • zaki
    jók a képek, csak az a baj, hogy nem jött ki a game pc-re
  • CSOCSO
    jah és elég zsírul néz ki..főleg a harc tetszett benne
  • antijedi
    ez oylasmi lesz mint gta3 vagy mi? :P
  • TheZsenyka
    XBOX-ra kijött már. Nyamm.
  • Skynet
    Jó kérdés hogy mikor jön, de a sohára rá kell cáfolnom mert az E3-on is szövegeltek róla pc-s viszonylatban,és a neten is irogatnak róla pc-s oldalakon:)
  • Lacc
    Ezt pc-re? Soha.
  • grebber
    Nézzétek meg ezt az oldalt http://www.activision.com/microsite/truecrime/
    Befogtok szarni olyan kurva jó ez a game!!!!!
    Mikor adják ki????