20179
-
#16435 Nah frankó most menet rallysprint-en menet közben elpattant a féknél is a házilag készített rugó eddig legalább az jó volt, most amiatt hogy a rugós nem képes akkor feladni amit rendeltem akkor amikor megrendeltem, hosszú hétvégén Húsvétkor mehetek így, hogy szinte nem érzem a féket -
#16434 megpróbálom a módokat, köszi a helpet.
kormány kéne igen, csak azzal úgy vagyok hogy gagyit nem veszek, a minőségre meg sajnálom a pénzt :D
remélem hamarosan lesz valami kuplungos best buy. -
#16433 Na lehetsz még első is :P
De Jámbor Tamást nehéz utolérni ezt tapasztalatból mondom :) -
#16432 Ha bill-en nyomod és offline én ajánlanám a better physics-et vagy a massmod-ot.
Én el sem tudom képzelni milyen lehet, de prohardveren van egy srác aki bill-el jobb időt megy francián mint én kormánnyal kb 10-15 másodpercel.
De tényleg érdemes kormány venni én csak amiatt a játék miatt gondolkozom egy újjon.
-
#16431 Igen tudom ez a honlap szerepelt is itt már csak jöttek ki újabb képek amiket be akartam rakni csak azok imageshackosak szval letöltöttem, hogy felrakjam, csak el kellett rohannom így csak a régebbi képek kerültek fel, majd holnap felrakom az újabbakat. -
#16430 Billentyűzet lesz a gond. Azzal nem fogsz tudni nagy időeket menni.
Ha nem szerzel esetleg pontot francián akkor is tovább enged. Szóval menj végig rajta ahogy tudsz és folytasd tovább.
De ha van zseton vegyél kormányt, egyből 100% gyorsabb leszel, plusz jobban fogod élvezni is. -
#16429 billentyűzeten tolom a szezont, a középső nehézségi szinten, és a francia pályából a 2. ik, esőben nagyon nem megy. tele van hajtűkanyarokkal és az első ellenőrző pontnál már 30-35 másodpercet rámvernek :(
tudtok adni valami tanácsot? észrevettem a nagy kanyarokban 5-6-hajtű, nem vagyok valami jó :D próbáltam hogy totál lelassítok és csak nagyon kicsi kézi de így is nagy volt a hátrányom, próbáltam nagy kézizésekkel akkor meg odacsapom mert általában nincs nagy bukótér, szinte semmilyen sincs.
végülis eddig mindenhol megvolt a 10 pont most itt ha nem is leszek első még behúzhatom a szezont :D de hát a gyakorlás az jó dolog. -
#16428 Ezt már csinálják vagy 1,5 éve ha nem régebb ideje.
Itt a honlapjuk megnézheted még video is van:
German Garage -
#16427 -
#16426 -
#16425 max. kedden -
#16424 Na a németek is beindultak pálya ügyben
Name: Bergheim 1
Length: about 6 km
Description: German Track
-
#16423 Francba, hogy ez rugó még mindig nem érkezett meg, pedig keddre ígérték, lehet mégis el kell küldjelek érte.
Most írok nekik, sdeha se rugót se választ nem kapok holnap már felhívom -
#16422 Hát az utánam lévő profik tudását és gyorsaságát nézve gondolom ez nem sokáig lesz így.
2-3 5-6 igazi nagyágyú és a 7 sem rossz :-)
Misi meg más kategóriában első -
#16421 teljesen mindegy a sorrend lényeg, hogy felülírja a PC 1024 03.dds -t
DE mivel -gondolom- nem 1024-ben játszol nem valószínű, hogy látsz változást -
-
#16419 Előbb átnevezem , utána bemásolom ? -
#16418 -
Neoncsoves #16417 :DDDDDD -
-
#16415 Azért mert így van olyan hangja ami belsőben jó. Tudod ez a sípolás színvonal.
Bang:1.0
Egyébként igen. Nekem ez a két hang a top:
Impreza_N És a 06-08 -
#16414 Richard Burns Rally1\Generic\
de át kell nevezni és ez 1024-es
PC 1024 03.dds -
#16413 Breki ! Ezt ,hova kell tenni ? : #16387
Két fájl: PC 1024 03 blue dds.
PC 1024 03 green dds. -
BlackAdder1 #16412 Már nem emlékszem, de Megauplodados linkről az biztos! -
#16411 Énsem szeretem az esőt, csak szóvicc volt!:)
Jóidőt menni esőben... -
#16410 viszont Sumburk-on szerintem sokkal jobb az esős -
#16409 én utálom az esőt betonon a múltkor valaki berakott egy versenyen Liptakov esti-t esővel, hát gyönyörűen nézett ki, de menni kb a várig tudtam ott már csúszkáltam nagyon bele a ...... -
#16408 Szerintem ha ismered a viselkedését a verdádnak akkor lehet jóidőt menni (esőben is:))!
Az alapgémben néha olyanokat megyek a murván, hogy még Loeb is megirigyelhetné!:D
De amikor a cseh online-ra megyek...:s ott több az adrenalin, és hibázok sokat!:S -
#16407 Köszi ! Mióta kerestük -
#16406 Ez a gyerek egyébként nemtudom hogy mer így menni és nem bírom ezt a pályát mert sokszor épphogy csak kimegyek a fűre és ott egy kő ami nem látszik.
De ő biztos kívülről tudja, hol nincs akadály. -
#16405 De melyiket, mert sztem van többféle a napokban linkeltem egy másikat.
Mondjuk nekem elég volt a dirt2-ben -
#16404 Nincs mert ez 1024-es viszont megvan psd-ben -
#16403 ez hogy nézhet ki? Van róla ingame kép? -
BlackAdder1 #16402 Kb 2hete próbáltam KB skint, kivülről jólnézett ki, de bentről csak nagy fehérség, még ki se látsz! Valami elvan b***va de még nem értem rá kibogarászni photoshopban, hogy mi! -
#16401 Ez azt hiszem fent van a BH-n , de nekem a #16378 jobban tetszik.
Ma olvastam olyan elvetemültekről akik a kijelzőnek képesek külön kis monitort venni -
#16400 vagy megcsinálom ilyenre
-
Ez viszont nem rossz :D -
#16398 Egésségetekre, legalább hasznát vehettem a "nyelvtudásomnak"! -
#16397 Jaja nekem is ez volt az első reakcióm :D Majd megszokjuk xD -
#16396 Fogalmam sincs mert nálam piros villogással volt vége mind a kétszer. (retire kellett befejeznem..)