20179
-
#16475 Természetesen ő a rendes nevem írta.
Stabilságról annyit hogy az oprendszernek is rendesen beállítottnak és jónak kell lennie hozzá tehát magában nem garantálom
én minden nap AWC-t és CCleanert is futtatom az XP-n directxben a hang hardveres gyorsítását is belőttem és van egy kis progim ami szól ha vmihez frissítés jött ki.
Mindez nem elég ha a hangkártya driver vmiért nem jó, nekem szerintem ez okozta régebben ezeket, de mostmár tényleg atomstabil.
-
#16474 Remélem , mivel anélkül nehéz lesz dolgoznom ! -
#16473 Részemről ok, de elvileg már postára adta, NAGYON AJÁNLOM NEKI !
"Tisztelt Breki úr!
04.02.-án adom postára a rugókat,ár 600.-Ft/db + utánvételi
összeg.
Tiszt.Csordás" -
-
#16471 Nekem megfelel, ha ráfér de elvileg
"Tisztelt Breki úr!
04.02.-án adom postára a rugókat,ár 600.-Ft/db + utánvételi
összeg.
Tiszt.Csordás"
természetesen ő rendes nevet írt :P -
#16470 nincs hely a bőröndödben?
belépőd is lesz? -
#16469 Juni 11.-17. Dél Afrika , na akkor irigyelhetsz -
Zoliwrc #16468 Ilyesmi megoldást várok a következő Logitech kormánynál, hogy csak egy pillangó van rajta. Igaz ez csak rally-s játéknál lenne élethűbb.
Egyre több utcai autó jön ki pillangóváltóval mint a G25/27-en van.
Egy Allroad Audi-t már vezettem is olyannal, nagyon jó -
#16467 A megoldás : elküldöm ( a rugóiddal ) te meg vissza küldöd !!!
-
#16466 EZEN NEM IS TUDOM MEGOLDANI !!!
-
#16465 Mondja az aki most volt Bécsben :P
Végultis megoldható amint lesz újra DVD íróm, jelenleg nincs bekötve kell a vinyó a három oprendszerhez :P -
#16464 oks, bocsi a méretért -
#16463 Igen ezek az újabb képek ugyanarról -
#16462 Írtam , hogy ezt én is láttam , csak nem merem megcsinálni !!! -
#16461 Irigyellek a problémáidért : az enyém 9 Gb és nem működik jól , igazán átvenném a tied .. -
-
#16459 Ezek is a készülő német pálya képek ? -
#16458 De jó , meg vannak fordítva a pedáljai ! Múltkor láttam,hogy kell , de én nem merem....(80k kormányt elcseszni) -
#16457 már kb 2000 ota pillango van, és csak az egyik oldalon, előre pöccint lefele, hátrahuzza, felfele -
-
#16455 Igen! -
#16454 És miért csak egyik oldalon?
-
#16453 Új képek
-
#16452 persze -
-
#16450 Igazi WRC kormánynál is van pillangó?
Tegnap az összefoglalóban mintha azzal váltott volna akit mutattak, de csak egyik oldalon volt.
-
#16449 Viszont egyik privi kapcsán támadt egy ötletem.
Mivel most atomstabil az rbr-m (kétszer rakott ki a héten illetve azis csak tálcára mert a windows jelentett felugró ablakban, tehát nem programhiba), arra gondoltam, ha így egyben kiírnám DVD-re akkor lenne egy bármikor telepítés nélkül futtatható rbr-em az összes pályával új kocsikkal remekül beállított hangokkal variálási lehetőséggel egyben ami akár DVD-ről is egyből futtatható bármelyik windows-on
Egy gondom van vele, hogy jelenleg az rbr könyvtáram 17 gigás
Viszont ebből 5 giga patch és mentés az nem kell, ami még nagy az a maps könyvtár ami magában 6 giga, ha ezt meg tudnám vhogy oldani akkor simán menne egyenlőre azon filózom, hogy külön DVD-re rakom azt vagy megpróbálom egy DL-re úgy hogy minden felesleges dolgot kiszedek így még
kb egy másfél gigával csökkenthetem. -
#16448 Ezt magyarázza meg nekem valaki
Megyek a Shepherds Shield II-n egyszercsak holott nem látok semmit az úton mintha falnak ütköznék azután már ismerős szitu, de felülnézeti képes se látszik semmi
Tényleg csak én találkozom már harmadszor ezzel a szituval? -
#16447 Látom te érted a viccet csak nem nagyon szereted.... -
#16446 miért ne mennél?
nem a rankos hely izgat csak hiányozni fog ha nem mehetek rendesen
ilyen hülye világ ha vmi elromlik kidobhatod ahelyett hogy lehetne kapni itt pl egy kis pótalkatrészt
És ugye ez Misrosoft kormány
DE Logitech gamepadnál is kellett házilag javítani egy kis gumidarab miatt amit ha lehetne venni simán cserélhető lenne de nem LOgitech nem javít gamepadot csak cserél -
#16445 Je elfelejtettem írni, hogy volt már hályom pályás Sumburk teszt is ma tehát lehet menni intermediate is -
#16444 Nyugi ! Ha akarod addig amíg nem jön meg a rugód , szolidaritásból én sem megyek... -
#16443 32 000.- alig használt ! -
#16442 nem azt írtam, hogy nem kapható
ne húzzatok fel úgyis ideges vagyok ez a hülye rugó miatt -
#16441 Azért akad még elfekvőben ! -
Zoliwrc #16440 Duna Plaza Saturnban pát hete még láttam G25-öt 74.990-ért -
#16439 jah, ha lúd legyen kövér :D meg eldriftelgetek LFS ben ott azért hiányozna ha nem lenne.
-
#16438 bill-ről egyből kuplungos kormány kéne? :P
g25 szerintem újonnan már nem nagyon kapható -
#16437 az a 18-22 es sáv már egész jól hangzik, csak ahogy olvastam a kormánykalauzt, azokon nincs kuplung. na majd összekapargatok g25 re :D -
#16436 a gagyi meg a minőség között vannak még jó kormányok 18 -22 körül sőt bár most nem úgy látszik, de az én mostani kormányom is láttam 3-5 ezerért is, ha megkimélt ennyiért ezis nagyon jó kormány.