Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A HunPluginban régóta benne van és tolhatod is vele! <#taps>

volvoFH
Hali

win 7 re szeretném telepíteni a Rsrbr2010 -et de valami hibát ír ki. Nem tudja valaki mi lehet a megoldás?? Keresõt próbáltam használni de nem találtam választ.

NÉZZD MEG!!! EURO TRUCK LETÖLTÉSEK http://www.eurotrucksimulator.forumh.net

Muttley
Überthanx, Breki. 😊 Ezt nem is láttam eddig.
Meg is van a Kazhol Design-os Lancer WRC 05
Csak lenne már elérhetõ 😊

Just do it :)

Breki33
Szintén keresõ

Sziasztok!! Engem nagyon érdekelne ez a pálya, már azért is mert itt lakok a környéken. Az a problémám, hogy fogalmam nincs hogyan kell belerakni a játékba. Bocsi hogy meg merem kérdezni, de FAQ-t nem találtam.
Elõre is köszi!

Breki33
Ez alul van

Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:
Muttley
Nálam a fejlécen van egy "keresés a fórumban" és egy "Google" ablak. Egyikbe sem azt adja ki a camera szóra, amit neked.
Azért kössz 😊 Ma má'nem vok szabin uh. csak este tudom kipróbálni.

Breki33
Írd be azt hogy Camera a keresõbe és akkor pl megkapod többek között ezt is

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1068384384&no=16987

De elég sok más hozzászólást is ezzel kapcsolatban
Breki33
Köszi szépen úgy látszik még játszunk elég sokan :-)

Már beraktam ide korábban szép munka gratulálok, nálam jól ment talán kicsit lasabb volt a megszokottnál de nem szadozott hanem egyenletesen a jobb gépes verzióról beszélek.
Muttley
Kössz.
Más:

Az aktuális autó .ini-jében hol kell állítani az ülésmagasságot és kormánytól való üléstávolságot? Magasabb szám/ alacsonyabb szám közelít/ távolít?

sziasztok.
más oldalon már belinkeltem ide is beteszem hátha játszik majd vele valaki: zagyvaróna-cered gyorsasági. Tudom nem egy cseh szintû pálya de el lehet vele lenni. Viszont a gépigénye elég magas lett sajnos.

1. RBR - jobb gépekhez: zagyva-cered
2. RBR - gyengébb gépekhez szánt verzió: zagyva cered

használjátok egészséggel.
üdv: gabi
JUVEfun
Ezt be kell tennem ! Nem azért , hogy milyen szépen megyek hanem ,mert GYÖNYÖRÛ LETT A P 207 HANGJA !

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Breki33
Mitsura igazából ennyit tudok én belõttem azokat amelyik nekem kell ezeket már csak akkor cserélem ha sokkal jobb lesz esetleg skint eleget küszködtem a kameranézetekkel 😛

Igen úgy értem, de vannak itt hozzáértõbbek és jól informáltak.

Mlynki #17140-ben még nem próbáltam ki 😛

Muttley
A felsõ 4 vmelyike lesz O.K. Próbálok képet találni róluk.
Ezek meg akkor ugye kompatiblisek?
Angol szöveget úgy érted, az anyaoldalon azt írták a készítõk a WRC 05-rõl, hogy még egy pici türelem?
A belinkelt pálya nem rossz. A Mlynky félék ehhez képest milyenek?

Breki33
N4 Evo 7

http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=dlstart&dlid=143

Lancer ügyben

"Everybody ask us about Lancer. Be patient. More information soon.

KazHol Design

További mitsu-kat itt nézhetsz

http://www.kazhol.net/khd_rbr_mits.htm

Pályáknál Mlynky félét vagy inkább ilyesmiket?

Muttley
Na, akkor egy kis helyz. jelentés:
- A #17125-ös Imp csak önmagában jó. Semmilyen más skin-packkal nem illeszkedik.
- ERRE viszont gond nélkül rámegy minden skin-pack. Így bérmelyik Ken Block is. Köszi Breki :-) A #17119 is rámegy ERRE. Kössz Gaz78. :-)
- Nem ér röhögni, nem csapongok csak upgradelek, vagy -nék :-D

Szóval
Mitsu EVO VI mûködõ komplett könyvtárat keresek + Amolyan Taxi 2-s lakk-fekete skint hozzá és/ vagy egyszínû ezüst skint.
Lancer WRC 05 high-res, amit húsvétra ígértek a készítõk nem találom sehol. Ha tudtok segíteni... :-)
Jól kialakított bug-mentes, stabil, hi-res aszfalt gyors pályákat keresek és beillesztési útmutatót hozzá.

Breki33
Na elkészült a Mlinky

Számomra ezek a pályák amik sokkal jobbak pl az alap amerikai pályáknál

Mlinky, Sumburk, Hradek, Liptakov stb.

"Na ez elkészült. Innen le lehet tölteni: http://rbr.mypage.cz/

Van torrent illetve egyéb linkek is. Szûk nagyon dobálós aszfaltos pálya, a készitõ elsõ munkája. 2 változata van, aszfaltos és havas. És elvileg mûködik akkor is ha más pálya helyére rakjuk be, illetve a cseh plugin shakedownjába is lehet használni.
A Francia RSRBR 2010nek kijött a 4.updateje, ami már tartalmazza ezt a pályát. Illetve néhány új autót is."

Breki33
Én azt csinálnám, hogy PS-ben összehasonlítanám a két változat textúra psd-jét hogy az elrendezés azonos-e
Breki33
Mûködnie kéne ittis látszik

Breki33
Én most másik gépnél vagyok

De ezt kipróbáltad?

http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=dlstart&dlid=354

Muttley
Adva vagyon a #17125-ben lévõ Impreza S14 alapkönyvtár. Ez önmagában rendben megjelenik a játékban. Szeretnék ráilleszteni azonban más skin-packot. Alap esetben a Ken Block Monster félét, s ha létezik már, akkor a #17127-es Powerbulge-os verziót. Eleinte azt hittem a skin-packkal volt a gond, de most miután különbözõ forrásokból linkeltetek számomra tetszõ S14-es Impreza skint, ezért próbálgattam. Kivétel nélkül mindegyiket megjeleníti ugyan az autón a játékban, de össze-vissza szétdobálva annak felületén. Ekkor kezdtem gyanakodni, h lehet az alap s14 mappával van bibi. És így van. Más dolgokat is tartalmaz, mint a többi autó mappája, ebbõl következtetek, h másként lett írva, programozva stb.

Kérésem tehát, ha tudtok olyan ezt a Daewoo Lacetti formájú Impreza KOMPLETT könyvtárat, amire illeszthetõek a különbözõ hozzá írt skinpackok normálisan, léccccccci linkeljétek be.

Breki33
tudom, már sokkal korábban is ajánlottam itt
JUVEfun
Inkább vmi. jó setup kéne hozzá !!!! Ez a Pedál féle C4-re pl. nagyon jó !

Breki33
most n14-rõl van szó vagy WRC már kezdtek megkeverni

egyébként itt érdemes full Subaruknak utána nézni
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=download&cat=1005
Muttley
Az alapmappával nincs is. Próbálj ki egy akármilyen skin-packot beilleszteni.

JUVEfun
Ezt nem értem ? Nekem nincs vele semmi bajom...

JUVEfun
Én mintha már láttam volna <#nemtudom> (megnézem)

Muttley
nekem az autójának a külseje jön(ne) be, amíg nincs #17127-es skin

Muttley
Egyébként ez az a könyvtár, amibe akármilyen skin-packot beillesztesz, jobban széjjelb.ssza, mint Maya Goldot valaha is tették 😊

Muttley
Nekem meg ez:
ha lenne ilyen skin, de még nincs 😊

SimaSuna
nem vagy vele 1dül 😊

nekem most õ a mindenem 😊
JUVEfun

NEKEM EZ JÖN BE !

JUVEfun
...csak vicc volt , hogy oldjam a feszültséget <#nyes> <#hehe> <#nevetes1>

JUVEfun
Nem értem miért olyan nagy szám ez ? ( én így szoktam felmenni Visegrádra az utcai kis Peugeot-mmal )

gordon 24
Nahh a szokásos vita..

Huhh de kurvára unom😄

Downhill!!

bardocz
És basszus most egy elõször végig csúsztatva a pályán 😮
SimaSuna
na majd ha Block így vezet, 66 újrapróbálkozás és összevágott videóanyag nélkül felmegy a hegyen, elismerem..
Gaz78
Szia Itt a link!Az a piros-fekete skin rámeegy a 2008as Impreza WRC-re is és az N14-re is.

http://forum.rallyesim.fr/viewtopic.php?f=78&t=3703

Muttley
Köcce, 5:04-nél ott figyel Ken Block 😊
Nagyon úgy fest, h az alap S14 Impreza könyvtárra nem illeszthetõ semmilyen utólagos skin-pack. Nemcsak a Ken Block. Összehasonlítottam más autók texture mappájával. Sokban eltér.

Van-e a korábbitól eltérõ, más S14-es Impreza KOMPLETT mappa elérhetõ linken?

Vhogy a skin készítõ srácoknak mûködnie kellett, sz.rt nem tesznek ennyien közzé.

#17101 - Köcce a gauge linket. 😊

#17105 - Azééé sokan szeretnénk úgy vezetni itt, mint õ 😊 Az érdeklõdés amúgy az autóé. Én lenni megrögzött Impreza-buzzzz. 😊 FHI újabban Daewoo Lacetti külsõvel alkot? Ken Block válasza: csinál belõle egy b.szott látványos verdát. Sztem. 😊
#17114 - Ha megteszed magadnak azt a szívességet, h felküldöd a felbontást 1920x1080-ra, rájössz, h van 1, 2 és 3 is. ;-)

Breki33
beraktam korábban mutattam is,
jelenleg rbrdll-van egy spéci beállítással.

Nem ezzel van gond, be kell vallami hogy az alap grafika elavult mára már.

Beszólni meg nem kell Dirt2-tem korábban <#mf2>

Szerintem van jógrafikás jó autós rally és ez az rbr az új módokkal, oályákkal, kocsikkal stb.
Breki33
Itt igazából a cseh és hasonló színvonalú pályákra gondoltam amik szerintem sokkal jobbak mint pl az amerikai ausztrál pályák

Az updateket használom sokat én javasoltam itt korábban az angol pályák is így lettek sokkal szebbek és játszhatóbbak számomra.

Engem pl zavar, ha vmelyik hosszú japán pályán megyek és látom, hogy pixeles az út.
SimaSuna
(fõleg alap grafikával az szerintem már elavult)
hát rakd fel a HDR-t és nyomassad.
ja hogy nem jó a grafika, akkor meg Dirt2zél.

2féle autós társadalom van.

1 - csillivilli grafika - effektek tömkelege - 0fizika = NFS, Dirt sorozat.
2 - normál grafika - már már realiztikus fizika = rfactor, LFS, RBR

kb...majd ha lesz 1x rendes szimulátoros jógrafikás játék majd akkor szólok. 😊
Ez a Terva cucc tényleg elég "vas" kis pálya, viszont azzal nem értek egyet, h. elavultak az origi pályák... Vannak szép kis update-ek egyébként, amik nem gátolják a plugin mûködését, viszont szerintem még az origi is jobb, mint az RX-ek... Nem fordÍtanak rá elég gondot, h. meg legyen minden tereptárgynak, korlátnak, stb. a fizikája és tényleg törje a vasat... Sok helyen csak átsiklik az ember rajtuk... (tisztelet a kivételnek!!!)
Nem mondom, h. ez feltétlenül baj, v. zavaró, de nem jobb, mint az eredeti.

Breki33
Köszi alappályákon nem akarok (fõleg alap grafikával az szerintem már elavult), majd ha ilyeneken lehet menni

+ zagyva cered

Ígysincs idõm a francián és az olaszon menni pedig ott aztán vannak finomságok

Pl Tervamineri RX-es változata
http://www.youtube.com/watch?v=UEr8VZH5Rh0
Kár, igazán kipróbálhatnád magad itthon is! 😉
...ha érdekel, dobok setet, h. ne kelljen azzal bajlódnod! Csak Írd meg, mivel mennél, aztán hajrá! FeltelepÍtesz egy origi RBR-t, (esetleg a Csökõ féle hangot, ha gondolod...) A plugin.exe-t, aztán kész, nincs másra gondod, mert autókat, automatikusan szedi le, stb...
Hajrá!

Jogos, a saját kis videói ütõsek, látványosak, látszik, h. amcsi, de igazából a VB-n sok mindent nem mutatott szerintem... "kicsi" Õ még oda, nem is értem, h. került be egy ütõs csapatba... (zs...)
Mikor egy GiGi Galli otthon "szomorkodik"...

Breki33
tudom ezért is adom tovább mivel engem nem érdekel ez esetben 😛
Jaja, de ez a miénken megy! 😉 (...szerencsére...)
VersenykiÍrás szösszenet: "A bajnokság technikai keretrendszerét a Rallysimfans plugin adja..."

<#worship>
Köszi, utánanézek!

Azért akkor egy B-A-Z Megyei Rallysprintet legközelebb tisztelj meg!
Nagggyon komolyak a srácok! Van persze gyenge töltelékszagú is, de nagyon akaró, sokan csak látványra menõk, uh. nézõi szempontból tökéletes! Én most tudtam elõször összehozni és nagyon élveztem! Több látvány volt 1 nap alatt, mint máskor több OB futamon!
Bocsi az offért...