Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FOV = 1.308997
Near = 0.099100
Pos = 0.315242 1.047420 -1.630687
Target = 0.315241 0.889614 -3.811360
Up = 0.000000 1.000000 0.000000
Azaz a POS második értékét ??? Kisebbre v. nagyobbra ? ( kb. mennyire ) <#nemtudom>#nemtudom>
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Sziasztok!
Láttam hogy valaki egyszer átkonvertálta a GPL(Grand Prix Legends) autóit. Ezek ilyen régi forma 1-es autók. Hol találhatóak ezek? Meg hogyan tudták eltüntetni a navigátort? Mert például formula autóknál(én is csinálok) el kéne tüntetni.
A Subaru Impreza 2009-et a Colin 2-bõl szedték ki? Milyen "eszközzel" lehet onnét konvertálni?
Szakaszokat nem lehet valamelyik Colinból szedni? Jó lenne látni például az Italy 2-t (CMR2), vagy például egy pár japán szakaszt.
Láttam hogy valaki egyszer átkonvertálta a GPL(Grand Prix Legends) autóit. Ezek ilyen régi forma 1-es autók. Hol találhatóak ezek? Meg hogyan tudták eltüntetni a navigátort? Mert például formula autóknál(én is csinálok) el kéne tüntetni.
A Subaru Impreza 2009-et a Colin 2-bõl szedték ki? Milyen "eszközzel" lehet onnét konvertálni?
Szakaszokat nem lehet valamelyik Colinból szedni? Jó lenne látni például az Italy 2-t (CMR2), vagy például egy pár japán szakaszt.
...és sikerült jó belsõ kamerát csinálni u.ehhez

Húú, az engem is nagyon érdekelne!!
Légyszi' nekem is! Köszi elõre is!
...minden állÍtgatás nélkül jó mindkét pluginra? Az azért komoly?
Esetleg van v.kinek arról infója, melyek azok az autók, amelyeknél ez Így van még?
Légyszi' nekem is! Köszi elõre is!
...minden állÍtgatás nélkül jó mindkét pluginra? Az azért komoly?
Esetleg van v.kinek arról infója, melyek azok az autók, amelyeknél ez Így van még?
Óóó, mit nem adnék, ha tényleg sikerülne összehozni ilyen hangot az RBR-be! (tuti magamhoz nyúlnék! <#awink>#awink><#buck>#buck> )
Jó , de te is küld el a te subarusodat légyszi...
Ha vki-t érdekel rallysimsfan-on kaptam jó setupokat a subiwrc08,-és a 207 S2000 Peugeot-hoz, ami csehen is mûködik..
Amit kaptam tõled tökéletes , amúgy a Focusé a legjobb ! Bár a Peugeothoz lenne olyanom....
Én meg képtelen vagyok a Peugeothoz megcsinálni a motorháztetõ nézetet (206WRC v.207 s2000) <#nemtudom>#nemtudom>
#15357 -ha jól emlékszem ezt Breki készítette ...
A Subaruhoz készített belsõ nézet kameraállást jelent, kvázi az internal_camera POS 3 változójával való csiki-csuki, vagy készítettél egy vadiúj .dds file-t?
Melyik autó belsõ nézetérõl tegyek képet?
Melyik autó belsõ nézetérõl tegyek képet?
Just do it :)
Majd mutass képeket milyenek lettek.
Az egyik belsõ nézetes kamerát nem nagyon lehet változtatni nekem se sikerült pedig szerettem volna még egyet felrakni a kocsi tetejére mint a közvetítéseken
tehát egy motorháztetõs egy rendes belsõ nézetes és egy tetõst
Subaruhoz én sztem készítettem jó belsõ nézetet és egy motorháztetõst korábban raktam fel képeket róla
Az egyik belsõ nézetes kamerát nem nagyon lehet változtatni nekem se sikerült pedig szerettem volna még egyet felrakni a kocsi tetejére mint a közvetítéseken
tehát egy motorháztetõs egy rendes belsõ nézetes és egy tetõst
Subaruhoz én sztem készítettem jó belsõ nézetet és egy motorháztetõst korábban raktam fel képeket róla
Na, megvannak a kamerabeállítások. Hát tényleg más feeling így tolni a pályákon. 😊
Gjmûpark/ Slot: 1) Imp 03 WRC Hi-Res skin 2) Imp 08 Ken Block skin 3) Lancia Delta HF Int Martini Design 4) Imp06 WRC Hi-Res skin 5) Audi S1 és Lancia Delta S4 6) Imp 00 WRC Hi-Res skin 7) Ford Focus 06 WRC Hi-Res skin 8) Lancer WRC 05, EVO VI ASI, EVO X Rally Art
😊
Mi a f.sznak ennyi? - Mert mindig mással van kedvem menni. 😄 Ja, és én "szörnyülködöm" a replayen is. 😊
Problémám 2 dologgal vóóót. Az Imp 08 belsõ nézete nem reagál semmilyen számbeli változtatásra. Ez maradt ahogy letöltöttem. + Delta S4 camera_internal teljesen ua., mint a HF Integrale-nek, mégis cseszik megjeleníteni a kormány+mûszerfal kombot, ehelyett lóg a levegõben. Pedig van hozzá megfelelõ dds file, csak valamiért nem kapja meg a tápot.
Ha van ötlet a megoldásra, csupa fül vagyok. 😊
Gjmûpark/ Slot: 1) Imp 03 WRC Hi-Res skin 2) Imp 08 Ken Block skin 3) Lancia Delta HF Int Martini Design 4) Imp06 WRC Hi-Res skin 5) Audi S1 és Lancia Delta S4 6) Imp 00 WRC Hi-Res skin 7) Ford Focus 06 WRC Hi-Res skin 8) Lancer WRC 05, EVO VI ASI, EVO X Rally Art
😊
Mi a f.sznak ennyi? - Mert mindig mással van kedvem menni. 😄 Ja, és én "szörnyülködöm" a replayen is. 😊
Problémám 2 dologgal vóóót. Az Imp 08 belsõ nézete nem reagál semmilyen számbeli változtatásra. Ez maradt ahogy letöltöttem. + Delta S4 camera_internal teljesen ua., mint a HF Integrale-nek, mégis cseszik megjeleníteni a kormány+mûszerfal kombot, ehelyett lóg a levegõben. Pedig van hozzá megfelelõ dds file, csak valamiért nem kapja meg a tápot.
Ha van ötlet a megoldásra, csupa fül vagyok. 😊
Milyen változások :Ö
Gabe a második
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tstats&type=2&classid=1&state=HU
Gabe a második
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tstats&type=2&classid=1&state=HU
Ti milyen oldalakról szerzitek be a pályákat? Én a HSW-n szoktam nézegetni.
Megvan a probléma! A gond az rbr_rx.dll fájlal volt. Én egy 188Kb-osat töltöttem le, azzal azt csinálta amit az elõbb leírtam. Leszedtem egy régebbi pályát ahogy tanácsoltad és ahhoz volt mellékelve rbr_rx.dll ami viszont már 408Kb volt. Megpróbáltam és mûködött. Valóban szürke a háttér töltés közben.
Köszöntem a segítséget! További jó játékot.
Köszöntem a segítséget! További jó játékot.
Nekem egy franci pályát kezd el betölteni ami alapból is benne van a játékban. Gondoltam hogy azt cseréli le erre.
hát ezt most nem teljesen értem rx-es pálya betöltésénél nem csík van hanem szürke hátterû képernyõn írja ki az információkat betöltési idõt stb
egyébként valószínûleg a videokártya miatt van esetleg próbálj meg korábbi pályákat
egyébként valószínûleg a videokártya miatt van esetleg próbálj meg korábbi pályákat
Hát töltés közben elmegy kb 5 csíkig gyorsan és 1-2 másod perc múlva lefagy még a windows-nak azt a "pittyegését" is lehet hallani. Utánna nem tudok csinálni semmit csak Alt+Ctrl+Del.
A config:
VGA: ATI HD2600XT 256Mb AGP
CPU: P4 3.0 Ghz
RAM: 1,5 Gb DDR 400Mhz
A gépen wan WIN7 is meg XP is és mind a kettõ OP. ugyan úgy fagy ki!
A patch fel van téve 1.01 utánna 1.02
Tudom nem egy ütõképes szerkezet, de eddig RBR-el nem volt gond, sõt más játékokkal is nyugodtan eljátszogatok.
A config:
VGA: ATI HD2600XT 256Mb AGP
CPU: P4 3.0 Ghz
RAM: 1,5 Gb DDR 400Mhz
A gépen wan WIN7 is meg XP is és mind a kettõ OP. ugyan úgy fagy ki!
A patch fel van téve 1.01 utánna 1.02
Tudom nem egy ütõképes szerkezet, de eddig RBR-el nem volt gond, sõt más játékokkal is nyugodtan eljátszogatok.
Így kevés az infó, hogy fagy le mit ír ki?
Milyen videokártyád van?
Lehet az nem támogatja vagy másik rx-es dll-kell az adott pályához.
Milyen videokártyád van?
Lehet az nem támogatja vagy másik rx-es dll-kell az adott pályához.
Úgy érted a Kazhol Design féle High-Res?
Van már nekem egy Lancer WRC 05-öm, de az még jóindulattal sem high res, plusz a nagy lámpasor nem távolítható el róla.
Abban bízom, hogy ilyesmi felbontású lesz, ha egyszer kész lesz. 😊
#17158: Leghamarabb csak holnap este fogok tudni foglalkozni vele. Közbejött 1-2 más dolog. Ha elakadok, ordítok 😊 ill. képet teszek majd fel.
Van már nekem egy Lancer WRC 05-öm, de az még jóindulattal sem high res, plusz a nagy lámpasor nem távolítható el róla.
Abban bízom, hogy ilyesmi felbontású lesz, ha egyszer kész lesz. 😊
#17158: Leghamarabb csak holnap este fogok tudni foglalkozni vele. Közbejött 1-2 más dolog. Ha elakadok, ordítok 😊 ill. képet teszek majd fel.
De akkor kifagyna úgy is ha a "gyári" pályát használnám, és azok mûködnek.
Lehet ehhez köze a Win7-nek?
Lehet ehhez köze a Win7-nek?
Nagyon szépen köszönöm! Félig meddig sikerült megcsinálom, a baj csak az hogy töltés közben kifagy.
Ha sikerült a kamera állítás : képet kérünk róla , ha elakadsz szólj , én napokat csesztem el vele....<#email>#email>
Az a baja, hogy a Program filesbe van feltelepítve az alapjáték, és ezt nem szeresse, másold át bárhova és azt add meg a telepítõben! Amúgy itt is volt róla szó, és az RSRBR honlapján is le van írva!