20179
-
#17796 Azért az nem szép tőled,hogy hálából megelőztél a rankon.... -
#17795 -
#17794 Köszi a tippet,bejött.Újra leszedtem ugyanazokat a kocsikat és most már látja a progi,ill. használni is tudom online.
:)
-
BlackAdder1 #17793 "Ahogy arról már korábban beszámoltunk a Race Sim Central megkapta a World Rally Championship egy próbaverzióját, és a csapat engedélyt kapott a Black Bean Games-től arra is hogy már a megjelenés előtt közöljenek videóanyagokat az új játékból.
A teszter szerint aki egy Richard Burns Rally összetettségű Rally szimulátort vár a WRC-től az egy kicsit csalódni fog, hiszen ez a játék jóval szélesebb közönség számára készült. Nem lehet majd részletesen belenyúlni például a különböző beállításokba, ehelyett jön a már jól megszokott kissé arcade szagú csúszkarendszer amellyel állítgathatjuk az autó kölünböző paramétereit.
Azonban szó nincsen arról hogy nem lesz jó, és élvezhető a fizika és az irányítás. A tesztek alapján nagyon jól sikerültek például a Force Feedback effektek amelyek sok visszajelzést adnak az autó mozgásáról.
Sokan a grafikával sincsenek túlságosan megelégedve azonban a Race Sim Central szerkesztői szerint jól néz ki a WRC 2010, és megállja majd a helyét ezen a téren is.
A tesztelt verzió egyébként nem az októberben megjelenő végleges játék hanem egy korábbi változat, így a játék még több ponton is változhat a megjelenésig."
Forrás:simracing.hu
-
#17792 WRC 2010 UK Debut Trailer HD -
#17791 Még egy lehetőség jutott eszembe . Töltsd le újra az autót és a fizikáját a csehekről és azt tedd be , nekem egyszer már bejött... -
#17790 Igen.
Korábban is ugyanott voltak és működött de egyik napról a másikra nem látja.Ha belépek egy S2000 vagy A8-as szobába azt írja ki,hogy nincs installálva a kocsi.
-
#17789 A cars.ini-be és a physics-ben azonos sloton vannak ? -
#17788 Sziasztok!
Online-ban az S2000 és az A8-as autókat nem látja a játék.Quick race-ben tudom használni.
Korábban működött,most meg nem.Ilyen van?
Újratelepítettem mindent de nem segített.Továbbra is csak az S1600 és a WRC autók közül tudok választani. (Cseh online-ban vagyok)
Ha van ötlet légyszi osszátok meg velem,Köszönöm! -
pheaton #17787 ki kellett töröljek mindent az audio mappábol, am a navigátorral összefügg, majd bemásolni a kitömöritet magyar audiodatbol,és vissz tömöriteni. Igy már elfogadta,ha simán felülirtam,akkor nem. -
#17786 A kereső már újra jól működik.
Hogy oldottad meg? -
pheaton #17785 Biztossan volt már ,azért tettem fel a kérdést. Kereső értéke itt kb =0....Probléma megoldva amugy ,köszönöm. -
#17784 Valakinek volt már ilyen problémája úgy emlékszem . Olvass vissza vagy használd alul a keresőt ... -
pheaton #17783 No a helyzet mosz az pontossan,hogy csökö féle audiodt-al anniyra jutotta,hogy indulásnál bemondja "rajt" ,és ennyi. Onnantol meg sem szolal. Audio mappa nincsen bent,audiodat felülirva,hozzá adott audio ini. szintén felülirva. De semmi. Az eredeti rsbr2010 audio dat,vagy audio mappa használatával meg kizárolag csak franciául hajlando beszélni.HA valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata ossza meg velem legyen kedves. -
pheaton #17782 megint gondok..az rsbr 2010 ben sehogyan nem tudok agol vagy magyar navigátor hangot kreálni. audiodat formában is probáltam,és kibontva is. Vagy francia vagy nincsen hangja a navigátornak..valaki ha tudna egy megoldást rá megköszönném. -
#17781 Zdll ??? RBR 1.02 patch ??? ... más ötletem nincs hirtelen
-
#17780 jelszót beállítottad az ini-ben?
pályákat mind felraktad ahogy írtuk? -
pheaton #17779 mesterek a cseh pluginhoz kellene kis help. Bármit állitok be , autot,pályát ,akármit, akár practice,akár online,akár hotlap modban,semmi nem indul el..egyet "villan" a kép,és marad minden azon a képernyön ahol voltam.Offline modban minden müködik rendesen.Elöre is köszönet,tisztelettel :pheaton -
#17778 "értem én ,hogy benzines , de mi hajtja ? " -
donoki #17777 Nah beraktam a kocsit, de nekem valami nem stimmel :S automatán van a váltó, és elég hülyén vált.. nagyon kihuzatja a végén.. és nem vált fel :| -
donoki #17776 értem, de ez befogod keverni az RSCenteres megoldásba nem? -
#17775 Áááá akkor most már ezt tudom! Már csak egy kérdésem van, a magyar plugin "említést tesz" a Suzuki SX4 WRC-ről, de nekem csak Peugeot WRC van helyette, lesz a Suzukiból valami?és a HRC mód az hogy áll?
Köszönöm;) -
#17774 http://www.rallysimfans.hu/gyik1.php?hirnr=2 -
donoki #17773 Nem is tudtam, hogy van civic már a játékhoz :o
Kocsit még külön nem telepítettem, csak installálós kocsipakkot!
Ezt hogy tudom berakni úgy, hogy az RSCenterből is ki tudjam választani? Vagy hogy tudnék vele úgy játszani, hogy ne kavarjon be az RSRBR2010es módba? (bocsi kezdő vagyok..)
Nehéz megoldani? -
#17772 pár hete :D
http://forum.rallyesim.fr/viewtopic.php?f=444&t=5430
-
#17771 Csőváz...
bár olvasom mindig a fórumot, de azt szeretném kérdezni hogy mióta van a Ricsibá Rally-hoz Honda Civic R3? -
#17770 Erre kiváncsi leszek, korábban is megvolt ez a pálya csak vmiért nem tudtam berakni. -
#17769 rakhatok majd, de ugyanolyan mint eddig, csak le lett csiszolva és mattfeketére befújva -
#17768 új kipufogóval :-)
Egyébként
http://www.rallysimfans.hu/gyik1.php?hirnr=4 -
Lisztes16 #17767 szevasztok hogyan tudom megváltoztatni az autók hangját?
-
#17766 Végre ! -
#17765 ITT van több féle is ,amelyik neked tetszik.... -
donoki #17764 Valaki tudna linkelni egy jóféle élethű hang pakkot? -
donoki #17763 1a legújabb 5ös updateban miért vették ki a 2008-9es wrc-ket? -
#17762 2011-ben a Ford a Focus WRC-t,lecseréli a Fiesta WRC-re. -
#17761 Szia Breki! :)
igen, és szerecsére lehet rajta Shakedown-ban is menni.
Be lehet gyakorolni rendesen és nem élesben bukdácsol rajta az ember!
( aszfaltos,szerpentin ) -
#17760 Képet kérünk róla , milyen lett -
#17759 Esezerint berakták a cseh-be is?
Na úgy néz ki hamarosan fel kell hoznom a lefestett kormánytartó állványom :P -
#17758 klassz pálya! -
#17757 MLYNKY