20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • JuanG
    WWW.BHMOTORSPORTS.COM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EZT MÁR LÁTNI KELL!!! :D
  • Nyers
    np
  • Eisenhower
    bocs *Nyers ^^
  • Eisenhower
    nyer dobtam már ide is egy kis "jó" hírt ^>^
  • Eisenhower
    (Gamestar) Richard Burns Rally az életben

[2004-04-20 @ 20:49 - Mantis] (kommentek: 1)

Nem igazán lehet egy rövid címbe belesűríteni, hogy miről van szó. A lényeg, hogy a Richard Burns Rally nem csak PC-n és konzolokon mutogatja magát, hanem az életben is, egész pontosan saját maga szakterületén. Április 24-én, a Gateshead mellett megrendezésre kerülő Pirelli International Rallyt igyekszik szponzorálni az SCi. Az egyik gyorsasági szakasz ugyanis ezt a nevet viseli majd: Richard Burns Rally Game Stage. A rendezvényt népszerűsítő röplapokon, tájékoztatókon, illetve műsorfüzeteken is helyet kap majd a szimulátor érdekességeinek fantasztikuma. Érdekesnek ígérkezik a rali, már csak a helyi körülmények és a pálya adottságai miatt is. Jó alkalom lehet ez az esetleges foltok betapasztására a fejlesztő csapatnak. A BH-s srácok emilt várnak attól a szerencséstől, aki kilátogat. Tehát aki eljut a helyszínre az írjon bátran ide!

• Caponee
    Az tényleg erös volt de most már mindegy :)
  • Nyers
    Azért az első "smiley" kicsit erős! Akkor magyarul: érkezik demo PS2-re.
  • Caponee
    Ezt eltévesztetted ..Ez itt egy Magyar fórum.!!!!
  • Nyers
    Buckle up and hang on; Richard Burns is nearly here! Set to redefine the rally genre, this game is faster and slicker than anything you’ve seen before. But why not try it out for yourselves? Issue 46 of Official PlayStation 2 Magazine (OPM2) has a single stage playable demo of the game critics are calling “the most realistic rally game ever” (OPM2).
  • JuanG
    ja...és kösz !!!
  • JuanG
    csak wrc kocsikat lehet letölteni, meg egy két új pályát (pl. nurburgring, 22 km)...látogass el ide:

link
  • Caponee
    Ne szivas!! Van wrc mod a Rally Trophy-hoz??Egyébként minden elismerésem a videoért..
  • K.András
  • Alexease
    53x29 pixel :)
  • K.András
    Mekkora már ez a smile :)
  • K.András
  • JuanG
    szerintem igazi, rendes videó csak akkor lesz, ha majd kijön a játék, és én csinálok egyet :DDD ...csak szerényen...

mint a rally trophyból:

video1
    videó2
  • K.András
    Nem,de tv-ben is meglátom amikor kapkodják a képet rosszul vagyok,ez a halálom :DDDD
  • JuanG
    Ön tudja, rendező úr... :D

...én meg azt nem bírom, ha a játékból vágják össze az intrót (ez egyedül a Rally Trophy-ban jött be), lásd colin sorozat...
  • K.András
    Mondjuk intronak is szar,ez a vágás full gáz,talán a 80-as években jöt divatba ez az elkapdosom a képet féle vágás,rá két évre ki is ment a divatbol,ezek meg most megint ezzel jöttek elö,valszeg azért mert a játékbol nem sikerült egy rendes intronak valo anyagot összehozni :DDDD
  • K.András
    Lehet egyesek nem tudnak olvasni,ugyanis arrol volt szo, hogy rendes videot adnak ki nem pedig introt...
  • JuanG
    az intro vége fele van egy rövid rész (tudom, mindegyik az), amikor egy jobb kanyarban egy peugeot 206-ost megdob az út széle, és felborul...hát az b@szottul reálisan néz ki szerintem...és én az ilyen apróságokat észrevéve valahogy bízom a progiban...
  • JuanG
    egyesek nem tudnak olvasni?? Ott van a nevében, hogy intró...annak meg, valjuk be: jó!
  • Alexease
    Felolem meg az auto lehet egy doboz is, mert ugy is belsonezetbol megyek, onnan meg ugy sem latok semmit a kocsibol, kiveve a motorhaztetot (autotol fuggoen).

Sajnos ez a video egyelore a "jotekonyan takar" kategoria, mert semmit nem latni, vagy amikor gyanus lenne a helyzet el kapjak a kepet:))
  • Nyers
    A zene csak azért tetszett mert passzolt a képanyaghoz és a vágáshoz. Én nem akarok panaszkodni, de azért a kocsi lehetne egy kicsit szebb is, sztem.
  • K.András
    Engem meg annyira nem érdekel milyen a zene egy autos játékban,a video meg egy nagy rakás kaki szvsz,azért mert ahogy te is irod a játékbol semmit nem látni...
  • Nyers
    Sztem jó a videó, a zene bejön, de anno a CMR04-nek jobban tetszettek a videói. A játékból meg persze semmit sem látni.
  • K.András
    Nem vagyok elragadtatva a videotol,utálom amikor ugy van megvágva valami, hogy semmit nem lássál belöle.Kb ezt tudja a video,gyorsan elkapják a képet szinte mindenhol,probálják keverni az igazi felvételeket és az in-game videokat,inkább egy hoszabb normális videot adjanak már közre mert ez édeskevés!!!Kezd felidegesiteni ez a game,tök hülyének nézik az embert,felpolirozzák magukat ezerrel,persze basznak bizonyitani!RENDES VIDEOT KÉRÜNK!!!
  • K.András

Richard Burns Rally Intro Movie 89MB
  • K.András
    Nagyon nagyon remélem!Kéne egy jo rally játék is végre!Bár ha nem lesz ereimet nem fogom felvagdosni(de csak mert lesz GTR,azzal elleszek 2-3 évet tutter) :DDD
  • Alexease
    Talan ebbol is fogunk...;)
  • K.András
    De GTR-böl már láttunk "normális" videot(igaz kézikamerásat,ami minöségre full szar de a lényeg lejön rola
    ) :D
  • Alexease
    :))))
    Ok valszeg az eddig megjelent kameras es rossz minosegu videokra gondoltak. Ott tenyleg nem ok vezetnek, hanem egy bemutaton akarki (lasd. GTR videokat). Vagyis, azzal nincs gond hogy azt megmagyarazzak.;)
  • K.András
    Én kezdek aggodni a game miatt...

"Ami videókat eddig láthattunk, az összes időtartamából körülbelül 2 másodperc volt az az idő, amikor egy olyan ember ült az irányítószékben, aki vezeti is tud, és kormány volt a kezében!!!"

Ez paradoxon.
    1.miért olyan embert ültettek oda aki nem tud vezetni
    2.ha mégis akkor miért nem hagyták, hogy menjen egy két kört és utána egy olyan aki tud vezetni odaül és megcsinálja a videonak valot.
    3.ha nem tud olyan odaülni,akkor az azt jelenti ,hogy a csapatbol senki nem tud elfogadhato szinten vezetni?
    4.ha nem tudnak vezetni akkor, hogy a picsba akarnak szimet késziteni?
  • Alexease
    Ezzel a video kavarassal az a gond, hogy a hivatalos trailer-ben is vannak problemas jelenetek:/ Bar lehet hogy regi... ;)
  • K.András
    Hja hogy a gamen belül mi történik ha elütsz valakit?

Jön a rendör megszondáztat,aztán ha ittál mész a sitre

Frankon mi lehetne,el lesz ütve te meg le sem szarod majd,biztos nem kell a mentöket megvárni meg ilyenek LOL
  • grebber
    De én most erre a game-re gondoltam
  • Chaos Mad
    :D
  • K.András
    Jön a rendör megszondáztat,aztán ha ittál mész a sitre
  • grebber
    Kiváncsi leszek ha elütök majd egy embert mi fog történni.