20179
-
Chaos Mad #414 ja, azt észrevettem a colinba, de ugy ahogy mondtad: el van ba...va az a gém :) -
#413 én már annak is örülök ha nem szappantartó mozgása lesz és ha tényleg ilyen jo lesz mint pl replay videonál akkor az nekem elég ^.^ ha annyira szimulátort akarsz akkor vegyél vmi ladát aztán azzal szimulátorozz ^.^ -
#412 Ha a kocsiban ulve, menetkozben megmondod, hogy lengedezik a fu, akkor kulon gratulalok neked:))))) Persze, a visszajatszas mas kerdes, de az valahogy nem izgat egyelore.
Eloszor legyen belsonezet, aztan felolem lengedezhet a fu ahogy akar;)))) -
#411 dehogynem -
Caponee #410 A Colinba lengedezeik !! De minden egyéb el van ba...va. -
Chaos Mad #409 hát azért jo lenne látni hogy él a környezet körülöttem :) -
#408 - A kozepso-belsonezet sz*rt sem er, az poennak jo, meg visszajatszasba. Normalis belsonezet kellene;)) De egyelore felo, hogy csak Colin szeru gagyi lesz;(((( De jobb mint a semmi;/
- A fu meg a fa lengedezes teljesen felesleges:) 150-nel ugy sem latni belole semmit;)) Az mar csak akkor kellene bele, ha van benne elsodlegesen fizika es belsonezet, utana johet a tobbi ilyen korites. Colinban forditva csinaltak, itt remelem nem;)) -
Chaos Mad #407 kira! megnéztem a videot, és marha jo lesz! nem vettétek észre hogy a fü nem lengedezik meg stb? -
#406 és az miért baj? Legalább nem lesz olyan könnyű :)...szerinted egy wrc-t olyan könnyű vezetni? Szerintem egyszerűen csak besokallt, későn fékezett, vagy nagyon rárántotta a kanyarra... -
#405 akkor ez nem a te játékod lesz, öcsi -
#404 -d -
#403 mert alma volt ^.^ simán látni hogy vmi alma ment és valszinű kormánnyal de mindig csak pedzegette a gázt nem nyomta neki ^^ mindig csak addot egy gázfröccsöt ^.^hát én lenyomtam volna az házalapba a pedált^^ -
#402 Sztem szép és jó, de vmi furi a tájban meg a kocsiban, kicsit mesterséges vagy plasztikázott. Egyébként az első komolyabb kanyarnál elakadt a kedves versenyző, hát ... ;) -
#401 sztem egyenlőre még annak is örülni kellene hoyg egyáltalán van^^ majd átkonvertáljuk a GTR-ből a belsőnézetet ^.^ -
#400 igen ezeket a dolgokat én is láttam a videoban, de pl. a pilota nézet annyira gyér minőségű, hogy a kormányt sem lehet kivenni...remélem még dolgoznak rajta... -
#399 a 48. másodpercnél van ami a pilóta szemszögéből mutatja!!!!!!!!!!!! de baromi jó vagyok!!!!!!!!! érzed ezt b+ ^.^ -
#398 vááá találtam belsőnézetes részt!!!! az intro muviba van benne én a 80 megáson néztem ott mutatják vagy 3 mp-ig igaz ilyen középbelső nézet. meg jobban szemügyrevettem van benne egy 2mp-es rész amikor ingame mutatják hogy a felborult autot visszalökik!!! a felborult auto a 28. másodpercnél van!!! a belső nézet pedig a 32-33. másodperc között nézzétek meg nem kamuzok!! és sztem még a középnézetből sem rossz annyira^^ de legalább van ^>^ bár azt is hozzá kell tenni hogy intro video lehet csak visszajátszásba van olyan kameraállás mindenesetre egy megkukkolást megér^.^ -
#397 igen komoly a cmr4-el nem emlitheto egylapon:)) remelem nem scriptelt volt:PPP -
#396 ha jol emlékszem egyik videoba van egy belsőnézet a játékból egy pillanatra látszik csak. de leeht rosszul emlékszem de azért ez a replay video pár embert kicsit megnyugtatta. pl engem^.^ és végre a hang is jó^^ teccik nagyon néha a videoban ugye szarakszik de azért ki lehet venni ^.^ -
Caponee #395 Más nem a visszajátszás az tuti lesz :) -
#394 Igen az automozgas mar normalisabbnak tunik igy visszajatszasbol. Mar csak egy normalis belsonezetes kep vagy video hianyzik, mert az meg eleg gyanus;(( -
Caponee #393 Azt a néhány viharfelhőt ami belengte a gamet ez a videó alaposan eloszlatja…... -
#392 a hang nekem is bugos néhol de kinem sz*rja le legtöbb részén jó muháháháháh
^.^ -
#391 yólvan nah nem néztem hogy volt már mondom én legyek az első^^ de a video akkor is roxx!! ^.^ ilyenből még vagy 3 darabot mondjuk 10 perceset^.^ majd egy demoval dobjanak meg minket ^.^ -
#390 -
#389 hát ez nagyon jó volt....kicsit röhögtem rajta :) -
#388 öö most olvasok vissza^^ megelőztek -
#387 wááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá rbr roxx^.^ flood on ^>^ ez nagyon isten^^ azonnal szedni a videót!!! nem vacakolni^.^ -
#386 aztarohadt teves qrva eget ez akkora roxx mint a ház rbr power skacok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#385 &ingame sound ^.^ -
#384 öö new ingame muvi^.^ -
#383 ég és föld !!! Colin4-hez hasonlítani olyan, mintha a trackmania-hoz hasonlítanád a GPLegends-et -
#382 a hang egy kicsit bugosnak tűnik nekem a videóban, nektek is??? -
#381 Nekem tetszik sokkal biztatóbb a kocsi mozgása mint a Colin4-ben.
Remélem a belső nézet is jó lesz majd. -
#380 hát igen, ezt cockpit nézettel is megnézném :) ...azért ez a replay eléggé valósághű képet mutat, főleg a hétvégi új-zéland rally futam után... -
#379 Azért egy kis belsőnézetet tehettek volna. na mind1. Azért egyelőre bizakodó vagyok. -
#378 ja a link az ott van! ;) -
#377 nem rossz a felfüggesztés és az autó mozgása de kissé plasztik az egész, majd meglátjuk... -
#376 Aki esetleg akarja keresni: ;)
-
#375 Már jön is lefelé.