20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • PuMy
    Richard Burns Rally PS2 Demo Movie
  • JuanG
    ...csak ez a rész nem a játékból van...vagy lehet hogy solberg így megy ???
  • toMpEr
    ezzel kell becelozni az utat aztan az auto megy arra
  • toMpEr
  • JuanG
    célkereszt???
  • toMpEr
    csodalatos, foleg a celkereszt fogott meg a videoban
  • Eisenhower
    sztem még az első 2 rész is kijöhetne pc-re mert az is nagyon jó^.^
  • Nyers
    Szerintem is baromi klassz, képek és múvi alapján. A Sony-é a kizárolagos FIA játékjog - értsd nevek, csapatok, pályák stb. Üzlet, habár szerintem elég kicseszés ez másokkal.
  • JuanG
    OFF:
    azt nem tudom, hogy a ps2-es WRC3-at miért nem hajlandóak PC-re megcsinálni??? Mérföldekkel jobb mint a colin4!!!

videó (.mov): wrc3

ON
  • JuanG
    a HSW-n úgy írják, hogy PC Videó...de hát ők is tévedhetnek
  • JuanG
    valaki betörhetne az fpr-re és leszívhatná
  • Eisenhower
    ö nem akarok felvágni de most hallottam hogy a készítők ftp-jükön van egy 1.2gb!!!!!!!!! -os ingame video^.^ és most ha nem bánjátok tökönszúrom magam^.^
  • JuanG
    hát ha a videó ps2-ből van, akkor még biztatóbb a dolog
  • JuanG
    Az F1 Challenge nekem már régóta megvan, de csak nemrég vettem észre, hogy abban is lengedeznek a fák...szerintem tök feleslegesen...

...ps2 -e nincs senkinek?? a ps2 magazinban már ott a demo! Rohadjanak meg
  • Jacek
    szerintem ez erosen ps2-es az utolso video:) lehet hogy ott nem lengedezik a fu:) mert regi kepeken jobban nez ki a taj, a mostani videoban meg paca:)
  • Alexease
    En konkretan az arnyekra gondoltam, azt jol latni (neha). De ha a felhok ugy szaguldoztak, akkor az tenyleg gaz:)) Persze, azert minimalisan el kell tulozni a dolgokat, a latvany miatt, megis csak jatek, de azert normalisan;))
  • K.András
    Ennyire nem kolbászolnak életben az tuti,nézd majd meg,nekem az tünt fel abban a játékban elsöre,olyan mint amikor tömöritve mutatnak 24 orát ugy szaladgálnak a felhök!
  • Alexease
    Nem emlexem az Xpand-ben mennyire kolbaszoltak a felhok, de az eletben ha tiszta es gyenge szeles ido van es jo kis kontrasztos bari felhok vannak, es figyeled az arnyekukat, akkor azok is latvanyosan kolbaszolnak;)))
  • Chaos Mad
    :DDDDD
  • K.András
    "jo, és ha mondjuk borulsz egy qrva nagyot akkor mi van? :) akkor ne mond má nekem hogy nem nézed meg a füvet körülötted :)"

De megnézem a füvet, betekerem, elszivom és valszeg azért borulok :))))
  • K.András
    "vonulnak a felhok,"

Na ne ugy mint xpand-ban mert az valami idöutazás,megláttam nem hittem a szememnek kb 1000 kilométer/s-os szél van benne,nézd csak meg!:)
    De persze legyen fujja meg lengesse a szél a dolgokat,csak nehogy azt csak az legyen benne :DDD
  • Chaos Mad
    jo, és ha mondjuk borulsz egy qrva nagyot akkor mi van? :) akkor ne mond má nekem hogy nem nézed meg a füvet körülötted :)
  • Alexease
    :)))
    Persze, azert tenyleg jo ha "el" a taj (fuj a szel, vonulnak a felhok, lengedeznek a fak, bokrok a fu stb.). De egy autos jatekba (foleg ha a vezetes a lenyeg), akkor ezek csak erosen masodlagosak;))
  • K.András
    Gondolj bele, 150-el elmész egy fa mellett amit a másodperc tört részéig ha látsz és nem lengedezik,katasztrofa :)))
  • Eisenhower
    ne is
  • Chaos Mad
    hát ne legyen :)
  • Eisenhower
    még a végén itt a sok madárelütlegeléstől carmageddon játék lesz belőle
  • JuanG
    húú, micsoda zenés videókat fogok ebből a játékból csinálni !!!
  • Chaos Mad
    az hallottam hogy el lehet ütni nézöket, meg stb. kira gém lesz! reméljük nem szurják el semmivel, mint a colint. haverom már ilyenekt dumál: "király lesz kivasalni mindenkit!" nah mondom, (amugy totál örült a csávo :)))))
  • JuanG
    de azért lesz egy két állatfajta (még madár is), ami átszaladhat (repülhet) előtted az úton, és el is lehet ütni!!! Ez benne volt a legutóbbi interjúban a bhmotorsports -on...úgy legyen
  • Chaos Mad
    ugy legyen! :)
  • JuanG
    eljő majdan akkor néked is az az idő, mikor ki sem lehet majd rángatni a cockpit nézetből
  • Chaos Mad
    hát ha már szimulátorrol van szó, akkor legyen tisztességes belsö nézet! ugy legyen! de a környezetet se hanyagolják el annyira mint ahogyan a videoban láthattuk. nem az a bajom hogy csunya meg minden, hanem hogy nincs élet, egy két madárcsicsergést hallottunk, de mást nem igen :(
  • JuanG
    akkójóvanfiam!
  • Chaos Mad
    én csak eccer kéccer kapcsolok belsö nézetbe. amugy igazad van, ugy az igazi a játék. én még szerencsére nem vagyok felnött:) még kormányom sincs sajna, max a havertol kölcsönkérem :(
  • JuanG
    alexeasenek igaza van, egy ilyen játéknál nagyon fontos a belső nézet, minden épeszű felnőtt ember azzal nyomja...én pl. soha nem értettem, hogyan lehet egy rallys játékot kormánnyal külső nézetből játszani (az autó mögötti/feletti kameranézetre gondolok)...

...ezért remélem, hogy a kész játékban szépen kialakított, élethű belső nézet lesz, jó kameraelhelyezéssel, kiláthatósággal...ezt amúgy több helyen is nyilatkozták a készítők, csak még nem láttuk!
  • JuanG
    ez igaz, de azért több mint bíztató, főleg az utóbbi pár év "rally játék termését" nézve (rally trophy óta)...
  • Nyers
    Nem baj, de nem volt semmi komolyabb manőver. Szép, jó, de még nem mutatott meg magából túl sokat!
  • Chaos Mad
    jo, te belsö nézetben szeretsz játszani:) én nem:)
  • Eisenhower
    nem rosszindulatbol mondtam ^.^ csak mondom mindig ez megy így szim ugy szim.