20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • bzoley
    Ha lenne az RBR-ban VW Beetle, a margaréta eltakarná a kilátást:)
  • bzoley
    Közelebb van, mint külsőben.
  • Alexease
    De a hatulrol tologatas is messze van a valosagtol. Sot, az meg messzebb.
  • Eisenhower
    jogos jár az 5 pont
  • Eisenhower
    na hamár simről beszélünk te egy sima mezei gépen sosem fogsz szimulátorral játszani^.^ vagy ha SG géped van akkor esetleg... ha ennyire simezni akarsz vegyél egy subarut^^
  • robotnyk
    kövezzetek meg, de én nem vagyok oda a belsőnézetért. mivel a periférikus látást nem tudják szimulálni, így bármilyen jó belső nézet is messze van a valóságtól.
  • Alexease
    Nagyon valoszinu;/ Szerintem ezt is csak azert preseltek bele, mert lazadtak az emberek (en is vagy 10 levelet irtam az egy ev alatt).

Akkor meg francert reklamozzak mint szimulator?! Mutasson mar egy szimulatort, amiben hatulrol kell tologatni az autot, vagy a muszerfalon konyokolok. Az igenytelenseg csucsa. Ennel meg a Colin "belsonezete" is jobb, ott legalabb onnan nezem ahonnan vezetnek, csak fel meterrol elorebb, es nem a kozeprol. Remelem at lehet majd scriptelni valahogy...
  • Eisenhower
    478-as hozzászólásom^.^ sztem vagy annyira csúnya hogy inkább nem mutogatják vagy direkt cukkolják a playereket^.^
    azt nem mondom hogy nem lesz mert az intro videoban van^.^ csak ott elég kezdetleges^^
  • Eisenhower
    igen a játékból van
  • bzoley
    Hát ennyit.
  • K.András
    Ennyit az in-car videorol ;)
  • bzoley
    Ez lesz csak???
  • Alexease
  • bzoley
    Hogy érted, láttad már?
  • Alexease
    Azert bekaphatjak a $%#@%$#@ ezzel a belso nezettel!!! Menjenek a jo $#@%$#@%$#@%$!!!

Most mondhatnam hogy talan a PC-n jobb lesz, de sajnos nem hinnem:/ Szimulator, LOL, menjenek az #@#@@!
  • bzoley
    Az, hogy in-car neked nem a belső nézetre utal. Az az enginetest a játékból van?
  • Eisenhower
    az intro videoban volt ^.^ sztem vagy direkt felbasszák az ember agyát vagy olyan csunya ^>^
  • K.András
    Most már szinte biztos, hogy nem lesz belsö nézet,már régen mutattak volna képet ha lenne,de mivel nincsen igy nem tudnak mit mutatni.Ez már gáz!
  • Eisenhower
    nem tudom hogy esetleg kell-e vkinek de-->> enginetest
  • Eisenhower
    öö ha már új video akkor vannak uj képek is csekkoljátok bhmotorsporton
  • Maffya
    Mikor jelenik meg a game? Lehet tudnivalami pontosat?
  • Eisenhower
    de azért engem kicsit megnyugtat hogy nem korcsolyázik a faszi a pályán legalább is amit kiadtak videokat az utobbi időben^.^ csak legaláb egy rohadt demot adnának ki mindenkinek jobb lenne ^.^. viszont ha a csávó ilyen lassan megy hogy fogja elütni a madarakat? mert láttam ott repkedni őket
  • Eisenhower
    loál a legvégén a bírákat is elcsapja^.^ viszont igaz hogy ps2-es video de miko borul igazán berepedhetne a szélvédő vagy vmi^>^
  • Nyers
    Rájöttem mi bajom a képekkel, olyanok mintha festették volna őket. Most tényleg, sztem így van. ;)
  • Eisenhower
    na aki ebben a videoba vezetett az is tuti disznóért vette a jogsiját
  • Nyers
  • Eisenhower
    hát alexease ennek a videonak sem fogsz örülni...
  • K.András
    Na megnézem :)
  • Eisenhower
    -s ^^
  • Eisenhower
    na végre 1x megelőztem alexsease-t ^.^ muhháháháháhá
  • Alexease
    Ugy nez ki kijott vegre egy INCAR movie!!! Hallgattak az anyazasokra;)))) A BHMS-rol lehet szedni! (Meg nem lattam!)
  • Eisenhower
    http://www.bhmotorsports.com/movie/299
  • Eisenhower
    hm a mérete megegyezik azzal az ingame videoval ami vmelyik nap jelent meg amihez van ingame hang is hm
  • Eisenhower
    a www.gamespot.com -on van x-boxos trailer csak nem tudtam regisztrálni. azért kiváncsi lennék erre is
  • Eisenhower
    pc demo mikor lesz? ^.^ kinem szarja le ps2-őt vagy azt az 1.2 gigás ingame videot kiadhatnák^.^
  • Eisenhower
  • Alexease
    De egyszeruen nem hiszem el, es falra maszok tole, hogy amiota bejelentettek a jatekot egy korrekt info nem volt a belsonezetrol, egy kepet nem hajlandoak adni, erre kiadjak a PS2 demot, es se normalis kep, se film, hanem egy arkad gyerek kulsonezetben tologatja az autot?!?!? Egy normalis ember nincs akinek megvan es adna kepet, vagy nincs belso, vagy szar, vagy csak PS2-on nincs?!?!
  • Jacek
    na akkor az elozo video Pc volt:)) mert ezen tenyleg latszott hogy ps2:)
  • robotnyk
    a felsőt sokáig néztem
  • Ch_Slater
    es 2 uj screenshot...