20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Nyers
    Igen, de a WRC3 nem néz ki rosszul.
  • Alexease
    A WRC liszensz talan a Sony-e, ha jol tudom, ok takolnak ra jatekot. Mar az F1 is az ovekke, arra is ok gaggyiznak:((( Szep uj vilag (Huxley utan szabadon;D)! A Nascar meg az EA-e:/
  • bodesz
    elegem van rally ből ahelyett hogy egy rendes WRC címü gamet csinaálnának valós emberekkel valós szponzorokkal ahelyett mindig csak 1 ember vana focusban pff uncsi
  • Eisenhower
    hát legtöbben azt mondják. főleg a szüleim^.^
  • bzoley
    Poros képet már láttam, kérdés, hogy az útról vagy a Photoshopról került a gépre:)
  • Toya
    Te egy rettenetesen jópofa csávó lehetsz illetve te úgy gondolod az vagy.
  • Nyers
    Nekem nem nagyon tűnt fel a videókból: szinte alig vagy nem is koszólódik a kocsi. De lehet, hogy csak én vagyok vályottszemű. ;)
  • Eisenhower
    na bazzer^.^ nem lett jó
  • Eisenhower
    jók a felnik^.^
  • Eisenhower
    akkor majd csinálnak rbr-hez is modot^.^ muháháháh
  • Eisenhower
    :)))))))))))))) nem adom bibibi^.^
  • Toya
    És ez ugye ráadásul "csak" egy mod :D
  • K.András
    Bazz egy ilyen anyu kéne nekem is,aki mindig azt mondja amit hallani szeretnék
  • bzoley
    CMR4-ben szekvenciális váltó van, ahogy kell.
  • Eisenhower
    ^.^ :D
  • Eisenhower
    mert intro videojóba is volt ^.^ meg az anyu is megsugta^.^
  • Alexease
    Az felesleges:)) Ugy sem lehet normalisan megcsinalni, igy legalabb nem bena:)))
  • Eisenhower
    http://www.richardburnsrally.com/PrizeDraw.aspx ez mi a fene? mire lehet jelentkezni? hm?
  • K.András
    Csodálom a jövöbe látásodat mester :D,szabad tudni miböl gondolod hogy lesz benne,miután még egy képet nem láttunk rola?
  • Eisenhower
    hol a kezed? ^.^
  • Eisenhower
    mondom lesz benne belső nézet! ne idegesíts már fel^.^
  • Eisenhower
    azért kérdem mert amit most néztem funvideot colin4-ből ott manuális váltó van a 206 wrc-be^.^
  • K.András
    ÁÁ már 15 ezerszer lett szolva,mutassatok rendes belsö nézetet,ekkor mindig hogy okés majd a köv,meg a videoban van lesz stb...Nem lesz benne,sajna.
  • Alexease
    Ilyen egy kulturaltabb belsonezet:))))
  • Eisenhower
    öö egy kérdés a peugeot 2006 wrc-be meg a többi wrc-be nem ez a félautomata vagy minek mondják váltó van. hogy csak fölfelé meg lefelé kell billegetni a váltót és ugy vált? hú na ezért a körbe"rajzolásért" vki megkövez ^.^ szal arra akartam kilyukadni hoyg nem sima mezei manual váltó van benne nem?
  • Alexease
    Meg egy kicsit en is remenykedem, hogy az arkad konzolos gyerelnek ez tetszett, azert tette be ezt, de mar nem nagyon bizok benne;(
    De legalabb az automozgas elfogadhato...
  • bzoley
    Nem tűnik túl részletesnek. Lehet, hogy a műszerfalat direkt eltakarják. Lásd CMR4. Nagyon gáz.
  • Alexease
    Ezert amit az SCI kapni fog, azt nem teszi zsebre:)))) Nem hiaba nem mutaogattak belsonezetet.
  • Eisenhower
    nem. eszembe se jutott. bazzer^.^
  • Eisenhower
    sztem meg ha ilyen "közép" belsőnézet is van tuti van pilota látószöges is. hát csaknem akkora lamak hogy kihagyják a lényeget^.^ de azért nekem még így is teccik a game. mondjuk amit K. Andras irt hogy tényleg belső nézetből lehet igazán érezni az auto minden mozzanatát! ^.^
  • K.András
    De gondoltadál rá biztos,szal
  • Eisenhower
    én monitort nem mondtam^.^ muháháháh
  • Eisenhower
    most szedtem le egy fun muvit colin 4-ből. hát nem vagyok attol a belsőnézettől sem... viszont így ha összehasonlítom a 2 játékban levő autok mozgását annak örülök hogy rbr-be ne marra mennek hogy minden kanyarban keresztbe álljon az auto mert ugy látványosabb. ezt utáltam mindig is colinba....
  • Alexease
    Ezt egymas melle terveztem:((

Mennyivel jobb, hogy az auto kitakarja az utat?!?!
  • Alexease
    A latomezorol, periferikus latasrol, FOV-rol stb, meg ennyit:
  • Alexease
    Mindig ezzel jonnek, hogy sosem lesz igazi szimulator gepen, mert latomezo, meg atom eromu kell, meg nyolc monitor stb. Vagyis, ha mar nem lehet, akkor csinaljuk gagyit, ugy is mindegy.

De azert van egy-ket ceg szerencsere, akik megprobaljak, es nagyon jol! Folosleges hulyesegekekkel megmagyarazni, hogy miert kell gagyizni.
  • bzoley
    Azért anno a Screamer4x4-gyel sikerül felidéznem a Lada Nivás ökörködéseimet. Még egy kuplungot is összedobtam a játékhoz:)
  • Eisenhower
    csak azt nem tom mért kell parázni míg 100%-osan nem tudod hogy nem lesz benne belsőnézet? ha az intro muviban volt akkor elvileg lennie kell a játékban is. most azt ne említsük hogy milyen az a belső nézet de legalább van. tuti nem GTR-es belső nézet lesz... most szoltam havernak nézzen szét már a videok között hátha van olyan ahol tényleg a pilóta szemszögéből mutatják. azt mondta megnézi de most sok a melója....
  • K.András
    Van egy pár szimulátor rendes gépre,de természetesen mindenre kiterjedö szimet nem lehet csinálni,ahhoz tényleg szuperszámitogép kell,de rendes szimuláciot már össze lehet hozni sima gépre is.
  • K.András
    Hát szvsz pont benne van a periférikus látomezöben a belsö nézet,söt a legtöbb informáciot onnan kapod a kocsi mozgását illetöen is,nem figyelsz rá de látod minden egyes rezzenését...