20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • JuanG
    japan palyakon esőben kurváracsúszik...kéne egy jó setup
  • robotnyk
    nekem is a 3dik basic előtt kifagyott, az instrukciókat két k*rva gyors enterrel átléped, akkor jó :)
    amúgy marha jó a játék. billel csak gyök kettővel lehet menni, de így is el leszek vele :D

ugye a beidegződések: meglepődtem amikor az árokparton fenn akadt az impreza, nem csúszott át, mint tégla a takonyon.
  • bzoley
    Igérem, nem fogok lógni, minden órán ott leszek
    Jó a prezentáció:)
  • Eisenhower
    hm néha kivág desktopra miko rallyschoolba vagyok amugy ajánlatos végigtolni a sulit mert máskülönben^^ kb így fogsz járni az autoval-->> utána meg te -->>
  • Eisenhower
  • Shodan
    Nekem már csak reggelre lesz meg.Uhhh de kiváncsi vagyok!!!!
  • gercse
    hi,mi a legalapabb gép amin futna még a game?
  • tep
    de hova? :)
  • bzoley
    Ne kötekedj, tőccsé ezerrel:) Holnap megyek érte:)
  • Jacek
    uber bazzeee aaaaaaaaa
  • tep
  • bzoley
    Nem is olvaslak tovább csak hergelem magam, hogy Hétfőnél hamarabb nem lesz meg:D
    Jajj, de ki akarom már próbálni!
  • dashed_
    hat en most felrerakom ezt a gamet amig nem lesz uj vidkari mert igy eleg gazos..
  • uHs Gerzson
    Gondolom megvan neki a játék csak nem tud elszakadni töle :) Nem is tudom miért :)
  • Eisenhower
    hát jah gf3 a minimum hozzá... nekem 9600xt-m van 1024 full 4aa 4af ^^ sima igaz 1 giga ram^^ alexease hol van már amugy? ^>^
  • Eisenhower
    nálam kira^^ főleg a corolla-é^.^ sajna kormány még nincs de ezért édemes venni egyet. billről kibaszott nehéz irányítani!. nagyjából már tudtam javítnai az irányításon beállítottam a bill sensitivy-t mostmár a gáz és a fék adagolás érzékenységén kell variálni mert billel olyan satut nyomok hogy az auto segge elkezd riszánli mint a disznó. amugy már pár madarat el si vasaltam minek mászkálnak előttem mikor jövök mitn a villám ^.^ nekem nagyon bejött nem csalódtam kicsit sem! akinek nem megy elsőre ne adja fel gyakorolja és tuti azt fogja mondani hogy ez ultrakirály!
  • dashed_
    hmm nalam nem vmi folyamatos gforce3 ti200al 640x480ban minden low on se.. :(
    van melle 2.4 p4 meg 512 mb rd ram..
  • Lacika 79
    Szerintem nézd meg újra az oldalt, mert mikor én néztem, akkor még csak 14 volt, de mostmár ott van mind a 30 file. 21-re lent is van a gém. :)
  • uHs Gerzson
    Ja amugy hello minden RBR fanatikus és késöbb megszálot :D
  • uHs Gerzson
    Én is 30 rar fájlt számoltam a wandoo.try.hu oldalon lévö letöltésben.
  • SE0418
    Hangok milyenek?
  • Eisenhower
    ez a gém isten csak tényleg nem szabad nyomni mint a barom^^
  • Gear
    Meg kell még lennie egy rld-rich.rar-nak és rld-rich.r00-nak is. ez így pont 30 :).
  • Ch_Slater
    minden total friss, es soha nem huztam semmit... de mar nem erdekel. orak ota ezzel szenvedek... majd kesobb ranezek ha lenyugodtam
  • Gear
    Nincs vmi túlhajtva? Voltak kicsi bosszantó problémáim a windowsal.Kiderült hogy a ramot a biosfrissítés után elfelejtettem CL 2,5 ről visszaállítani 3.0-ra . korrigáltam és azóta minden rendbe.Semmi komoly gond nemvolt csak 4-5 progiból 1 nemindult vagy kilépett.
    Ha normál DDr 400-as ramod van nézd meg nincs e rosszul beállítva az időzítés .Persze frisebb drv sem ártana a vga hoz.
  • Shodan
    Én akárhogy nézem és nekem csak 28*50mb részben van de, rld-rich a nevük ughogy csak ez lesz az, vagy szedte mar vki a wandoo.try.hu-ról?
  • Ch_Slater
    kész. feladom. mar minden up-to-date és total ugyanaz. ahogy az exe-re kattintok egybol felugrik a hibauzi...
  • JuanG
    egyre jobban bejön a game :DDD ... nagyonfasza, acolinnal összehasonlítani nem lehet, az fos...

akinek nem jön be a belső nézet:

[Cam_internal]
    FOV = 1.608997
    Near = 0.110100
    Pos = 0.339627 1.024271 -1.066099
    Target = 0.339627 0.891643 -3.742547
    Up = 0.000000 1.000000 0.000000

...keresse meg ezt a részt a cars/impreza03/impreza03.ini -ben és illessze be a helyére...
  • Ch_Slater
    nos megprobalom ezeket de felek hogy nem fog segiteni...
  • arty
    nekem 6467, (azaz cat4.8) és dc 9.0c .. én először drvt frissitenék ;)
  • Ch_Slater
    lehetséges h a directx-ből a c kell neki? nekem b van fenn
  • Ch_Slater
    marmint a vege 6458
  • Eisenhower
    6458-ast? az meg milyen én 4.8-at használom^.^
  • dashed_
    ahhcsak most ertem melobol haza de mar lent van ..
    installinstallinstall.!
  • Ch_Slater
    hmmm. felraktam a 6458-as ati drivert, mert azt irta a readme hogy a többivel fagyhat. ezzel is fagy...
  • arty
    huh. hát nem semmi aki a rally sulit lazán végigtolta :)

nekem az utolso nem sikerül.. a többit se találtam könnyünek, de itt tényleg szabályosan kellene menni.. nem sikerül :))

aztán mondom, nyomtam egy cselendzset a ricsi ellen, real damage on, go... hát, 4 kanyar 1 fa, és a motornak kész is. Lehet, hogy a játszhatoság egy kezdőnek kevés, de a játékélmény mindenért kárpotol! HA megnyerem ezt a játékot, elindulok a magyar bajnokságban :)
  • Solid Snake
    Türelem rallyt terem
  • Eisenhower
    még 2 perc ^>^
  • Marco
    Oh, f*ck. Már az .r25-nál jár a letöltés, folyamatosan jön is 95k-val, nekem meg indulnom kell éjszakás műszakba. Grrr.
    Nah, majd holnap!
  • Ch_Slater
    és nincs spketto... nah probalkozok meg...