20179
-
#1974 ja és mindenki a felajánlott könyvtárba installálta vagy van olyan aki mást választott? mer én mást választottam... de ezt se hinném problémának -
#1973 El is kezdtem huzni. Reggelre lenn is lesz;) -
Torry #1972 Kizárt...
Nem lehet hogy kell neki a DirectX 9.0c!? -
#1971 üdv ujra. ki mekkora procin futtatja a gamet? most raktam ujra az egész xp-t (nem csak emiatt), de tök ugyanazzal a hibával kilép rögtön inditáskor... elég gáz...
lehet hogy igy kezeli le hogy nem elég jo a procim? nem hinném... -
#1970 THX! Visszaolvastam, kozben megtalaltam:) -
#1969 hát azért érdekes lenen így se nagyon van fps nem még multinál meg elég szűk a pálya^^ egyszer te jösz majd utána a haver^^ -
#1968 igy van ezzel elertek hogy nem veszem meg ennyi:( -
#1967 ott van lejebb a bitorentes link jol jott rola
a game nagyon ott van -
#1966 Nagyon kemeny, kicsit at kell ertekelni az eddig tanult fizikakat, 2 percekkel rosszabbakat mentem mint a gep, igaz mert azt a 2 percet tolatassal toltottem .
Grafikabol elfogadhato, bar sose szerettem az ilyenfajta novenyalkotast hogy 2 sik sprite merolegesen egymasba van teve es akkor az ott egy bokor....
Ugy erzem sokat fogok vele jatszani, de egy miatt nem lehet az isten....NINCS MULTIPLAYER!!!!!!!!!!! -
#1965 Basszus!!! ~300 uzenet?! Ugy latom kijott, letoltheto:))) Keresek linket - ha van - aztan olvasok vissza mint a gep;))) Kivancsi vagyok milyen:P
Persze, ha van valami publikus link - SMS Web vagy egyeb - akkor az is johet:PPP -
#1964 utána ajto kinyit ajto becsuk kutya elenged^.^ -
#1963 Ez igy van nem:
1.Richard Burns Rally (kiváló tökéletes fizika elfogadható grafika)
2.Xpand Rally (Nagyon szép grafika megfelelőnek mondható irányitás)
3.Colin 2005 (NC) -
Nyiri #1962 1700+ XP, Radeon 9700 Pro, 768Mram! FULL GRAFIK 4xAA, 4XAF es semmi szaggatas!
Meglepodtem a gepemen :)
A GAME ISTEN!!!
fizika leirhatatlan mennyire elethu. A rally schoolt nyomtam majd egy rovid szakaszt japanban corolla-val. A szakasz nyegyedenel egy szugoru jobbos megszopatott :) Fa frontba, ablak ki, Co-Driver: ÁÁÁÁÁÁÁÁ, Motor off. :)
-
#1961 Jól néz ki csak jönne már le a gamma :D -
#1960 htx -
#1959 citroen xsara mod^.^ -
#1958 ja :D -
#1957 Here it is! The Citroen Xsara! The FIRST MOD EVER FOR RICHARD BURNS RALLY.
érdekel vkit? ^.^ -
#1956 pedig azzal vannak ám az igazi problémák... ahoz képest a 04 .. hogyismondjam... kutyafüle... vagy kutyaszar? :D -
#1955 nekem megy a Colin, belsőből is...szerintem semmi probléma nincs vele...mármint a 2005-tel. -
#1954 XaNoR (10/10) 2004-09-03 19:22:43
Simply the best rallying game EVER. No lame arcade shit like CMR. -
#1953 holnap? vazz sztem tökönszurod magad ha először kipróbálod és azt mondod vazze és még csak most tudtam kiprobálni. de az is érdekes hogy a gány colint csak külső nézetből tudtam irányítani itt meg csak cockpitből^.^ nagyon a toppon van a game meg is veszem^.^ utána lassan jöhetnek a skinek meg a modok^.^ -
#1952 ( sry a warezért, de a gamelib-el mi van ? :D )
nem ez a címe : http://gamelib.fw.hu ??? -
#1951 háát, néha tényleg pihe, de egyébként meg ez az első program ahol időnként viszont tényleg ugy "döccen" a verda, mintha nehéz lenne :)
tökéletes program/szimulácio nincs. a lehetőségekhez képest viszont vannak nagyon jók. -
#1950 na valami ilyesmi nálam is...olyan mint a pihe..( -
#1949 No hát én nem nagyon estem hasra tőle...furcsa az irányítása...azt hittem hogy sokkal könnyebb lesz...a graf az tényleg frankó nagyon...volt egy pálya a Richard challege- en ilyen kenya féle...őrült jó volt több mint 200-zal süvíteni...igaz az volt a gáz hogy a végén nem igazán tudtam befordítani a Subarut és elszálltam mint a győzelmizászló..:)) -
#1948 Nagyon király a gama!!!
Csak egy negatívumot tudok mondani az meg az lenne hogy szvsz valahogy nem érzem a kocsi súlyát, pl: Egy bukano megdobott kb 80km/h-nál és kb 2* pördültem a levegöben....
Na mind1, jo a gama -
Chaos Mad #1947 gecc.. holnapra már én is jáccok! yeahh......... -
#1946 nagyon zsiiiiiir -
#1945 Én is onnan szedem valakinek már lejöt onnan? És ha igen mükszik-e? -
#1944 innen is lehet cibálni -
#1943 a többség ftpről, vagy bittorrentről
itt csekk -
Caterpillar #1942 Üdv! Bocsi hogy csak így idepofátlankodok de az lenne a kérdésem hogy honnan szeditek a gamet? DC++ vagy FTP esetleg HTTP? -
#1941 Heteken keresztül azért aggódtam(a másolásvédelem mellett), hogy csalódni fogok ebben is. Úgy látom mégsem, bár többet tudok majd, ha végre kipróbálhatom. -
Chaos Mad #1940 bazze!
316 uj üzenet! csak nem kijött végre! váhááááá....... -
#1939 milyen kormányod van ? realistic damagevel csinaltad? -
#1938 nekem meg pontosan tudni kéne hogy a controls filterbe hogy pl az irányításnál melyik csuszkát kell állítani hogy ne legyen annyira érzékeny ugyanez a gáz meg a féknél is... a replay részt is kurva látványosra csinálták mikor franciáknál toltam a corollával az nem semmi volt főleg mikor a kanyart kiegyenesítettem^^ -
#1937 és hanekimész egy falnak nem kezd el kaparni mint az egyik gamesba^.^ bakker na még az is kira mikor lefulald a verda aztán indítás gomb meg pár gázfröccs ^.^ mekkora isten lesz ez kormánnyal^^ izomláz roxx^.^ -
#1936 rally schhol pályán levertem richardot :)))... -
#1935 nekem nem fagy :)...