20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Ch_Slater
    ja és mindenki a felajánlott könyvtárba installálta vagy van olyan aki mást választott? mer én mást választottam... de ezt se hinném problémának
  • Alexease
    El is kezdtem huzni. Reggelre lenn is lesz;)
  • Torry
    Kizárt...

Nem lehet hogy kell neki a DirectX 9.0c!?
  • Ch_Slater
    üdv ujra. ki mekkora procin futtatja a gamet? most raktam ujra az egész xp-t (nem csak emiatt), de tök ugyanazzal a hibával kilép rögtön inditáskor... elég gáz...
    lehet hogy igy kezeli le hogy nem elég jo a procim? nem hinném...
  • Alexease
    THX! Visszaolvastam, kozben megtalaltam:)
  • Eisenhower
    hát azért érdekes lenen így se nagyon van fps nem még multinál meg elég szűk a pálya^^ egyszer te jösz majd utána a haver^^
  • Jacek
    igy van ezzel elertek hogy nem veszem meg ennyi:(
  • Jacek
    ott van lejebb a bitorentes link jol jott rola

a game nagyon ott van
  • 505thZajcev[PT]
    Nagyon kemeny, kicsit at kell ertekelni az eddig tanult fizikakat, 2 percekkel rosszabbakat mentem mint a gep, igaz mert azt a 2 percet tolatassal toltottem .
    Grafikabol elfogadhato, bar sose szerettem az ilyenfajta novenyalkotast hogy 2 sik sprite merolegesen egymasba van teve es akkor az ott egy bokor....
    Ugy erzem sokat fogok vele jatszani, de egy miatt nem lehet az isten....NINCS MULTIPLAYER!!!!!!!!!!!
  • Alexease
    Basszus!!! ~300 uzenet?! Ugy latom kijott, letoltheto:))) Keresek linket - ha van - aztan olvasok vissza mint a gep;))) Kivancsi vagyok milyen:P

Persze, ha van valami publikus link - SMS Web vagy egyeb - akkor az is johet:PPP
  • Eisenhower
    utána ajto kinyit ajto becsuk kutya elenged^.^
  • grebber
    Ez igy van nem:

1.Richard Burns Rally (kiváló tökéletes fizika elfogadható grafika)
    2.Xpand Rally (Nagyon szép grafika megfelelőnek mondható irányitás)
    3.Colin 2005 (NC)
  • Nyiri
    1700+ XP, Radeon 9700 Pro, 768Mram! FULL GRAFIK 4xAA, 4XAF es semmi szaggatas!

Meglepodtem a gepemen :)

A GAME ISTEN!!!

fizika leirhatatlan mennyire elethu. A rally schoolt nyomtam majd egy rovid szakaszt japanban corolla-val. A szakasz nyegyedenel egy szugoru jobbos megszopatott :) Fa frontba, ablak ki, Co-Driver: ÁÁÁÁÁÁÁÁ, Motor off. :)
  • uHs Gerzson
    Jól néz ki csak jönne már le a gamma :D
  • traXion
    htx
  • Eisenhower
    citroen xsara mod^.^
  • traXion
    ja :D
  • Eisenhower
    Here it is! The Citroen Xsara! The FIRST MOD EVER FOR RICHARD BURNS RALLY.

érdekel vkit? ^.^
  • arty
    pedig azzal vannak ám az igazi problémák... ahoz képest a 04 .. hogyismondjam... kutyafüle... vagy kutyaszar? :D
  • karikusz
    nekem megy a Colin, belsőből is...szerintem semmi probléma nincs vele...mármint a 2005-tel.
  • Eisenhower
    XaNoR (10/10) 2004-09-03 19:22:43
    Simply the best rallying game EVER. No lame arcade shit like CMR.
  • Eisenhower
    holnap? vazz sztem tökönszurod magad ha először kipróbálod és azt mondod vazze és még csak most tudtam kiprobálni. de az is érdekes hogy a gány colint csak külső nézetből tudtam irányítani itt meg csak cockpitből^.^ nagyon a toppon van a game meg is veszem^.^ utána lassan jöhetnek a skinek meg a modok^.^
  • jAsOn VoOrHeEs
    ( sry a warezért, de a gamelib-el mi van ? :D )
    nem ez a címe : http://gamelib.fw.hu ???
  • arty
    háát, néha tényleg pihe, de egyébként meg ez az első program ahol időnként viszont tényleg ugy "döccen" a verda, mintha nehéz lenne :)

tökéletes program/szimulácio nincs. a lehetőségekhez képest viszont vannak nagyon jók.
  • karikusz
    na valami ilyesmi nálam is...olyan mint a pihe..(
  • karikusz
    No hát én nem nagyon estem hasra tőle...furcsa az irányítása...azt hittem hogy sokkal könnyebb lesz...a graf az tényleg frankó nagyon...volt egy pálya a Richard challege- en ilyen kenya féle...őrült jó volt több mint 200-zal süvíteni...igaz az volt a gáz hogy a végén nem igazán tudtam befordítani a Subarut és elszálltam mint a győzelmizászló..:))
  • AMD Norbee
    Nagyon király a gama!!!
    Csak egy negatívumot tudok mondani az meg az lenne hogy szvsz valahogy nem érzem a kocsi súlyát, pl: Egy bukano megdobott kb 80km/h-nál és kb 2* pördültem a levegöben....

Na mind1, jo a gama
  • Chaos Mad
    gecc.. holnapra már én is jáccok! yeahh.........
  • hali
    nagyon zsiiiiiir
  • uHs Gerzson
    Én is onnan szedem valakinek már lejöt onnan? És ha igen mükszik-e?
  • Hentes Bill #1944
    innen is lehet cibálni
  • robotnyk
    a többség ftpről, vagy bittorrentről
    itt csekk
  • Caterpillar
    Üdv! Bocsi hogy csak így idepofátlankodok de az lenne a kérdésem hogy honnan szeditek a gamet? DC++ vagy FTP esetleg HTTP?
  • bzoley
    Heteken keresztül azért aggódtam(a másolásvédelem mellett), hogy csalódni fogok ebben is. Úgy látom mégsem, bár többet tudok majd, ha végre kipróbálhatom.
  • Chaos Mad
    bazze!
    316 uj üzenet! csak nem kijött végre! váhááááá.......
  • arty
    milyen kormányod van ? realistic damagevel csinaltad?
  • Eisenhower
    nekem meg pontosan tudni kéne hogy a controls filterbe hogy pl az irányításnál melyik csuszkát kell állítani hogy ne legyen annyira érzékeny ugyanez a gáz meg a féknél is... a replay részt is kurva látványosra csinálták mikor franciáknál toltam a corollával az nem semmi volt főleg mikor a kanyart kiegyenesítettem^^
  • Eisenhower
    és hanekimész egy falnak nem kezd el kaparni mint az egyik gamesba^.^ bakker na még az is kira mikor lefulald a verda aztán indítás gomb meg pár gázfröccs ^.^ mekkora isten lesz ez kormánnyal^^ izomláz roxx^.^
  • JuanG
    rally schhol pályán levertem richardot :)))...
  • JuanG
    nekem nem fagy :)...