20179
-
#2014 tenyleg nem mozog csak ha jo nagyot perecelsz, hmm regi fraps megy de az nem az igazi nem szed hangot:P -
#2013 nekem is nagyon bejön az iskola rajta...az ucsó valahogy nem jön össze időre...a többi szinte mindig elsőre, bár volt amelyiken sokat elidőztem, mert nem tudok angolul, és csak félig értettem, hogy mit is akar a kanyarban (meg kellett néznem a fordígépen)
Jacek!
Én is így vagyok vele...nehéz mindig az úton tartani a járművet.:), no meg ha valami picit elkap az amber az már dobja is és annyi a körnek..:( -
Lacika 79 #2012 Időközben rájötttem, mi volt a baj. Hamar nyomtam a féket. :) -
Nyiri #2011 Az elso bolyana 110-l menjel onnantol bal oldalt fek gaz egyuttes nyomasaval vedd be a kanyart.
Az a lenyege hogy a nyomjad a feket kanyarodas kozben vegig, mig ki nem ersz a kanyarbol. Ilyenkor kitolja a segget es szepen be lehet venni. Nekem Excellent lett ez a vizsga ezzel a modszerrel. -
Corey #2010 nah most volt szerencsem kiprobalni, nekem egészen bejön a game, bár nem vagyok egy nagy autó-rally szakértő, egész élethű szimulációnak tűnik, és még a grafika is szép. bár nem hiszem hogy sok időt töltenék el vele, ettől függetlneül tetszik. fincsi alkotás! -
#2009 hatra tudod tolni a kamerat:)) ott van lejebb
van valami a kameraval nem fik azert nem tudom nincs ra idom figyelni amikor megyek orulok hogy a palyan maradok bazz:) -
#2008 Most vagy szimulalunk (vagy probalunk) valamit vagy nem. Nehogy azt mond, hogy a motorhazteto meg a lokharito, sot a hatultol-10-mererrol realisabb?! :) Persze most jon, hogy nem latni ki az autobol. Igen, mert egy rally autobol, a bukocsovektol, a bukosisaktol sokkal jobban kilatni:)))
Foleg, hogy belsonezetben sokkal jobb a terelmeny, es ha dinamikus lenne a pilota, akkor a gyorsulast, fekezest, kanyarodasokat, bukkanokat sokkal jobban "erezni", mivel nem csak "tavolban" az ut valtozik, hanem kozvetlenul elpotted, korulotted a 3D-s automodell is.
Persze, akinek csak az ido szamit, bar hogy, bar mivel, foleg kulsonezetben hatulrol, annak szerintem teljesen mindegy, annak a Colin is tokeletes. -
emberke #2007 Ez így van!!
A rally schoolt meg nagyon eltalálták. Komolyan mondom élmény minden egyes megtett méter :)) -
#2006 szvsz belső nézetből jobban érezni az auto mozgását..... legalább is rbr-be colinnal egyszerűen nem tudtam belső nézetbe menni itt rbr-be meg csak azzal ;-) a rally school isten^^ -
Gio #2005 Ettol a belso nezetes dologtol mar szivrohamot kapok, kinemszarjale a belso nezetet? meg az "elmenyt"?!?! menj es ulj be a kocsidba, aztan csapasd, az az elemeny. Egy ilyen jatekoknal az ido a lenyeg, minnel jobb eredmenyt elerj, tokmind1 hogyan, es ne mond mar, hogy belso nezetbol jobban mesz, mint pl motorhaztetosnel, ugy sokkal jobban belatni a palyat stb. Remelem ertheto voltam, bocsi ha kicsit durvan irtam, de elegge felbasz ez a belsonezetavilagkozepe dolog -
Lacika 79 #2004 Ehh. azt a qrva ballábfékes tesztet egyszerűen nemtom megcsinálni. Úgy érzem, mindent akkor nyomok, amikor kell, mégis failed. Valaki egy pontos útmutatót lökhetne hozzá. :) -
SE0418 #2003 Ismerem ezeket a szimulátorokat. Engem spec. az LFS-ben is zavar a belső nézet, mert elvonja a figyelmemet. Igazi vezetésnél sem a kormányra és a műszerfalra fókuszálok. Lehet, hogy csak én vagyok így vele. Nekem nagyon bejön a RBR úgy, hogy csak az utat nézem. -
#2002 Remelem:) Delelott kiderul:) De azert remelem kiadnak majd egy patch-et, vagy bele tudok turni valahogy, es lehet csinalni normalis nezetet, dinamikaval:)))))))) -
#2001 Probalj ki egy normalis autos jatekot (NR2003, LFS, netKar, GPL, F1C+MODs, Insane) dinamikus belsonezettel es valami fake statikus "TV kameraval". Eg es fold a ketto kozotti kulonbseg vezetesi elmenyre, szimulaciora stb.
Egyszeruen nevetsegesnek tartom, hogy szimulatort keszitenek - es eddig ugy nez ki hogy tenyleg jot - es bele tesznek egy nevetseges belsonezetet es egy bebetonozott kamerat:((( -
#2000 alexease de sztem az élmény kárpótol^^ -
#1999 A nagyon jo fizika/szimulacio autos jateknal, es a billentyus iranyitas nem puszi pajtasok;)) Vagy ez, vagy az;) Ha billentyuvel is lehetne normalisan iranyitani - bekapcsolt segitsegek nelkul - akkor mar reg rossz lenne. -
Gear #1998 Első benyomások.Nagyon tetszik a game , de billentyűzettel igencsak belekell jönni.Nagyon jónak találtam a fizikát csak a borulások szvsz kissé elvannak túlozva.Bár még sosem borultam fel kocsival de szerintem nem reális hogy ennyit pörög a kocsi mikor fejreállsz. A graftól kicsit többet vártam(nem mintha sz*r lenne csak a képek nem egészen azt mutatták amit kaptam). Még a végén be kell szereznem 1 kormányt.:) -
SE0418 #1997 beső = belső -
SE0418 #1996 Nem tudom mit izgultok a beső nézeten???
Szvsz. normális sebességérzetet csak akkor ad, ha az utat nézed. Amúgy, szerintem az eddigi legjobb rally szimulátor. (Végre!) -
#1995 NP -
#1994 B*sszak meg!:/ -
Torry #1993 Bocsi ez a mohaa-topic-ba ment volna.
Még1x bocsi... -
Nyiri #1992 De. -
#1991 Mennyire legyek lehangolva? Azt lattam, hogy a cockpit maradt olyan szar mint volt, de legalabb van valami dinamikaja?! Remelem nem csak egy "beszerelt" kameran keresztul kell kifele bamulni:((( -
tbundy #1990 nekem eddig is ott volt, de 2x már kivágott, igaz csak a train közben, máskor nem -
#1989 na akinek desktopra kidobás a problem nekem az megoldotta a problémát hoyg (nekem ati vga-m van) bementem a d3d meg az opengl beállításokhoz és az alkalamás szerintire raktam mind aa-t mind af-et. azota nem vág ki sose^.^ -
Nyiri #1988 Nekem elindul de a video felvetel inditasa utan 40 fpsrol kemeny 2 lesz. -
#1987 Jó neked, de rajtam sajnos nem segít. Hát...majd próbálkozom. -
#1986 én se mentem...mégse dob ki..))))) -
#1985 Én hasonlóan jártam, mint te, csak nekem trükközik. :)))
Semmit sem lehet elindítani, csak a driving school-t. Meguntam a harmadik feladatnál és kilptem, akartam egy szakaszt menni. na ekkor jött a feketeleves. Elindul és pár méter után kilép, kidob a desktopra. A driving school szépen fut. :)))))
Csak semmi más nem. A vége mindig a desktop. Pedig a gépem annyira nem gyenge: P4 3.06Ghz, 512MB RDRAM, GeForce Ti4200. Eddig minden ment hibátlanul. lehet, hogy büntet, amiért nem jártam a vezetői iskolába? Elég lol megoldás lenne. :))))))) -
#1984 nem vagtam en sem nem az xpand rally?:PPP
-
#1983 milyen ea? milyen demo patch? -
#1982 nalam erdekes fraps fut nem indul a game lol ezert nem raktam emg videot:) -
#1981 nah -->> 2004-09-03 PC Game ISOs Richard Burns Rally (c) SCI *DVDRiP* RELOADED 105x15 MB -
#1980 EA?!? -
#1979 oo ki mondta hogy latod is a palyan a masikat? legegyszerubb multi a vilagon csak az idoket nyomatja de egyszerre mentek , rallyban majdnem hasonlo :)) nem tudom ezt mibe kerul volna bele rakni buktak egy vasarlot.. -
Torry #1978 Nemhiszem.
Játék csak vidkari vagy ram miatt nem szokott elindulni.
Kapja be az EA azt kész.
Holnap úgyis kijön egy DEMO patch aztán mindenkinek jó lesz -
#1977 hát épp ezért kérdeztem a procit...
mer csak az hibádzik egy kicsit. de nehogy már ezért ne induljon el...eddig mindig elindult megha a min alatt is voltam...
egyebkent:
1.2GHz Athlon (1.6 helyett)
Ati 9700
512mb ram -
Torry #1976 Minimumkonfig megvan? -
#1975 sajnos az van fenn