20179
-
#5747 de stohlandris P -
szepi111 #5746 Hi!
Magyar navigátorhangok nincsnek a progihoz még?
Köszi! -
#5745 Én viszont inkább ezt ajánlanám
klikk
A cars bővebb bár visszajátszásban halkabb.
Igazi megoldás a kettő mix-e -
#5744 ha vkit érdekelnekjó kis belsőkamerás felvételek.. -
Lacika 79 #5743 Köszike, ha hazaértem melóból, majd leszedem. Tisztára olyan ez nekem, mint mikor valami komolyzene kedvelő pl. Beethovent hallgat. :D -
LazySoft #5742 Nekem az RBR Audio 2.0 (Beta Test) hangok vannak fenn, azt hiszem abban benne van, amire vágysz! :)
itt -
Lacika 79 #5741 Na erre gondoltam, igen! :)
Nem tudjátok, melyik új audio-ban van olyan "igazi" hangja? -
Yula #5740 Lacika az B.O.V-nak hívják (Blow Off Valve)
És így néz ki.
Egy sima WRX-ben:
gáz visszaengedése után ereszti el a túlnyomást. -
LazySoft #5739 Gondolom nem túl nagy, ide jöhet:
[email protected] -
LazySoft #5738 Szerintem már megy a BHMS, mert az előbb töltöttem róla.
Breki!
Elküdheted a progit, ha lesz kedvem és időm optimalizálhatom még a Reid hangokat, persze csak ha van rá igény. -
#5737 nemcsak bhms-es volt asszem
nekem most a banner se látszik -
Lacika 79 #5736 De mivel a bhms nem megy, így nemtom letölteni. :( -
#5735 ja azokat kilinkeltem
bár már többféle van -
Lacika 79 #5734 oszt ki tud itt dígóul? :P -
Lacika 79 #5733 Én spec a turbo hangjára gondoltam. Vagyis inkább arra, ahogy a popup szelep (így írják?) lefúj. Na az teccik. -
#5732 biztos a Reid
De van már Olasz itiáner is digokedvelőknek P -
Lacika 79 #5731 Alexease: Amit feltettél videót, az alatt milyen hangok vannak? Mert azt észrevettem, hogy nem az alap. A BHMS pedig beszart, így le sem tudom szedni a cuccokat, hogy kipróbáljam, melyik a legjobb. Ha megosztanád esetleg, annak nagyon örülnék. -
#5730 pontosabban:
kormány
jó lennék navigátornak nem? -
#5729 de jó vagyok!!!
ez lemaradt: :)))) -
#5728 itt a kormánytesztelős rész:
skubizzátok
-
#5727 A Dexxa az milyen kormány?? Az egyik oldalon azt írja hogy Logitech minőséget kapunk érte, és csak 10 körül van. De mondjuk asszem nem FF-es. De még külön váltó is van hozzá!!!! Szal ha akarunk egy FF-eset akkor még 20-ban is alig van benne. Na, mit szóltok?+++én 35-ért tudnám megvenni a MOMO-t. külön váltó, FF,(pedál, kormány:) most az nekem megérné szerintetek? Mert ha a Dexxa jó akkor már veszem is. Ha van. TeháT?tesztelő -
#5726 ja, ja az nekem sem jött be -
EVOszocs #5725 ez rendben van, de nekem vlmi angol nyelvű oldal jön be ráklikkelve az itinerre, és ráadásul most meg be sem jön a bhmotorsports.com oldala. -
#5724 Az itinerek zip be vannak és minden pályához van 1 doc amibe le vannak írva a kanyarok.pl
közepes jobb 200
sima bal 150
stb... -
#5723 Ha a myth-es féle 2cd-s dvdrip akkor először felinstallod aztán elindítod a setup.bat-ot(nem biztos hogy az, de valami setup) a főkönyvtárban az 1 jó ideig kicsomagol aztán lesz a főkönyvtárba 1 crack könyvtár és ott van benn az exe. -
EVOszocs #5722 a rekordoknál itiner letöltésnél, mit kell letölteni arról az oldalról? vlki elkalauzol?
amugy az előbbi segítséget köszi
-
#5721 Hali
Leszedtem egy oldalról a Richard Burns Rally-t. Két féle volt. Egy 1DVD-s és egy állítólag javított verziós 2 CD-s. Én azt szedtem le, de nincs a cd-ken crack. Nem tud valaki elérhetővé tenni crack-et a cd-s változathoz???
Kösz előre is... -
#5720 Richard Burns Rally patch 1.01
annó kilinkeltem
de klikk -
EVOszocs #5719 nem, hol keressem, és mi a neve? -
K.András #5718 Tettél e fel javitást,tudod amit kiadnak a játékhoz-mivel hibátlan játék nincsen... -
EVOszocs #5717 én annyira nem értem ezeket a szakszavakat, ha hétköznapin tudnád, légyszi, köszi -
KESS Apos #5716 Örök hala -
#5715 a replay-be másoltad? -
#5714 mit kell ahhoz érteni?
elinditot beállitod melyik billre mozogjon és már jó is -
#5713 ez nem az én képem de asszem benne van a mod-ban
csak nekem nem indul az uj :( -
#5712 felpecselted a progit??? -
Toya #5711 Kiraktam az oldalra a kocsit. -
EVOszocs #5710 ja, még annyit, hogy ami visszajátszást letöltöttem a net-ről, azt sem tudtam megnézni. lehet, hogy hiányzik vlmi segédprogram a gépemről, ha igen, honnan tudom letölteni?
segítsetek, ha tudtok, mert nagyon kész vagyok. :) -
EVOszocs #5709 sziasztok!
kérdés: a bhmotorsports-on van egy online bajnokság, amihez le kell tölteni egy "game time online" programot, amit én meg is tettem, de nem ismeri fel a RBR-t, mi lehet az oka? Igaz, eredeti cd-ről nyomom, de hát gondolom ez nem lehet baj, hiszen fel van inst.-va a gépre. A colin 5-ös demoját felismeri. Ha vlki tud segítsen, milyen lépéseket tegyek, szeretném viszont látni magam a bajnokságban, az időket elnézve úgy tizedik helyen lennék átlagban.
előre is köszi
amúgy nagyon király ez a gamma -
#5708 Honnan szedtet azt a subaru belsőt?? ,mert nekem nem így néz ki belülről vagy ez a 00as subaru belső , csak azért kérdezem mert az az egy van amit még nem hoztam ki.