Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
igen ahol a többi dll van
tomsolo
40-EL VÉGIGMENTEM AZ ELSÕ ANGLIAI PÁLYÁN ÚGY HOGY ECCER SEM GURULTAM LE AZ ÚTRÓL!!!4444

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

JuanG
még nincs szó róla, hogy lenne focus wrc, talán majd a 2. részben 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
már ha XP-d van 😊)...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
windows/system32/ -be kell bemásolni asszem...

nagykispeter
Bemásoltam mind2 helyre igy sem megy

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

b-type
ez most tényleg hogy van??
késõbb adják ki a Focus-t??
nekem nagy kedvenc autóm az is..

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Breki33
gondolom a systembe vagy a jatékkönyvtárba (ha nem akarsz szarozni mindkettõ)

de nem akarlak elkeseríteni lehet, hogy még más dll-eket is fog keresni
Breki33
Ford Focus WRC is lesz esetleg? P
nagykispeter
Köszi leszedtem de hova kell betenni

Breki33
Ez Visual C++ része tudtommal

innen leszedhetõ
nagykispeter
Mármint indításkor írja ki

nagykispeter
Mikor feltelepítem akkor azt írja ki hogy MSVCP71.dll fájl nem található az alkalmazás újratelepítése megoldja a problémát!De mit telepítsek újra a játékot?!GeForce4 Ti4200-as kártyám van és XP van feltelepítve!

Jacek
azaert erdekes neha olyan mintha egy mod lenne😊)) masfele textura szerkezet, plusz a citroen textura konyvtarban imprezza textura 😛

Jacek
talan ma meg kicsit kell meg piszkalni mindegyiket, hyundai meg meg most keszul.

karikusz
amíg olyan szar winfosom volt, hogy 4-5 perc volt mire felállt addig nem szaggatott...faszom Bill gecibe...

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
bassza meg a *************** újra tettem az egész winfost...stb...és szaggat ez a geci...!!!...tuti ez a szar Ati kártya kavar be...már levettem low-ra, és még mindig szaggat....húú...tiszta ideg vagyok

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Ahogy elnéztem múlt hétvégén már tudta vezetni rendesen Máriapócson. 😊
JuanG
remélem a 2003-as Subarut úgy csinálod, hogy az 555 lesz az oldalán...

JuanG
Õ csinálja...ha kész lesz megosztja velünk...remélem 😄DDD

JuanG
és mikor lesz kész óóó uram? Mikor osztod meg gyarló népeddel???

Honnan szedted? plíz!
Jacek

Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Jacek
enyemen legalabb rajta van a cigi reklam😛PP

Eisenhower
nah bazd megelõztek. nembaj de én linket is nyomtam hozzá mwhahah

Eisenhower

Breki33
Aha. Köszi. Bár így csak 640-ben tok jáccani, de legalább megy. (hiába megy vissza 1024-be, villog)

Pukkandur
Végre megvan az összes arany, meg az ezzel járó subaru2000.
Ez az utolsó feladat megizzasztott
Ez a DDS plugin engem is érdekelne, hogy hogyan kell használni. Alap szerkesztgetés, csak legalább a nevem rá tudjam tenni
Vagy nem nehéz rájönni?

Breki33
3329 pl
Egyik sincs, villog.

Bocs, de nem voltam itthon, és nem tudok annyit visszaolvasni (idõ).
Megköszönném, ha legalább a fórumbejegyzés számát megadnád, amiben le van írva.

Breki33
van, de többször nem fogom leírni
Jacek
no aa no af😊 nalam nem villog

Van már vmi megoldás az ATi-s villogó textúrára?

nem, azért nem fáradoztam, elsö célom az volt hogyha rámegyek a rally seasonra ne irja ki állandoan azt hogy rally school.. blabla.. 😄

gpm
Mikor benne ultem, meg kb. csak 70%-on hajtotta a kocsit(ezert irtam 400 lovat), mert meg nem tudta vezetni, sajat bevallasa szerint😊

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

JuanG
úgyis, hogy mind arany legyen? Nekem elsõre nem sikerült minden feladat aranyra, de végre megvan a 2000-es subarum 😄DD...

sztem is 😛

Breki33
Hát átvágott néhány bokron, de nemtudom nyert-e vagy vesztett vele P

Colin2-vel tudtam így menni, de ezzel egyenlõre nemtok így kanyarodni nemis tudom automataval lehet-e
b-type
aha "ennyi" 😊)
még nem kostoltam be azt a pályát, de nagyon szépen ment.
itt egy francia 1 stage 2min38.6-os idõ
jelenleg ennyi a legjobbam 😞 ez még mindig több mint Piski ideje, de már tudom hol lehet megfogni. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
Isten vagy! Alig várom! Épp most néztem meg a photoshopban a 2000-es Subaru texture-ját, rávéstem az oldalára a nevem, de jobban nem értek a photoshophoz...inkább a photopaint-hez (corel), csak ahhoz nincs DDS plugin...

Breki33
komoly, de nem én vagyok sajna hamem õ P

Ezt kéne megtanulnom
a srác - hunt3r- ezt írta:

"nezd meg a demot amit adtam, idoben satufek, kicsit felenged ellenkezo iranyba kormanyzas, fekezes kozben visszavaltas, fek felenged iranyba fordulas, kezifekkel kicsi rasegites, kis gaz, mikor mar erzed hogy jo vagy, akkor full gaz es valtas folfele. kb ennyi."

Cowek
Ki volt ez a félõrült??????

http://www.f1-info.hu/

Cowek
Valaki aki szorgalmas, nem lenne kedve ideírni egy pár setup tippet hogyan lehet stabilabbá, gyorsabbá tenni a verdát?
Kicsit összefoglalva :-)

Köszi mindenki nevében :-)

http://www.f1-info.hu/

Nem akar belinkelni valaki használható setupokat?

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Jacek
jovan mindjart kesz az osszes auto😊))

Jacek
hat persze hogy nem lehet ossze hasonlitani az eletben valo vezetessel mert nem hatnak rad erok egy wrc-ben meg mintha hatnanak😄DD

De a legkomolyabb es a legjobb probalkozas ami eddig szuletett , megjelenik itthon jon a polcra😊

b-type
ez egy állat 😄DDDDDDDDDD
ez komoly ez a replay?