20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Glpetyus
    :/

• Glpetyus
    Hmmm..

• Glpetyus
    Hmmm...tegnap = Angol Tréning pálya = 1.16.xx
  • Lacika 79
    ez odabasz nagyon
  • karikusz
  • karikusz
    Egy kicsit eltévesztette a fórumot a srác.:))
  • Alexease
    576 konzol:)) LOL!!!
  • arty
    576 konzol ... :D

van még, aki ilyen ujság szavára ad? gondolom a gamepaddal ps2n nem ugy fordult mint a colin és leszarozták ;)
  • Pukkandur
    Bárcsak ilyen lehetne a program hangja...

Csak megemlítem, hogy mindkét magyar csapat a Top3-ban a világranglistán, illetve 3 ország után az online-t is vezetjük:-)
    lsd itt: http://www.swedishsimracers.com/rbr/ranking.cfm?ranktype=team
    Én a B csapatot erősítem-gyengítem:-D
  • bestGP
    azzal hogy?
    plzplz
  • Alexease
    A gyari Windows Movie Editor erre tokeletes:)
  • bestGP
    off de fontos!
    nem tudtok egy olyan progit amivel WMV-t lehet vágni és összeilleszteni?
    VEGAS nem jo
  • KraZ
    Bazz az audiodatot el is felejtettem!
    THX!
  • Alexease
    http://www.bhmotorsports.com/getMovie/466
  • polux
    A kerékfordulást kijavítja a patch.
    Asz'em innen le lehet szedni:
    www.hsw.hu
  • Alexease
    - Ha kicsomagolod az AUDIO.DAT-ot, akkor kapsz egy tonna alkonyvtart is. Azokba belelepkedve, belul lesz egy AUDIO konyvtar, azt mozgasd a RBR-be.
    - Az eredeti AUDIO.DAT-ot nevezd at pl. AUDIO.DAT.ORIG-nak, hogy ne talalja meg.
  • mila69en
    a richárd burns rally a lekjopp rally szim amit valaha láttam végre a féket is kell használni:)
    szerintem
    sikerült vkinek online összehozni?
  • reaper4
    köszi majd kipróbálom.
  • b-type
    Az eredetin mozog a kormányzott kerék.
    Van egy cucc amivel lehet Online-kodni, de én még nem próbáltam (szakadjon rám az ég,..de tényleg)
    valahogy még nem jutott rá idő, és partner, eleinte próbálkoztunk, de az első verziószámú progi még nem volt jó. :(
    direkt link, az RBRnet v.2.1-re a BHM-en
  • Zozo76
    Nem rossz jatek tegnap probaltam ki elosszor es nagyon tetszik annak ellenere hogy pl az 576 Konzol is lehuzta. A Need for Speed - Porsche 2000 ota most ereztem elosszor autos jatekban hogy nem egy karoval van kozepen keresztbe szurva a kocsi es a korul mozog jobbra-balra mint a Colinban. Viszont visszajatszasnal ugy vettem eszre mintha az elso kerek nem fordulna! Tehat fordul a kocsi de a kerek mereven egyenesen all. A masik hogy ha szetverem a kocsi elejet total, a ket elso lampa akkor is vilagit es a helyen van sertetlenul. Tehat mivel a kasztni mar begyurodott a ket lampa a levegoben van. Jo hulyen nez ki. Nezek patch-et hatha segit rajta. Ja, lehet az interneten is jatszani vele?
  • KraZ
    Kicsomagoltam,felülírtam,bemásoltam,az 1.2 patcht lefuttattam és nem jó! Mit ronthattam el?
  • bestGP
    re emberkek.
    az ein kormanyomba szetment mar :
    -a fekpedel (le van esve ha lenyomom, ugymarad, magamnak kell fel le huzni és tartani)
    -a force feedback kijott a kormankerekbol (nekem kel visszatekergetni,és egyenesbe tartani)
    -a valtokar a legujjab szulemenyem. joystick valto ugyebar, és felfele már nem reagal :DDDD

----> igy a lefele (ami reagal) a kezifek, a 2 gomb egymas alatt meg a valto. 6 éve egesz jol birja :))))

ez kerlek szepen egy formula t2-es. e ha lenne ilyen ujba, megin megvenném!
  • Alexease
    Innne szedd le az DATTOOL-t (http://koti.mbnet.fi/kegetys/rbr/index.php?p=dattool), csomagold ki az AUDIO.DAT file-t egy AUDIO konyvtarba, es abban meg talalod a felulirhato file-okat. (Az 1.02-es patch-t hasznald, hogy olvassa a kibontott AUDIO konyvtarat! Persze, elotte az AUDIO.DAT-ot archivald!!!)
  • reaper4
    letöltöttem , csak még nemtom hova másoljam :(. tudnál segíteni?
    rákerestettem, de nem talált felülírható filet.

előre is thx!
  • Alexease
    Ugy tudom "hivatalos", normalis, vegleges magyar navigator hang nincs. De en csinaltam egyszer egyet poenbol, itt meg megtalalod: RBR magyar navigator hang (Stohl buci a RT-bol:D)
  • KraZ
    Helló mindenkinek! Tudna valaki magyar navigárorhang linket adni?
    Meg a lejjebb említett audio mod 2.3 is érdekelne.
    THX!
  • nenad
    nincs drivere, de megprobalom a nagyobb teso driverevel.
  • karikusz
    Saját drivert tedd fel mindenképp, ne a winfosban kalibrálj.
  • nenad
    genius racing wheel 3
    nem egy nagy dobas. Meg nem is volt draga, de azert ne nehany nap multan akadjon ki :)
  • Alexease
    Milyen kormany? Ha MOMO, akkor valszeg a gyari hibaja miatt;(
    De van "ffb kormanyok" topic, ott is korulnezhetsz.
  • nenad
    gondolom van egy kis tapasztalotok kormanyokkal.
    Miert van az vazze, hogy nem lehet mostmar normalisan bekalibralni a kormanyt? Ha megnyomom a gazpedalt akkor eloszor fekez es utana huz csak. A windowzos kalibracion tul vagyok, restarton, es masik sub portra is tettem, de semmi. Ugyanaz. A kormanyzas tokeletes csak a fek/gazzal van gond (y axis) nem ertem.
    Ugy vettem eszre hogy amikor rajt volt a hulye kocsi elobb hatra indult el. Elkurt volna valamit a RBR?
  • Glpetyus
    :DDDD
  • báttyó02
    :DD
  • Met
    sötét mint a kocsi amit festett
  • báttyó02

ez non gatyi
  • karikusz
    Nem f@sz, csakegy kultúrember, akinek van szépérzéke!!!
  • Glpetyus
    Ennyire f@sz hogy lehet valaki?...

• Glpetyus
  • karikusz
    A gyönyörűség:

• karikusz
    :)