20179
-
#6836 :/
-
#6835 Hmmm..
-
#6834 Hmmm...tegnap = Angol Tréning pálya = 1.16.xx -
Lacika 79 #6833 ez odabasz nagyon -
#6832 -
#6831 Egy kicsit eltévesztette a fórumot a srác.:)) -
#6830 576 konzol:)) LOL!!! -
#6829 576 konzol ... :D
van még, aki ilyen ujság szavára ad? gondolom a gamepaddal ps2n nem ugy fordult mint a colin és leszarozták ;) -
#6828 Bárcsak ilyen lehetne a program hangja...
Csak megemlítem, hogy mindkét magyar csapat a Top3-ban a világranglistán, illetve 3 ország után az online-t is vezetjük:-)
lsd itt: http://www.swedishsimracers.com/rbr/ranking.cfm?ranktype=team
Én a B csapatot erősítem-gyengítem:-D
-
#6827 azzal hogy?
plzplz -
#6826 A gyari Windows Movie Editor erre tokeletes:) -
#6825 off de fontos!
nem tudtok egy olyan progit amivel WMV-t lehet vágni és összeilleszteni?
VEGAS nem jo -
#6824 Bazz az audiodatot el is felejtettem!
THX! -
#6823 http://www.bhmotorsports.com/getMovie/466 -
polux #6822 A kerékfordulást kijavítja a patch.
Asz'em innen le lehet szedni:
www.hsw.hu -
#6821 - Ha kicsomagolod az AUDIO.DAT-ot, akkor kapsz egy tonna alkonyvtart is. Azokba belelepkedve, belul lesz egy AUDIO konyvtar, azt mozgasd a RBR-be.
- Az eredeti AUDIO.DAT-ot nevezd at pl. AUDIO.DAT.ORIG-nak, hogy ne talalja meg. -
#6820 a richárd burns rally a lekjopp rally szim amit valaha láttam végre a féket is kell használni:)
szerintem
sikerült vkinek online összehozni? -
#6819 köszi majd kipróbálom. -
#6818 Az eredetin mozog a kormányzott kerék.
Van egy cucc amivel lehet Online-kodni, de én még nem próbáltam (szakadjon rám az ég,..de tényleg)
valahogy még nem jutott rá idő, és partner, eleinte próbálkoztunk, de az első verziószámú progi még nem volt jó. :(
direkt link, az RBRnet v.2.1-re a BHM-en -
Zozo76 #6817 Nem rossz jatek tegnap probaltam ki elosszor es nagyon tetszik annak ellenere hogy pl az 576 Konzol is lehuzta. A Need for Speed - Porsche 2000 ota most ereztem elosszor autos jatekban hogy nem egy karoval van kozepen keresztbe szurva a kocsi es a korul mozog jobbra-balra mint a Colinban. Viszont visszajatszasnal ugy vettem eszre mintha az elso kerek nem fordulna! Tehat fordul a kocsi de a kerek mereven egyenesen all. A masik hogy ha szetverem a kocsi elejet total, a ket elso lampa akkor is vilagit es a helyen van sertetlenul. Tehat mivel a kasztni mar begyurodott a ket lampa a levegoben van. Jo hulyen nez ki. Nezek patch-et hatha segit rajta. Ja, lehet az interneten is jatszani vele? -
#6816 Kicsomagoltam,felülírtam,bemásoltam,az 1.2 patcht lefuttattam és nem jó! Mit ronthattam el? -
#6815 re emberkek.
az ein kormanyomba szetment mar :
-a fekpedel (le van esve ha lenyomom, ugymarad, magamnak kell fel le huzni és tartani)
-a force feedback kijott a kormankerekbol (nekem kel visszatekergetni,és egyenesbe tartani)
-a valtokar a legujjab szulemenyem. joystick valto ugyebar, és felfele már nem reagal :DDDD
----> igy a lefele (ami reagal) a kezifek, a 2 gomb egymas alatt meg a valto. 6 éve egesz jol birja :))))
ez kerlek szepen egy formula t2-es. e ha lenne ilyen ujba, megin megvenném! -
#6814 Innne szedd le az DATTOOL-t (http://koti.mbnet.fi/kegetys/rbr/index.php?p=dattool), csomagold ki az AUDIO.DAT file-t egy AUDIO konyvtarba, es abban meg talalod a felulirhato file-okat. (Az 1.02-es patch-t hasznald, hogy olvassa a kibontott AUDIO konyvtarat! Persze, elotte az AUDIO.DAT-ot archivald!!!) -
#6813 letöltöttem , csak még nemtom hova másoljam :(. tudnál segíteni?
rákerestettem, de nem talált felülírható filet.
előre is thx! -
#6812 Ugy tudom "hivatalos", normalis, vegleges magyar navigator hang nincs. De en csinaltam egyszer egyet poenbol, itt meg megtalalod: RBR magyar navigator hang (Stohl buci a RT-bol:D) -
#6811 Helló mindenkinek! Tudna valaki magyar navigárorhang linket adni?
Meg a lejjebb említett audio mod 2.3 is érdekelne.
THX! -
nenad #6810 nincs drivere, de megprobalom a nagyobb teso driverevel. -
#6809 Saját drivert tedd fel mindenképp, ne a winfosban kalibrálj. -
nenad #6808 genius racing wheel 3
nem egy nagy dobas. Meg nem is volt draga, de azert ne nehany nap multan akadjon ki :)
-
#6807 Milyen kormany? Ha MOMO, akkor valszeg a gyari hibaja miatt;(
De van "ffb kormanyok" topic, ott is korulnezhetsz. -
nenad #6806 gondolom van egy kis tapasztalotok kormanyokkal.
Miert van az vazze, hogy nem lehet mostmar normalisan bekalibralni a kormanyt? Ha megnyomom a gazpedalt akkor eloszor fekez es utana huz csak. A windowzos kalibracion tul vagyok, restarton, es masik sub portra is tettem, de semmi. Ugyanaz. A kormanyzas tokeletes csak a fek/gazzal van gond (y axis) nem ertem.
Ugy vettem eszre hogy amikor rajt volt a hulye kocsi elobb hatra indult el. Elkurt volna valamit a RBR? -
#6805 :DDDD -
#6804 :DD -
#6803 sötét mint a kocsi amit festett -
ez non gatyi -
#6801 Nem f@sz, csakegy kultúrember, akinek van szépérzéke!!! -
#6800 Ennyire f@sz hogy lehet valaki?...
-
#6799 -
#6798 A gyönyörűség:
-
#6797 :)