20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • tali
    aszt szeretném még kérdezni hogy az autokat valamilyen szerkesztő programl csináljátok ha meg volna nekem az a program én is tudnék
    autot csinálni
  • atiwrc
    A HRC mod mint a névéből is kiolvashatod csak egy a 8 magyar wrc-t tartalmazó kocsicsomag (Spici micuja nincs benne mert azt a modellt még nem csinálták meg az rbrbe). Új pályákat még csak most kezdenek készitgetni az rbrbe.Meg már van amit elkezdtek de nem folytatnak meg hogy csak a csehek kapják meg a pályaszerkesztőt meg nem adják ki ,szóval keverik itt a sz..t rendesen. Eza project elég jól áll
  • tali
    hello aszt szeretném kérdezni hogy van e olyan kiegisztő amibe bene van
    a magyar bajnokság magyar pályákal a hrc ilyen
  • tzsoltika
    Hello! Most töltöm le a játékot, és azt szeretném kérdezni, hogy valami crack vagy serial kell-e az installáláshoz, vagy a játékhoz?
  • Peeetike
    Akkor megint hülye voltam! Elmondjátok hogy ez hol jelentkezik? Illetve milyen beállítások mellett?
  • Glpetyus
    akkor te vagy az egyetlen a Földön... :p

Solt: nekem is csíkos nvidiával is (ha rajtafelejtem az élsimitást persze)
  • Peeetike
    Hát nekem ATI kártyám van, de nem csíkos...
  • Solt
    Sziasztok! Régebben volt már szó arról, hogy Ati kártyáknál csíkos keresztben az út, ha be van kapcsolva az élsimítás! Most váltottam Nvidiára, legújabb driver van fent és így is csíkos!! :( Van rá valami megoldás? Köszi...
  • Bucser
    köszi:)
  • Met
    nálam van
  • Bucser
    Ahova írod a szöveget a post ablak alatt a mehet gomb mellett van egy másik gomb "képfelöltés". Felrakod a képet vágólap gombra nyomsz majd csak nyomsz egy ctrl+v a szövegablakba.

Nincs szükség thumbnailre mert a fórum automatikusan újraméretez.
  • Peeetike
    A képek linkelését elcsesztem sajna, bocsi! Tudtok mondani valami olyan képfeltöltéses helyet ahol lehet rendesen linkelni és csinál a képekről thumbnailokat is!? Köszi előre is!
  • Peeetike
    Hát szerintem a megoldás a következő: én személyszerint újra raktam a RBR-t aztán jöhetett az 1.2 patch, majd ez a kiegészítő, de ezt ne egyszerűen csak installáld fel hanem amikor kicsomagolod, van egy .bat kiterjesztésű fájl is, először azt indítsd el, majd az elkezdi a telepítést, aztán szerintem ami a dolog titka az hogy lelehet tölteni a rallyesim oldalról egy 80mb-s update fájlt is, én azt is felraktam és az oldotta meg a gondot!

A kiegészítő elég érdekes, körülbelül 700mb az updatejével 800 körül lehet...! És tartalmaz jó pár autót, most pillanatnyilag nem tom megmondani, de majd megszámolom és akkor jelentkezek!Addig is itt van két kép:

[img=http://img142.imageshack.us/img142/6433/ford2vt0.th.jpg]

Remélem válaszoltam mindenre, további képeket is csinálok majd hamarosan! Addig is lenne egy kérdésem! Szereztem egy kormányt...! Csak van egy kis bibi, nincs olyan kimenet a gép hátuljába ahova tudnám csatlakoztatni, tudnátok mondani valamilyen átalakítót amivel ez a gondom megoldódna?
  • mila69en
    ez most tul. képpen mit is takar? még nem vólt szerencsém kipróbálni
  • Tomievo
    Hogyan oldottad meg? Mert nekem ugyanez a gondom. A z.dll benn van a plugins mappában.
  • z0ty4
    Nem tennél be egy pár képet a kiegészítésről ?
  • Peeetike
    Köszi, azóta már megoldottam, nagyon király az a kiegészítés!
  • Bucser
    Áhh bocsi design váltáskor nem voltam és elfelejtkeztem, hogy nincs meg a banner.. kinek a galériájában volt? mert akkor betenném újra..
  • pajti
    Plugins könyvtárba bemásoltad a Z.dll -t?
  • Peeetike
    Hello Mindenkinek! Tudom hogy vissza kellene olvasnom, de kicsit sok a hozzászólás, szóval ha nem lenne gond ezt most kihagynám! Csupán egy kérdésem lenne! Ismeri e valaki az RSRBR III-t amit a www.rallyesim.com oldalról lehet letölteni! Mert én letöltöttem de amikor elindítom mindig kilép a játék pedig az 1.2 patch fent van és amig a kiegészítőt nem raktam fel addig ment is! Most mi lehet a baj!?
  • wrx
    Már egy ideje játszom kisebb kihagyásokkal, nem túl nagy eredményekkel, de megunni még nem sikerült. Még így billentyűvel is a legjobb rallyjáték! Egyébként kormánnyal mennyire nehéz nyerni a bajnokságot full-szinten?
    Ja és valaki nem ad el eredeti játékot, mert nálam csak kölcsön van a DVD, de az az ismerősöm nem akarja eladni...
  • bestGP
    énnyomom mert széthullott a kormányom :)
    de igy meglehet unni hamar. annyit csinaltam h kicsire vettem a kerék kifordithatóságát, igy ha lenyomom az egyik irányt nemszedi alá egybő
  • Finkoo
    biztos van, de komoly eredmény nélkül... én ki merem jelenteni, hogy kormány nélkül egyáltalán nem érdemes belekezdeni...
  • wrx
    Van egyáltalán valaki, aki billentyűvel nyomja és ha igen, akkor milyen beállításokkal???
  • Vlala #9884
    Köszi mindenkinek a bíztatást és a segítséget! :)
  • Glpetyus
    CSAK kormánnyal.
    Anélkűl csak küszködés,azzal viszont a legjobb rallyszim !
  • Met
    ha inkább old school autókkal akarsz menni akkor a Rally Trophy jobb választás neked
    Az RBR-hez inkább új autókat mod-olnak.
  • pajti
    Üdv! Ide látogass el! ;)
  • JuanG
    egyelőre csak Lada lesz nemsokára...

inkább kormánnyal ajánlott, bill-el nehézkes és persze a feeling közel sem akkora kormány hiányában...
  • Vlala #9879
    Szervusztok! Lehet pár kérdésem?
    Visszaolvasgattam a topicban, láttam néhány kedvemre való masinát (kezdő RBR-es vagyok), pl. Lada, kispolák, szeretném tudni, hány klasszikus rallyautó, és hány poszt-KGST-járgány készült már a játékhoz.
    Billentyűzettel érdemes belefogni, vagy mindenképpen kormánnyal ajánljátok?
  • bestGP
    jó nagyon :)
    aszfalton semennnyire sem tudok csusztatni én speciel :P
  • pajti
    Kösz Srácok! Örülök hogy megnéztétek. :)
  • JuanG
    hohoho ... sira
  • b-type

faxa vad :)
    gratta
  • pajti
    Egy kis múvi tőlem. Várom a véleményeket :) - LINK -
  • GPx8
    Arra ne is gondolj, hogy meg is lehet vásárolni, ráadásul már nem is drága...
  • mila69en
    a BH-n nézz körűl
  • Barney Tech
    A mai nap folyamán leszedtem RBR-nek a demóját csak teljesen hülyeségből.
    És mikor elkezdtem játszani nagyon megtetszett a játék.
    A holnapi nap folyamán le is fogom tölteni,addig is ajánlhattok valamilyen oldalakat ahhonan kiegészítő cuccokat tudok leszedni.
    +fav
  • atiwrc
    Ment ilyen fehér kerékkel is bp-n
  • bestGP
    elvan rontva mer a jatekba fehér a kerék a képen nem
    paf:DDDD :\