Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MatyiG94
Köszönöm!A Játék amúgy eredeti úgy vásároltam meg az 576-ban 😊
Megpróbálom..
Üdv

ikim
Online!Online"
a hanggal nem tudom mit lehet tenni....jó ha játék eredeti....de talán ha a két patches is telepítve van......

Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim

MatyiG94
Üdv!
Ha valaki még tudna segíteni a következõkben:
-Online játék mód vagy valami szerver program van?
-Akármelyik magyar Nav.Hangot leszedem egy idõ után kilép vagy lefagy a játék és hasonló dolgok. Ez csak nálam lehet valami hiba?
Azt hiszem ennyi 😊<#confused><#worship><#wave>
Köszi
Üdv...

MatyiG94
Köszi, 1kérdés kipipálva 😊

pajti
valószínû. <#vigyor3>

Shifter
hali

lada mod-ba a ladának csak nálam nincs hangja?

&#3232;_&#3232;

pajti
Piribram-ot probáltam innen az felülírja valamelyik francia szakaszt és plugin-al indul el.

MatyiG94
Üdv!
Itt találtam pár pályát: http://richardburns.atw.hu/
Ha leszedem hova kell berakni õket?
És tudok valahol online játszani másokkal?
Köszönöm...
Üdv

SimaSuna
Rallysimfans-on rekordidõk...
én 3:30körül megyek..2 kanyar nagyon nem megy..de holnai nap folyamán gyúrok rá a Corollával 😊
alma2
Simasunaval a jelek szerint mas-mas nyelvjarasu magyar nyelvet beszelunk sajna semmifele replayt nem kuldott, foleg nem ilyen idovel 😊

szerintem

alma2
virus, ilyen filenak nem kell lennie abban a mappaban.
Ha valami special programot hasznalsz van ra 0,001 % esely, hogy odaszemetelt, de ketlem.

szerintem

ikim
ja és a mappában van két külön mappa két skinnel!jó ha valamelyiket kiválasztod mert különben csak egy fehér vassal mész<#szomoru1>

ikim
esetleg ha a játékban nem mûködne a vas,egyszerû a megoldás(no komment meddig sz@arakodtam vele!),az autó mappáját amikor kicsomagolod nevezd át!
lancer_wrc_2005
és így is másold be a cars mappába!
a cars ini;
FileName = "Cars\lancer_wrc_2005\lancer_wrc_2005.sgc"
IniFile = "Cars\lancer_wrc_2005\lancer_wrc_2005.ini"
ShaderFile = "Cars\lancer_wrc_2005\lancer_wrc_2005_shaders.ini"
ShaderSettings = "Cars\lancer_wrc_2005\lancer_wrc_2005_shader_settings"
TexturePath = "Cars\lancer_wrc_2005\Textures\"

ikim

bodesz
RBR 2009 feltelepitem es ezt irja ki telepites utan?

c:windows\system32\stdole.dlt ...
nem lehet folytatni a telepítés mi lehet ez?

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

alma2
Elkuldened a replayt ?
Irtam a mail cimedre, ami a reglapodon van.
koszi.

szerintem

SimaSuna
Greenhills 6,0km
3:08.919

Blitzer Martin
SimaSuna
csak a te kedvedért most elindulok GreenHillsbe 😊

Corollával 😊
alma2
teged se az eszed miatt szeretnek a lanyok... a mondandomat nem fogtad fel, de sebaj. De ennek ellenere lehet, hogy gyorsan mesz a jatekkal, igy legyszi mutass egy replay-ed meg az emlitett palyan, az emlitett "feltetellel"
Elore is koszonom.

szerintem

SimaSuna
én hasonlóan csináltam szekvenciális váltót az EXemhez 😊

Manta joytick-ból.
ombika, ha már annyira nagy baj a gomb kézifék legyél kreatív és csinálj egyet magadnak, így teljes lesz az élmény... 😄
tutorial a linken...
Kézifék készítés
Ombika
Amugy is rallyba gyors kormany van! 😊 Kiprobalom ezt a plugint, de teny ,h kezifek gobra rakva halott ugy! 😞

pajti
Amúgy LFS nálam is 720°, a többi pl. a GTLegends az 900° stb..
720° ide tényleg sok. Pillangóhoz meg amúgy sem kell szerintem sok mivel lehetetlen normálisan váltani ha körbe tekeredik😄
Azért írtam ha felrakod a H-shifter plugint akkor már jó lesz az 540° vagy esetleg nagyobb. Nekem tetszett csak kellene egy külön kézifék is 😞

pajti
Ez a plugin ugyanis alapból nem kezeli a H-váltót az RBR😊

Ombika
En is kezire hasznalom valtot es pillangoval valtok! De milyen pluginrol beszelsz? 720-on van nekem most, de ez kurva sok LFS , meg drifthez jo, de ide sok! 😊

pajti
(g25) h-shifterrel 540° játszom(játszottam)(3pedál)
de most nincs fent a plugin, így most pillangóval váltok.
A váltót használom kéziféknek, és 420° a kormány. Ez elég gyors is meg szerintem élvezetes is.

Ombika
Aki tolja kormannyal, hany fokosra(720, 540, stb) van allitva a kormanya?

amúgy szeretem az ilyen hozzáállást... eleve úgy akarsz fejlõdni, hogy hol lehet levágni... 😞 szerintem meg tök hihetõ ez az idõ... csak sokat kell menni, vagy csak egyszerûen jobbak nálad? hmm...
alma2
6 hozzaszolassal elorebb olvashatod 😊

"Tudna valaki kuldeni a greenhills nevu palyarol egy replayt amit GYARI autoval ment, es mondjuk 3:15-on belul ?"

szerintem

SimaSuna
mit szeretnél?
magyarul lécci 😄
alma2
nincs itt elet, a sok palyaelhagyot megremitette a keresem 😊
probalkozz a rallysimfans.hu oldalon ott igen nagy a porges.
en is atteszem oda a "hatalmas" keresem.

szerintem

Ombika
Kezifekesnel gumihang eleg erdekes!!

Kozben megjavult az FFB uj driverrel! 😊
Aki G25ot hasznal ,ennel a jateknal ti bekapcsoljatok az alabbiakat?

-Spring Effects
-Damper Effects

Hy mindenki. Néztem most ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=vL95WVu0_bU

És nagyon megteccet a subaru hangja. Nincs meg vkinek? vagy esetleg egy linket tudna adni ehhez??? Merthát másoltam be mindenfél realistic audio fájlt, de azok nem teccenek...
Jah és még vmi. Az út textúra is nagyon teccik ahhoz is tudna egy linket adni valaki???

Ombika
RBR.ini-ben atirtam 1920*1080-ra es siman fut!!

Lehet en is felteszem akkor legujabb drivert, hatha segit! Elotte regit letakaritottad?

Pár napja vettem meg a játékot, és nekem is ez volt a gond, én miután kitakarítottam registry-t (utána sima joyként ismerte fel G25-öt és sehol nem volt FF😎 felraktam a legújjab drivert, és onnantól volt FFB-m.
Az 1680*1050-et hogy oldottad meg?

Ombika
Mar csak 1 bejegyzes van OEM-be, de meg mindig semmi FFB, esetleg vkinek vmi tipp?

alma2
Meg ami az elmeletem szerint szamitasba johet, hogy ez a palya igen alkalmas oriasi palya elhagyasokra, ha maskepp nem igy trukkoznek pl a egy 3:06-os idovel. De valaki cafolja meg nekem 😊

szerintem

alma2
Tudna valaki kuldeni a greenhills nevu palyarol egy replayt amit GYARI autoval ment, es mondjuk 3:15-on belul ?
Szamomra annyira hihetetlen, hogy lehetseges,kizartnak tartom.
Sajna a cseh oldalrol leszedett replayek kozul egyiket se tudom lejatszani. A simsrally forumon is lattam viszont ennel jobb idoket gyari autoval, mar csak replayt nem lehet letolteni, legalabbis nem talaltam.
Koszi.

A plugin felulirogatja bizonyos gyari autok helyeit, nem lehet, hogy valaki ezzel ugyesen trukkoz, mig valami batman autot ala tesz, az oldalra azt kuldi vissza, hogy gyarival ment ?

szerintem

Ombika
Elolapiba dugtam es ugyanoda, aszem kiprobalom hatul is!

alma2
ja a forditas lemaradt, bocs
szoval csatlakoztasd ujra a kormanyt, egy masik usb portba /a biztonsag kedveert/ a vistanak utana fel kene ismernie..

szerintem

alma2
a biztonsag kedveert.... de nem szo szerint ertendo 😊

szerintem

Ombika
Nah kezdi nekem is, nektek ez segitett?

1. Go to registry editor (Start button and then click the "run" button; in the small window type: "regedit" (without quotes), press enter; the registry editor appears)

2. Use the 'directory tree' on the left side and go to this directory:
HKEY_CURRENT_USER>System>CurrentControlSet>Control>MediaProperties>PrivateProperties>Joystick>OEM

3. Under this directory delete all the entries that start with "VID_" (without quotes).

4. Reconnect the USB device (MOMO Wheel) to another USB port (just to be safe); Vista should recognize the wheel ...

Utso pont azlenne, h miutan kitorolted huzd ki es dugd be ujra? Vagy mit akar ezzel a safe dumaval?

Ombika
Ez mar megoldva! 😊

Ombika
MEgvmi 1680*1050 vagy 1920-as felbontast elotudok vhogy csalni belole?

Ombika
RBR 2009 feltelepitem es ezt irja ki telepites utan?

bardocz
Köszi,már szedem is!
bardocz
Akkor linket!😄
JuanG
már megvan rF alá is te!! 😄D...Atiwrc és én tettük át...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ombika
Pfuuu ez most mi ala is van GTL vagy hogy is van ez? 😮