20179
-
#14077 Pedig akár itt is lehetne -
#14076 Finnországban m/havon/ már kezdem megközelíteni a gyári ídőket ! Megfogadtam,hogy amíg el nem érem nem kezdek bele másik pályába. Mostanra összeállt minden : graf-10 , fizika- 10, hangok-10, és a cockpit is jó lett ! -
#14075 nem tudom lehet-e, de az általad linkelt fórumon megtalálod ott kértem énis -
#14074 Ez a Hradek, kilinkeltem korábban, de csak online játszható -
#14073 Nem tudnád megosztani velem ??? -
#14072 EZT a pályát keresem :
-
#14071 egy egész setup könyvtárat nem nézegettem csak bemásoltam egyben -
#14070 ?
PONTOSAN MILYET ? -
#14069 Nekem abban a fizika nem tetszik annyira bár most kaptam hozzá setup-okat -
#14068 Meg itt
klikk -
#14067 Itt néz körül
..meg itt
..és még itt is -
#14066 Nekem a francia jön be ....és ez a Montecarló snow mod egyenesen abbahagyhatatlan ! -
#14065 -
#14064 Én a svéd rally textúrást ismerem -
#14063 Ezt ajánlom
Meg a visszaolvasást.
Én ezt a francia és az olasz módot használom -
CamelX #14062 Valaki plz összegezné röviden a legáltalánosabban használt grafikai modokat egy pár link erejéig? A widescreen mod is kéne. Elég régóta porosodik már a játék, bár egyszer próbálkoztam widescreen moddal, de nem sok türelmem volt akkor hozzá, azt hittem csak pár .ini fájl átírást takar majd :)
Igazából Dirt topic-ba linkelt képek hozták meg hozzá újra a kedvem :D -
#14061 Én most jobb diőt mentem vele Chirdonheaden, mint régen a WRc-vel.
Kérdés: ugye minden wrc max 300 lovas lehet? -
#14060 Hát igen:D Jó szerintem is, de nagyon pattogós. Szóval nem gyorsabb mint akármelyik n-es szerintem. -
#14059 Javított ! /snow mod ...stb./ -
#14058 Kurva jó, csak nekem túl jónak tűnik már:D -
#14057 Szerintem nem.. Elég faszányos gépezet. Én azzal is megyek Ob-n.
-
#14056 Rallysimfans. -
#14055 milyen pluginos? -
#14054 Az erdeti vagy a felújított textúrával? -
#14053 Pluginos N14-es Impreza nektek nem furcsa murván? Túl jónak érzem a tapadását, meg minden. -
Annyira szép ez a fin rally,hogy nem tudok vele betelni ! -
#14051 ...és éjszaka
-
#14050 ajj:(pedig tisztajonak tünt, namind1 köszi:D -
#14049 Forza -
#14048 még egy kis finn:
-
#14047 picsába
akkor igy -
ez melyik játék lehet? -
#14045 Hogy tudtok ilyen dolgokon vitatkozni ? Nincs photoshop topik? -
#14044 hm, ez mar egy fokkal tobbet nyujt, radial lehetoseg. Bar igy mar hirtelen nem tudnam megmondani miben kulonbozik a megoldasa egy DOF-os effektol. Egyiket sem hasznaltam meg szoftveresen, ha ilyet szeretnek latni, lenyulom az asszony objektiveit es problema megoldva :)
Majdnem tettem fel egy kepet most a magyar dakarrol, de hirtelen nem talaltam oket.
-
#14043 Egyébként leszólhatod, de akkor csinálj jobbat :P -
#14042 Ezis lehet de lehet objektível is ilyet készíteni Gimp-el PS-el vagy akár ezzel is
-
#14041 aham, ha jol ertettem, akkor pl feltoltotted ide : http://tiltshiftmaker.com
aztan az eredmenye az a szamomra nem tetszo kep lett.
Fura, hogy egy csikban hagyja meg a fokuszt, talan ez volt a legzavarobb benne, nem tavolsagfuggo az egesz.
De hat izlesek es pofonok :)
Na jo abbahagytam az offot, de ma is lattam ujat :)
-
#14040 A neve ez "makett azaz Tilt-Shift effektes kép"
És nem használtam semelyikhez photoshop-ot
Te pedig a Depth of field-ről beszéltél aminek az eszközeit használja
részben a Tilt-Shift.
Nekem a csónakos tetszik, csak kiváncsi voltam ebből a képből Tilt-Shift-el mi jön ki. -
#14039 Igen -
#14038 hm szerintem egyrol beszelunk, csak te nem a neven nevezed.
Photoshophoz /bar biztos mashoz is/ rengeteg ilyen plugin van, ha nem igy keszult az eredeti kep, hogy ezt az erzest keltse. De szerintem itt az eredeti pont jo. A tied nem sikerult jol szerintem, ezert mertem szovatenni, hogy az az auto korul egy homalyos szabalytalan pacanak tunt inkabb az egesz. De csak egy velemeny volt olyantol aki tul sok ilyet latott mar.
Nem kell zokon venni, ha neked igy tetszik hagyd igy :)