Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a micukba nincs erõ..semmi nyomaték..Öcsi ladába 100000x jobb mint ebbe a macskapisiben 😊
Octáviával nem annyira nehéz. Abba több erõ van mint a N4-es EVO-ba 😄
Pont ezért nem nagyon használom meg ahogy látod itt hiába kézifékezek attól nem mindig indul meg a hátulja a gépnek. Rossz ütembe kézifékezek :S
Murván azért jobban megy 😄
Am visszafordítókban gyakran nekem sem jön össze,ezért nem is erõltetem mindig.
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
nem, nem nagyzolásból.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
de azért megyek egyet most.. aztán lesz ami lesz 😊
Charade GTti
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Újra indul az RBR Rallye2 Bajnokság (már a harmadik), akinek van kedve, nézzen fel az rbrcup.gportal.hu lapra, olvasgasson és nevezzen 😊
Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim
Amúgy már megoldottam.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ebben az esetben van valami más megoldás?
(Tudom vegyem meg vagy szerezzek be rendes verziót.Elõbbit szívesen megtenném, de egyelõre nem sikerült, utóbbi meg megvan a régi vinyómon, úgyhogy most ahhoz nem férek hozzá)
köszi
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
szerintem
Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim
míg letöltõdik egy film, hanem azonnal online nézheted,
miközben az a háttérben le is töltõdik! Gyere és nézz be:
------ http://www.divxland.co.nr/ -------
111
hû, billentyûvel jobban mentem 😮
BMW-t lehet a játékba rakni?
A Kormányom szar, balra áll alap helyzetben :/..