Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Ezekben az új pályákban nagyon kellemeset csalódtam, például az újabban leszedett finn pákyák nemcsak, hogy majdnem hibátlanok elsõre de talán még szebbek mint az eredeti pályák kb olyan szint mint az újratextúrázott franciák a játékban.

Pl most trszteltem Kirmaala -át

gordon 24
Oks D Azt megnézem én is most.

Downhill!!

Breki33
Ez már megvan, de most a | #13229-est kipróbáltam az újabb azt hiszem 2007-es és nagyon jó <#eljen>
gordon 24
Mondjuk nem ez a hang😄 De hasonlit😄

Downhill!!

gordon 24
Ez szerintem az😄

Felraktam rá és szerintem baszott jó!

Nézd meg azt, hogy a te audio filédbe mi a neve a mostani Subaru hangnak.. Mitudomén Subaru2 pl..

Ebben Imprezza 01-05 tehát megfogod és az Imprezza 01-05 öt átnevezed a te Subaru2 dre és akkor ahhoz az autóhoz tartozik a hang.. Szerintem isten fasza:

katt

Downhill!!

Breki33
Ez a Subaru hang

Breki33
igen Subarunak persze, de ez nem Subaru hang.
gordon 24
Nekem müködik😄

Ha kicsomagolod az audio filet. Akkor csinál eng kiterjesztést.

Ha találsz pl Subaru eng vagy ilyesmit és arra akarod egyszerüen ennek a filének ezt a nevet adod😄

Teljesen jó nálam..

Downhill!!

Breki33
ja az az ablakos azért

amúgy a hud-al gondjaim voltak mert kiraktam hd-be beírtam az ini-be a felbontást

aztán camhack-al igazítottam és leszedtem ilyet
\Microdash_Wide_1.0.rar ami azt írta jó lesz ezen a felbontáson erre a képernyõ közepén jelent meg
Amit linketél az a jó. Lehet csak benne hagyta a readme-t azért irja hogy indisd a gauger exet.😄

Breki33
na leszedtem a dll-t bemásoltam a plugin-be viszont a readme ezt írja

"Please launch Gauger.exe (before or after launching RBR)"

De ilyen exe nincsen abban amit leszedtem
Breki33
köszi

Akkor most ez a közvetlen link?

http://www.geocities.jp/v317mt/rbr/download/GaugerPlugin06_b.zip

A pluginoknál amúgy az EQ mixer ami F9-re jön elõ tulkép mit csinál?
Breki33
Innen

http://www.mediafire.com/?wgmmyqjmvwb

Ennél van ugye az eng kiterjesztés ami ha jól tudom raw formátum ezzel nemis lenne gond ha alapból benne lenne, meg jó lenne egy raw player

De én egy másik hang kapcsán kérdeztem a progit annak readmejében ez volt

"Engine sound update for Richard Burns Rally v1.02

INSTALLATION:

1. With "RBR Start" tool:
- import the *.csx file
- select inside the new CAR-SET the right car and the physics (not included, you have to install
them seperatly)"

Majd egy fél oldal, hogyha nem azzal rakod be akkor hogyan

gordon 24
Muti honnan szedted megnézem hátha rájövök.

Downhill!!

Nem rbrdll. Ez a gauger plugin innen lehet leszedni. Van külön ablakos verziója is, ha azt inditod akkor esetleg ki lehet rakni egy másodlagos monitorra vagy pda-ra.
A legfrissebb a 6os verzió, viszont az 5ösbe van egy turbónyomás mérõ analóg óra <#idiota>. Az options->plugins->gauger pluginsba be lehet sok mindent állitani, hogy hova helyezze el stb.

!! Nem összekeverendõ az analóg gauger pluginnal, ami 2 analóg órát tartalmaz, a fordulatszámmérõt és a kilométerórát.

Breki33
Na, mik vannak :-)

Breki33
Ez friss tavaly decemberi cucc, de hogy rak ki ilyet a jobb sarokba?

Talán rbrdll-el?
Breki33
Dehát én HD-ban akarom pont az a lényeg.

Amúgy most jobb lett vmiért a fizika, vagy én jöttem bele

Az nem tiszta hogy a fizikánál a kicsomagolt vagy a rbz az elsõdleges?
Breki33
Na ilyen hangot szeretnék

leís töltöttem, de nem tudom, hogy kell berakni

Futtasd kissebb felbontásba ablakba, akkor visszajön 😊. De szerintem ugysi leellenõrzi a fizikát a francia, ugyhogy a francia pályákon nem fogsz tuni menni nem francia fizikával.

Breki33
Igen csak azt kéne tudni melyiket cseréljem amúgy nagyon jó ez csak azt cserélném

a magyar navigátorhang melyik file pontosan az audio könyvtárban?
Breki33
igen azt külön is le lehet tölteni, meg sztem az rbrs-ben is benne van vagy az enyémbõl veszi

Sajnos ha tálcára teszem a progit nálam nem jön vissza rendesen
Breki33
van itt valaki aki profi RBR STart-ban úgy látom ezzel szinte mindent lehet állítani

JuanG
ez a csikorgás az életben is benne jópár rally autóban, asszem a turbó csinálja...

ha a navigátorhangban is benne van az elég zavaró, mert nem akkor szól amikor az autóból kéne hogy jöjjön 😊...használj más navigátorhangot 😛

amúgy gondolom az igaz amit írtál, dattool és kicseréled az adott hangfile-t, de ezt még nem próbáltam...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
ja, a francia pályatextúrára gondoltam...

háát a physics-hez nincs ötletem, nem nagyon látom át ezt az rsrbr-t, és nem is nagyon akarom, sztem direkt úgy van hogy ne lehessen változtatni az rsrbr fizikáján...esetleg kipróbálhatod hogy a játék indítása után leteszed a tálcára és megpróbálod felülírni (vmit 😛)...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Breki33
Night MÓD

Ez az a csikorgás amirõl korábban beszéltem a videóban annyira élesen nem hallgató, de azért rá lehet jönni mire gondolok.

Breki33
A kocsin ?

Az egészen hdr mód meg szerintem a javított francia pályatexture mód

A kocsit délután megnézem lehet ez van, bár ez egy fél éves videó

Viszont nem válaszoltál a hangal illetve a physics-el kapcsolatban
JuanG
ezen most milyen textúra mod van?

Breki33
Richard Burns Rally Full Audio Upgrade

v1.0

Info:
This is a full sound upgrade. Install should be easy as no original files are required.
How ever. Only English is included, all localized languages have been removed.
This means you will have to copy any language you want to use from the originals.
Any custom co-driver sounds in other languages must be re-installed.
Please follow the instructions in the installer precisely.

What's New:
Lot's of things are new, in fact it's almost too much to mention.
It's basically a continuation of my two previous sound mods. V2.0 and v2.3
But nearly all of those sounds are now replaced and many new have been added in.
Most of the sound files that have anything to do with a WRC car is sampled from the real stuff.
WRC cars like Collin Mcrae's old Ford Focus. Petter Solbergs 2007 Subaru.
And some from the old Subaru our late Hero and former Champ Richard Burns used.
In addition to all the new sounds I've also experimented with alternative ways of using the sounds system in RBR.

I find the end result quite entertaining and hope you will like it too.

Please read the included Credits txt for more info about this sound mod.

2re

http://computergames.ro/en/downloads/viewitem/id/8819/name/richard-burns-rally-full-audio-upgrade-v10.html

Breki33
Ilyen hang kéne nekem a kinézet már ilyen.

Breki33
Magyarok által készített setup-ok a pluginhoz már csak azt kéne kipróbálni hová kell bemásolni

Beállitások - Setups (Rallysimfans plugin)

http://www.rallymax.hu/download.php?list.6
Breki33
audio.dat file módosítása datool-al

"Szóval, az általam javallott eljárás:

- Csinálj valahol egy akármilyen (legyen mondjuk 12345) mappát.
- Az 12345 mappába másold be az eredeti audio.dat file-t.
- Az 12345 mappába másold be a dattol.exe-t.
- A dattol.exe-n Commanderben üss egy Ctrl+Enter billentyûkombinációt. Ennek hatására a dattol.exe lekerül a parancssorba.
- A parancsorban egészítsd ki a következõre: dattol.exe -e audio.dat audio1 -s
- Enter leütésre elindul a program, s csinál egy audio1 nevû mappát az audio.dat mellé.
- Bemész az audio1-be a \C#\Projects\Rally_7\TargetMediaDevelop\Pc\Debud\World útvonalon keresztül, ahol találsz egy Audio mappát. Ez tartalmazza az Ambient, Cars, Frontend, stb mappákat. Ezt az Audio mappát másold ki a tartalmával együtt az 12345 mappában lévõ audio1 mellé.
- Ezután a letöltött hang mod-ban található file-okkal írd felül az audio1 mellett lévõ Audio mappában megtalálható file-okat.
- A felülírt file-okat tartalmazó Audio mappát másold be a RBR telepítési mappába.
- Az eredeti audio.dat-ot töröld, vagy nevezd át.
- Kész. Ettõl a pillanattól a játék az újonnan kreált Audio mappát használja majd hangforrásnak.

Egyszerübben:
1. dattol az asztalon----audio dat-ot is kirak az asztalra
2. dattol ikont ráhúz az audio dat-ra (az asztalon) és megcsinálja az audio mappát
3.szükséges file-k bemásol az audio mapp-ba (nem mellé hanem sorba nyitogatja a mappákat,és a megfelelö(k)be másolja,felülirja))
4. audio mapp ráhúz a dattol ikonra (magátol vissza csinálja audio dat-ra
5. az uj audio dat-ot bemásol a játékba,és kész. (régi dat-ot törli)
6. és ez legyen az elsö hogy biztonsági másolatot csinál az eredeti dat-ról "
Breki33
Az elsõn látszik

Érdekes a mas mod miatt újra kellett az egészet rakni mert utánna nem indult el hiába töltöttem vissza a mentést

most viszont ilyenek vannak a fökönyvtárában -tehát nem a cars könyvtárban, de érdekes módon amiket próbáltam mind jó, pl Lada is.

307 WRC05\
Audio\
Bonnet Views\
c_xsara\
Cars\
chronos\
Fabia 05\
Focus 03\
Focus 05\
Generic\
h_accent\
Impreza 05\
Impreza 06\
LangManagers\
m_lancer\
Manuals\
Maps\
Meshes\
mg_zr\
Misc\
My7zfiles\
MyPhysics_10_01_2010_14_00_56\
MyPhysics_10_01_2010_21_32_24\
MyPhysics_12_01_2010_20_13_17\
MyPhysics_12_01_2010_21_31_57\
Octavia\
Original RBR Cars\
p_206\
Breki33
Készítettem két replay videot a grafikáról kicsit rontanom kellett rajta a méret miatt, de remélem látszik.

Meg nehéz volt felvenni mert f9-re vmi kamera mixer jött be ahogy a másodikon látszik is, egyszercsak azt vettem észre, hogy a kocsi elindul a kamera meg ott maradt :-)

A Norvég pályákon nektek sincsenek replay TV kamerák?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

JUVEfun
köszi

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Breki33
köszi azt hiszem nekem egyenlõre elég a játékbeli stage rekord P
Breki33
szerintem felveszed frap-s-al avi-ba
Jó estét!
Elkezdtem RBR-ezni 1 hónapja kb brit pályák már úgy ahogy mennek alap fizkákkal, de nem értek nagyon a játékhoz csak ahhoz hogy hogyan kell autókat meg mapokat berakni viszont most egy kérdéssel fordulnék hozzátok.
A kérdés pedig az lenne hogy amiket elmentek replayeket, azokat játékon kívül mivel tudom lejátszani, vagy visszanézni mert ugye rpl a fájlformátumat. Vagy esetleg átkell konvertálni más formátumba?
Válaszokat elõre is köszönöm!

gordon 24
Itt ni: katt

Rámész egy "szerver" névre és ott a see resultsnál tudod szakaszonként megnézni, hogy milyen idõket mennek.

Downhill!!

Breki33
Tényleg ki melyik navigátort használja itt?
Breki33
Egyébként ha már menü szóba került rbr magyar menü

magyar_menu.zip

És magyar navigátorhang azt hiszem ez a Bivaly féle

magyar_navigator.zip
Breki33
nem ez úgy van szerintem ahogy pl JuanG írta korábban a modjával ha azzal mentél jó idõt és azt feltöltötted az azt hiszem svéd oldalra jól kivágtak onnan, mert nem megengedett.

Szerintem itt az a lényeg, hogy javított fizika, de mindenkinek egységes fizika és gondolom setupolni lehet.

Hol vannak ezek az idõk pontosan?

Gondolom ezeket úgy csinálják, hogy kivülrõl tudják a pályát direkt arra a pályára készített setup-al mennek és így érnek el jobb idõt.

De én kezdõ vagyok úgyhogy nem akarom itt megmondani ezzel kapcsolatban a frankót biztos ittis többen nyomjátok online.

Amit olvastam oldalakat ott a magyarok általában jól szerepelnek az rsbr-es bajnokságokon esélyük van az ilyen versenyekben.
Breki33
Ezt a módot szerintem normálisan megcsinálták

De a sorrendleírásodon látszik hogy nem jó sorrendben raktad fel csak ma kétszer is leírtam, hogy a második update után kell az új carpackot felrakni, kiis linkeltem.
holnap újra megpróbálom feltenni hátha jó lesz, de ha nem lesz jó akkor nem bajlódok vele csináljanak egy normális módot amit normálisan lehet telepíteni.
milyen sorrendbe kell feltenni? én úgy tettem hogy alap rsbr2010 utána auto pack és a azután a két patch

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

gordon 24
Aha ez volt a kérdés.

Mert ugye arra gondoltam most, hoyha van egy ilyen feljavított fizika, és ezzel a plugin beenged és van akinek csak az alap van.....

Az idõk, hát azon pl, hogy felméyz az ob ra és megnézed a szakasz idõket.. Hátõõõ hogyis mondjam.. Kb kurva hihetetlen, hogy ezekkel az autokkal ezzel a fizikával akár a közelébe legyél.. De mivel le kell adniuk a replayt, igy a csalást kizárom.

Nahh most vagy a modsított fizika a ludas, amit ugye most mondtad hogy nem lehet. Vagy pedig az, hogy õk már nem rallyznak.. Hanem végig mennek "csukott szemmel" az álltaluk centinként kielemezett pályán.. Aminek igy semmi köze a Rallyhoz..

Nem akarom szidni meg minden csak leírtam.😄

Downhill!!

Breki33
Egyébként az alap Colin tömörítve belefér 876 megába ami simán telepítés nélkül futtatható nálam egy reg file futtatásával és a hivatalos patchek is simán felmentek rá.

Ezt megtartom és bármikor fél perc alatt visszaállítom ha bármi kiegészítõ elrontja.

Ja és RSBR-el kapcsolatban ugye mindenki rendesen lép ki belõle és megvárja míg a csúszka végigmegy -tehát nemcsak pályabetöltéskor hanem kilépéskor is !
Breki33
Szerintem a plugin saját fizikát használ, tehát nekem pont az a bajom, hogy nem ezt használom ott vagy JuanG-jét hanem a franciák által beállítotat amivel lehet versenyezni. De gondolom azse lehet rossz ha ennyien nyomatják vele hétrõl hétre, csak nekem ez jobban bejön az inkább profibbaknak vagy évek óta játszóknak való aki esetleg online is akarja egyszerûen nyomni.
Gondolom ittis van olyan aki a magyarok közül online nyomja a csapatban, nekem nincs ezirányú tapasztalatom.

Milyen idõkön?

Tehát ha egy ilyen fizikát rádobok és a plugint futtatom utánna
visszarakja az eredeti fizikát tehát plugin futtatása után az eredeti játékban nem a módosított fizika lesz !

Breki33
10 perc alatt felse lehet rendesen rakni :-)

A hiba nálad lehet nálam tökéletesen megy a rendes is annyi hogy visszarakja sajnos utánna az alap dolgokat fizikát menüt kameranézetet.

Nálam semmi gond nincs vele a mérete meg természetes a pályák miatt.

Nem kötelezõ használni de elég profik játszanak vele hétrõl hétre bajnokságokat, köztük sok magyar is érdekes mód nekik nincs ilyen gondjuk a 7z-s csomagolás pedig a lehetõ legjobb.
gordon 24
Ha egy ilyen fizkát rádobsz?? Akkor a Pluginnal mivan? Tehát ha beneveztél mondjuk oda, és ez rajta van akkor tudsz csatalakozni, vagy nem enged be?

Mivel szerintem ha ezt rárakja valaki és fel tud menni ugy akkor nem csodálkozom ezeken az idõkön.

Downhill!!