METAL Zene
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miután végigolvcastam egy könyvet az éloetrajzáról akkor kezdtem igazán tisztelni, mert nem semmi amit végigcsinált...A származását abszolút nem tagadva lett mindenidõk legnagyobb gitárosa, minden jó gitáros példaképe, és a mai gitárcentrikus zenék szülõatyja. Tehát tessék róla tisztelettel beszélni :)
A tankcsapda szar....cserko primitív, a dobos annyira szereti a 4/4-edet hoyg véletlenül se ütne mást, az új szövegeik szarok (a régiek sem mûvésziek). Lukácsnak viszont néha egész jó a bõgõjátéka :)
Deftones....1 számuukat szeretem (my own summer) de azt nagyon! Ha tudsz még ehhez hasonlót akkor írhatnál pár számcímet!
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Fiatalon halt meg szerencsétlen, több, mint 30 éve. Viszont a világ egyik legismertebb zenésze a mai napig, szóval a "nóménség" elég túlzás rá. Ha a számait, vagy a pontos életrajzát nem is, de a nevét, meg, hogy híres gitáros volt rengetegen ismerik.
A TCS-t nem szeretni meg nem bûn.
Dzsiminek a neve sem tetszik, nem azzal van bajom hogy már biztos vmi vén fasz meg tolókocsis nyugdíjas, mert Black Sabbathot is meghallgattam és az jó, fõleg a System feldolgozások pl. Snowblind
Hajrá Dózsa György!
Nálam a szomszédok panaszkodtak a tegnapi Death miatt :)))
hat nekem is sok nagy zenekar noname, de azert igyekszem...
tegnapi cserebere eredmenye 3 deep purple es 5 led zeppelin album
nem metal, de azt asszon mar ettol is falra maszik
dimmu borgirtol meg egyenesen plafonra es denevermod elhagyja a helyseget
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
a dream theaternek valami kulonleges hangzasa van
egyetlen ilyen hangzasu bandat tudok meg, az a shadow gallery, de a shadow galeryba tobb az syntetizatoros alafestes
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
A nagyszerû, svéd Darkane és a thrash metal utólérhetetlen királyai, az amerikai Death Angel lép fel.
Kötelezõ koncert !
Kinézetrõkl nehéz megállapítani hoyg ki hová tartozik, de azért vannak kivételek. Rólam pl a hétköznapi életben nem sokat lehet leszedni, talán valami kukázott kabátos fekete rokkerállatot látnak bennem, de hoyg én most mit halgatok azt nem mondaná meg seni. Még én se mert elég széles skálán belül mozgok (Pl, vannak komoylzenék (inkább zongoramûvek) amiket soxor halgatok).
metálos meg metal zenét... de én nem mondanám magam 100% metálosnak, mert nem csak metált hallgatok (mint pl Arcana) csak ez a kifejezés áll a legközelebb hozzám, szal nem kell így beskatujázni az embereket... csak ha látom, hogy hogy néz ki vki, rögtön tudom hova tartozik. De egy embert igazán csak akkor ismersz meg, ha beszélgetsz vele sokat! és általában a hasonló stílusú emberek jobban megértik egymást...
Ígyhát nem is érdekli igazán, csak hallgatja a Danubiust meg a tv-t.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
hat az van, hogy altalaba az ujjat azok szeretik, akik nem ismerik a regit. lehet hogy egypar ev mulva ok lesznek a nagy oregek, mint ma pl. a metallica, iron maiden vagy scorpions
Szerintem sokkal csövesebbek azok a retkes sötétek akik tisztának kinézõ ruhát felvesznek, meg fél kiló zselé a hajukban és 5 méterrõl bûzlenek, meg ordibálnak, Na az ilyen a csöves. Meg azok a szarrágó boneheadek akik verik szét a kirakatokat, stb.
A divat metál ( Linkinpark ) nem tudom mióta zene, erre nem gondoltam :)) Az viszont már szégyen hogy a fiatal suhanc gyerek vmiféle divat pólóban a roots bloody rootsra rávágja hogy linkinpark. Ez a szégyen. Az egyen zenekaros pólókat/ stb én is utálom, sok tróger gyerek 10 éves fejjel felveszi az ilyeneket, és õ ettõl lesz "menõ". De ha neki ez jól esik tegye. Viszont a köszös deszkásokat/korisokat rühellem akik kitépik a korlátokat a elyükrõl hogy azon ugrálhassanak, + minden szar szemetet széthordanak az utcán, széttörnek betondarabokat, és a szemetüket otthagyják szétdobálva. Na ez is csövesség.
Hajrá Dózsa György!
ki mit halgat...
nalam pont most a Hammefall - One crimson night eleje megy (mert a tobbi meg nem jott le)
ez az oltozkodes... hat kicsit furcsan jonne ki, ha dimmu borgir vagy nightwish poloban jonnek dolgozni... egyszer volt, hogy farmerbe jottem be, mert delutan repultem Koppenhagaba es az kenyelmesebb... na pont akkor kellet menni a miniszterhez :)
kulonben teccenek a metalos polok, mert a kepek erdekesek rajtuk :) nekem csak egy van - Iron Maiden, mar vagy 15 eves es jo kopott, de a stinek meg most ir elenkek, csak a hatter (a fekete) van kikopva... nyaron nagyon jo benne (othon)
ja es halgatok mindent, meg igenytelen popot is, plane ha az megy a radioban, neha nem is annyira igenytelen, mint amit gondolnak rola. pl. Bonnie Tylertol a Total eclipse of the heart vagy Celine Diontol a Its all coming back to me now lassan klassikusok a zenetortenelemben. Sajna tobbnyire olyan a kinalat, amire egy ev mulva nem is emlekezunk
a metallica speciel nem nagyon teccik, az utolso album kimondottan ronda
en fintrolt akkor hagatok, ha zuzos kedvembe vagyok
http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Lehet hoyg igénytelen vagyok de számomra egy ilyen pl jó buli :)
Egyébként diszkósokból is ugyan annyi igénytelen van, csak most divat kirekeszteni az alternatívabb ízlésûeket. Infantilis dolog, de hát ilyen szánalmas a társadalom...
Ha egy csöves szakadt cuccokban jár, akkor tudjuk, hogy azért, mert nincs pénze.
Nyilvánvaló. Múltkor cigiztek fiatalok a buszmegállóban szakadt zenekaros pólókban, Dimmu Borgir, Rammstein stb. és kértek kaját tõlem. Én meg adtam nekik szendvicset. Most rájuk nem vonatkozik amit mondtam, mert õk bizonyára nem voltak valami jó anyagi helyzetben.
Azonban amikor iskolatáskával járó jól öltözött gyereket látok a mobiljával, stb. és szakadt vagy koszos cuccokban jár, az eléggé idegesít.
Nem azért, mert nem olyan, mint én. Hanem én rendesen öltözött vagyok, de a gyerek lehet, hogy ugyanolyan anyagi helyzetben van meg minden, de egyszerûen igénytelen dolog rosszul öltözködni, ezt mindenkinek a szülei megtaníthatták.
ha egy csöves az öledbe szarik, vagy egy szakadt srác tõled lejmol, akkor van közöd hozzá, de azért mert vkinek más az ízlése totál semmi közöd nincs hozzá!!! szerintem legyél toleránsabb!
Metal...vastagon.
A popot szerintem már körülünk senki nem szereti, már egy kicsit lejárt, de a rádiókban nyomják rendesen, a legtöbb ember meg hallgatja. Nem kell rajta mit megérteni, csak hallgatni, pontosan ahogy mondtad.
Abban nincs igazad, hogy mi közöm hozzá, csak azt, mondom, hogy minden nap utazom 2 órát BKV-n és észrevételeztem, hogy az emberek igénytelenül öltözködnek.
Természetesen nem csak azokra mondom ezt, akik zenekaros pólókban járnak, azokra is, akik mackóban, de az nyilván nem köthetõ zenei stílushoz.
Amúgy éppen Arcana-t hallgatok... aki ismeri, tudja, hogy köze nincs a metálhoz. Legpontosabb meghatározás a neo-klasszikus. Nagyon szép zene!!! csak ugye nem egy tingli tangli szar, tehát buta ember meg nem érti soha. Pop zenét meg mulatóst nagyon könnyû megérteni (pontosabban nincs mit érteni rajta, mert nem szól semmirõl), ezért sok buta ember hallgatja... mulatósra mondjuk bepiálva jól lehet mulatni :)))
A metálos kifejezés áll hozzám a legközelebb,... nekem olyan barátaim vannak, akikben tényleg megbízok, és õk is bennem, tudunk jókat beszélgetni, bulizni, egyéb programokat csinálni... nagy részével közös a zenei ízlésünk, így errõl is rengeteget tudunk beszélgetni, stb... és én ilyen társaságban érzem jól magam. Van amúgy technós haverom is, meg van jazzes is!!
Bakkancs : azt is hordok, ráadásul nem is takarítom csak ha nagyon muszály (ez azért nem azt jelenti hoyg állandóan retkes, csak hoyg nem csillog mint egy lakkcipõ).
Az hoyg a zenét fikázod az meg pláne primitív.
Nem tudom mi a f*szt halgatsz te, de ha már metal, akkor vegyük a legismertebb zenekart: Metallica!
Mi nem zene benne? Nagy tudású zenészek vannak benne, mély értelmû szövegekkel, igényes kidolgozásban. (persze vannak kivételek náluk is).
Hülyeség ezen a diszkó/rock ellentéten vitatkozni.
A diszkós/rockker dolgon meg pláne.
Mindenre lehet felhozni példát....ugyanúgy vannak kibaszott igénytelen diszkósok is (ajjjaj! de még mennyi).
Tehát szerintem itt ahgyjátok abba ezt a vitát mrt még 1500 hozzászólás után is errõl fog szólni a téma.
Kérdés:
A Black Label Society milyen stílus?
Szerintem ez a kor amíg az emberek változtatni akarnak a világon,lázadnak pezseg az életük.
Én is habár utálom a reppereket,azért hagyom had élje az életét.Emberség az ami hiányzik egyre inkább a jelen korból!