444
black, death, thrash, gothic... METAL (popmetált hagyjuk inkább)
-
Csepesz #404 nesztek metál!:D
http://media.roadrunnerworld.com/KillswitchEngage/KillswitchEngage-ThisFireBurns.wma -
#403 nézzed mán ittvan enyobácsi :} -
#402 látom megvolt , ki is kaparták az egyik szemed , azt ameik ilyen láció kék:P -
#401 tesék?
ez vicvot sunám? .}
nem mamóst jáccok.} -
#400 Aki talál a Manegarm új EP-jéhez működő linket, szóljón, plz! :P
A címe: Urminnes Hävd - The Forest Sessions -
#399 aztán össze akadsz 2 tagbaszakadt AS punkal , akik jól lecopatják a szád:P -
#398 Szóval erről lenne szó..nem tudna valaki seedelni? 98,6%-on állunk.. -
#397 fu mán mimelegvan :}
felis veszem a acélbetétes ARANYGOMBÓCOT :}hagy pájjon beléje a lábom jameg persze a szisztemes fekete pollót hagy izzaggyon a kutyesz mán ugyeszámit mer 2hete füröttem még ráír oszt kimek vmi HODÁJBA befekszek oszt halgatom a joöreg sunarokkot hagy nűjjön a hajam még -
#396 Srácok szedett errefele valaki Warment torrentről? Az első két lemezüket, ami összesen 153 mb. -
#395 igyekszem, kösz :] -
#394 Igen ez kicsit zsákbamacska, sry :D -
#393 részesícsd előnyben a magyarokat: Monastery , Replika , Watch My Dying pl... -
#392 thx -
#391 Válogass -
#390 mondjatok plz pár metalcore együttest -
#389 de , 5 , abból 3 kéznél:
Black Moon Broods....
Starfire Burning....
The Chtonic.... -
#388 Neked nincs tőlük esetleg? [csillogó szemmel néz] -
#387 minden albumuk kiváló!!!
nem csináltál rossz bótot:) -
#386 Leszedtem egy albumot tőlük, teljesen igazad volt, ezek tényleg ők. Amilyen jó kezem van, pont nem ezen az albumon van rajta a keresett szám. :( -
#385 -
#384 angolok , fantasy metal: BAL-SAGOTH tutira , de nem tom meik album -
#383 huh. ez elég durva valóban :| -
#382 Egyvalaki szerint ez Cradle, de nekem, vhogy ez a típusú dallamosság nem passzol a Cradle-ről kialakított képemhez, de ettől függetlenül lehet az. -
#381 videó
Szigorúan erős idegzetűeknek! Engem az alatta lévő zene érdekelne, tudja esetleg valaki? -
#380 Hurtlocker - Fear In A Handful Of Dust (2005): Mintha Slayer-t hallgatnék. És jó... :)
Frontside - Nasze Jest Krolestwo Potega I Chwala Na Wieki (2002): Lengyel punk/death metal. És ez is nagyon jó. :) (Érdemes a többi albumukat is meghallgatni, jól nyomják a srácok.)
-
#379 és akkor kihagytam az abszolút millió pontos albumot:
BRUTAL TRUTH - EXTREME CONDITIONS DEMAND EXTREME RESPONSES -
#378 hát szeretem ha a darálásnak is van kicsi értelme:) -
#377 Háááát... sztem az új Anni közelébe sincs az überklasszik Never Neverland-nak, vagy az Alice In Hell-nek, azok valami hihetetlenül jól sikerültek.
McFrost (#371): Nile , Gorefest (az új La Muerte iszonyatosan odaver), Cannibal Corpse , hajh... :)
A lista mellé tenném még a magam részéről: Nasum (iszonyat), Sacrificum, As I Lay Dying, Leng Tch'e, Gorerotted, Agoraphobic Nosebleed (megalkuvás nélkül :) ), Born From Pain, God Dethroned, God Forbid, Meshuggah, Oligarqua, ... és még lehetne folytatni a sort. Ah, a gore/grind/thrash változatosságai. ;) Egyszer vkinek mutattam egy kis Nasum-ot, mire megjegyezte, hogy szerinte olyan, mintha körfűrésszel darabolnának fagyasztott disznót, ezt valaki felvette cd-re, és még ki is adták, ráadásul vannak olyan bolondok, akik meg is veszik. :P Pedig ős-Corpse-ot, vagy Impetigo-t nem is mutattam neki. ;)
Ja, és egy album-nem-ajánló: Los Los - Viva Los Los. Az ismertetője szerint mindenféle spanyol klasszik zene (Macarena, Maria, Vamos A La Playa, stb.) thrash/death feldolgozásáról van szó, de nem az. Valami iszonyat gyenge német/mexikói (?) metál-utánérzés, de még hard rock-nak is nagyon nehezen nevezhető lassú, unalmas, nagyjából két-három kezdő zeneiskolás téma variációja, amelyek úgy-ahogy hasonlítanak az ismert dallamokra.
De ha már Mexikó, akkor ajánlanék egy zenekart az ütemesebb thrash/death kedvelőinek (ha valaki még nem ismerné őket): Brujeira. Bármely albumuk tökéletes választás, de talán a Brujerizmo, vagy a Raza Odiada a legtutibb. Olyan zene, amit egyhamar nem lehet elfelejteni, és ha autóban hallgatja az ember (pl. a Ritmos Satanicos, vagy a Marihuana c. számot), tökéletesen alkalmas a dübb-dübb zenék kedvelőinek megtévesztésére, mivel néhány taktus alapján azt hiszik, közéjük tartozunk, de aztán pánikszerű gyorsasággal kezdenek menekülni, ahogy egyszercsak nekilódulnak a mehikánók. :D
Aki pedig a Tarja elvesztése feletti bánatában valami igazán kemény csajt keresne, akkor hallgasson bele a Velcra valamelyik albumába (Consequences Of Disobedience, Between Force And Fate). Nem is tudom, mihez hasonlítsam. Talán a modern nu-metál népszerűbb képviselőihez (Slipknot, SoaD) áll a legközelebb.
Talán még jelentkezem, ha van igény a mainstream-tól eltérő, vagy idehaza ismeretlen zenekarok rövid ajánlójára. :)
-
#376 Finn heavy metallal hogy álltok? Nekem nagy kedvenceim :)
Most szednék négy albumot a Kotiteollisuus -tól, és egy szám már lenntvan teljesen, és nagyonkemény, nevezhetném "A heavy metal"-nak. Viszont a probléma, hogy nincs seederünk, és mindenki 99,8%on áll, ha vmelyikőtök besegítene, azt megköszönném. :)
Itt a link. -
#375 akiknek bejön a heavymetal ajanlom az alabbi linket, a sracok feltettek 2 regebbi albumukat, ingyen lehuzhato:
Stainless Steel -
Csaba #374 Próbáld meg az új Annihilatort. Schizo Deluxe az album címe. Kemény, gyors, pörgős. -
#373 köszi mindenkinek!
utánanézek az együtteseknek aztán majd mondok véleményt : ) -
#372 Carcasst régen mennyit hallgattam...
régi szép idők még a Reek of Putrefaction, meg a Descanting ideje..
hmmm drága ifjúkor :D -
#371 Cannibal Corpse-Butchered at Birth
Nile-összes
Gorefest-legújabb
Carcass-NEcroticism
Loudblast-Disincarnate
Pestilence-Tesstimony
Suffocation-összes
Immolation-összes -
#370 Amúgy black metalon belül is van egy-két jó brutális, ami tetszhet. Mondjuk Marduk, 1349, Watain, Satyricon, Emperor stb, stb, stb. -
#369 Lassabb deathből én a Bolt Throwert szeretem nagyon középtempós döngölés, iszonyatosan jó riffekkel. Egy páncélos-támadáshoz ideális aláfestő zene! :D -
#368 hú tényleg a Nile-t akartam is írni az előbb... :D
meg ha már death akkor nekem az Entombed a király még.
lassúbban a Crowbar... -
#367 Meg esetleg death-cuccok. Deicide CCorpse, Nile (az utóbbi különösen qrva jó) -
#366 Mindrot, Hatebreed, Neurosis, Nailbomb, Blind myself...
tudom, hogy pár percen belül megjelennek a "deénennélsokkalkeményebbettudok" emberek, de sebaj :D
ezekkel érdemes próbálkozni... -
#365 agyonhallgattam slipknotot, bodomot, keményebbre vágynék. legyen pörgős, zúzós, durva. együtteseket mondjatok, htxellek benneteket.