Kigyulladt a Nyugati metró

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
itthon se vótam 1 hétig aztán máris beszívnak a haverok 😊))

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Bandew
Nekem mindegy volt, hisz úgyse volt pénteken sulim. 😛
Mentünk a Mûszaki Egyetemre. Ott egybõl adtak igazolást, aztán egybõl el is húztam onnan. 😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

es mit gondolsz kinek kellett volna azt megfizetnie??

1-2 órával ezelõtt én is arra mászláktam, tényleg geci büdös van ott
Speth
Most voltam arra és jó nagy büdös van a környékén. Az az aluljáró ahol az a sok bazár van...az totál le van zárva és tiszta fekete, égett a teteje. Zsaruk is állnak ott. Durva lehetett ott amikor még égett! biztos benne lesz/volt a tévében!

Emi szeretlek. tiszta szívből isten látja lelkem. bocs. Marci

Én jól jártam ezzel az egésszel! Nem jött be a töritanárunk órára!!!! 😄DD
Tikal
tényleg kigyulladt? nagyon? lesz a fokuszban?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bandew
Én csak annyit tudok, hogy a 4-es és 6-os villamost egybevonták, és hogy a Margit-hídat lezárták.
Köze van a dologhoz?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Taranov
Hát most ez nagyon vígadós topik, de a BKV-nak speciel semmi köze a dologhoz 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ollie
mondjuk én se szeretem az Orbánt, de nem írok csúnyákat

Taranov
hülye fasz

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ollie
jobbra száll a füst, tehát a jobboldal volt 😊

Pempő
Nagyobb volt a füstje mint a lángja...

kurvanyu jó-johánzon!!44

O0D:
Patkany kifustoles.

Helyes; dogoljon meg minden paraszt!
Nem tudnak mit csinalni jo dolgukban, es a penzuket gyufara meg benzinre koltik. A fustbol is latszik hogy politikai inditatasu lehetett! Jobbra szal a fust, biztos a baloldal volt.
Ez az eset jo lenne arra hogy rajojjenek hogy a 4es metroba bele fognak dogleni.

Hajrá Dózsa György!

batman
Az a mi cégünknek jó lett volna 😊

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Loál János
Rohattak!

Tudjátok milyen nehéz lesz olyan nagy füstben fórumozni?!?!?!?!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

zaki
lehet, hogy a leégett boltban lakott 😛

Pempő
Ott laksz az aluljáróban? 😄

kurvanyu jó-johánzon!!44

zaki
GYALOG

traXion
rotfLoL 😄DDD

ollie
én se tudom hoygan mész haza

magus
kár, hogy nem a metro egett le, legalabb ujat kelett volna csinalni.

Loál János
Asse tom hogy megyek haza!

Loál János
Index-en is vannak képek.

ollie
én most kaptam egy rakás képet a dologról emilben

Te sem vagy ép!

FOGYJON LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!

..rohadt békávé!! rohadt... nyugati!!! rohadt megyessy!!! rohadt orbán!!!!...na igen BIZTOS AZ ORBÁN GYÚJTOTTA FÖL!!!! AZ A ROHADT FASISZATA SOVÉN ÁLLAT AZ ANYJÁT NEKI HOGY NEM ÉGETT LENT!!!!!

\"Nem szeretem a politikát csak megnyugtatja az idegeimet\" (Dzsingisz Kán 1155-1227, eredeti nevén: Temündzsin)

Loál János
Nem jár arra villamos és metró sem.

Gery1980
Csak a miheztartás végett😄

Galy
we know 😊
Gery1980
zaki
hát akkor mi lenne, ha a szerelvény gyulladna ki...

Gery1980
uhhh, erre kiváncsi vagyok, de egy metrotûz nagyon hard..

Galy
"A tûzoltókat ötös fokozatú tûzhöz riasztották"

az ötös a legmagasabb fokozat...
zaki
Tûz a Nyugati téri aluljáróban

Kigyulladt egy üzlet a Nyugati téri aluljáróban Budapesten, két ember bennrekedt.

A lángok péntek reggel, nem sokkal 9 óra után csaptak fel egy üzlethelyiségben - értesült a HavariaPress. A tûzoltókat ötös fokozatú tûzhöz riasztották, jelenleg mintegy 30 tûzoltó igyekszik megközelíteni a tûzfészket, és legalább 10 mentõautó tartózkodik a helyszínen.

Az Index úgy tudja, hogy a Westend és a metróaluljáró közötti alagútban lévõ egyik üzlet gyulladt ki.

Egyelõre nem tudni, hogy történt-e személyi sérülés, de a hírügynökség értesülései szerint két ember bennrekedt az aluljáróban. Az InfoRádió arról számolt be, hogy egy embert nem találnak a mentõk. Gyõrfi Pál, a mentõszolgálat sajtófõnöke a helyszínen arról tájékoztatta helyszínen tartozkodó munkatársunkat, hogy 4-5 embert szállítottak kórházba füstmérgezéssel.

A komplexumot kiürítették, mert sûrû, fekete füsttel telítõdött. A Nyugati téri metrómegállóban nem állnak meg a szerelvények.

Crokin
Crokin
Én nemrég szálltam ki a metróból! Mikor történt?

Repatarurgyán

zaki
ez komoly? nem is hallottam róla... mikor?

Törölt felhasználó
Most hívott a haver, hogy ott áll és nézi a balhét! Amit tudok, hogy a Nyugati pályaudvar elõtti metróállomás összes feljárójából fekete füstoszlop száll fel, és a világ összes mentõje, tûzoltója, mentõje, bámészkodója ott van.
Aki szintén volt ott, vagy érintette valamilyen módon az ügy, ne habozzon megosztani!