Shrek2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudja valaki hogy a Shrek 2 milyen népmesei motívumokat használ fel, meg melyik Disney-filmekbõl "lop"? köszike
Kuss!-magyarázta.
Aki utoljára nevet...az valószínûleg nem értette a poént.
Nem hittem a szememnek, mikor visszaolvasva sokan a magyar szinkront szidták - Speier Dávid egy zseni!!! Csak tessék összevetni a szövegeket az eredetivel, inkluzíve "Holding out for a hero", amelynek a lefordítására azért volt szükség, mert fontos volt a szövege az adott pillanatban, és feliratozással nem törhették meg a jelenet dinamikáját, ráadásul a gyerekek nem tudnak olyan gyorsan olvasni...
\"Meet me in Montauk...\" \"Elõtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Azóta már régen nincs fönnt a gépen a játék, de akkor vhogy megoldottam a gondot. Már nem emlékszem rá hogyan, de játszottam vele. Még arra sem emlékeztem, hogy ez a hibája volt idításnál:))
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?
Viva La Virus1!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
"Nekem nem indul el, megnyomom a playt, megjelenik egy kép a windowsban, majd eltûnik, és nem csinál semmit.
Crack-kel kéne, mert az meg nincs a cd-jén, van ott egy exe a cd fõkönyvtárban, ha arra cserélem ki akkor sem reagál semmit. Segítsen vki légyszi a cél elõtt nem adhatom föl."
Viva La Virus1!!!
Viva La Virus1!!!
Viva La Virus1!!!
Viva La Virus1!!!

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
Direkt azért változott vissza a ruhájuk is, mivel a varázsital egy az egyben a régi önmagukká varázsolja õket vissza, ha nem csókolják meg egymást éjfélig.
A régi önmagukhoz meg a régi ruhájuk is hozzátartozik, szal ez nem hiba.
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
hiba:
mikor fiona + shrek visszaváltozik a film végén, akkor visszaváltozik a ruhájuk is.
Viva La Virus1!!!

Viva La Virus1!!!
De mindent kárpotól mikor átveheted az óriássütiember irányítását és lerombolhatod a fél kastályt!:)
Viva La Virus1!!!
Viva La Virus1!!!
Viva La Virus1!!!
Viva La Virus1!!!

megtekintéséhez 3ds szemüveg ajánlott :)