Intel: 2010-re 20 GHz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szavak, szavak, szavak....
Meg kell nézni, hogy az uitobbi egy évben mennyit is fejlõdött az iNTEL...
Ne feledkezzetek el arról, hogy idén év végére nem is oly régen még 5 GHz-et emlegettek, most kb 60%-nál tartanak. 20 GHz-nek a 60% 12 GHz...
Ha még pesszimistáb akarok lenni, akkor az iNTEL akkor ígérte az 5 GHz-et, amikor már 2 GHz-nél jártak, ahhoz kéõest meg az igéreteiket, csak 30-35%-ban vátltották be, hiszen a 2-5 GHz-es változásnak (3GHz többlet) a valóság csupán 1-1,2 GHz... A ha most feltételezzük, hogy a jelenlegi 3 GHz-rõl történõ 20 GHz-nek is csak a harmada jön be, akkor az még a 10 GHz-t sem fogja elérni.
Bár ne legyen igazam, de erõsen szkeptikus vagyok az ilyen ígérgetéstõl...
Meg kell nézni, hogy az uitobbi egy évben mennyit is fejlõdött az iNTEL...
Ne feledkezzetek el arról, hogy idén év végére nem is oly régen még 5 GHz-et emlegettek, most kb 60%-nál tartanak. 20 GHz-nek a 60% 12 GHz...
Ha még pesszimistáb akarok lenni, akkor az iNTEL akkor ígérte az 5 GHz-et, amikor már 2 GHz-nél jártak, ahhoz kéõest meg az igéreteiket, csak 30-35%-ban vátltották be, hiszen a 2-5 GHz-es változásnak (3GHz többlet) a valóság csupán 1-1,2 GHz... A ha most feltételezzük, hogy a jelenlegi 3 GHz-rõl történõ 20 GHz-nek is csak a harmada jön be, akkor az még a 10 GHz-t sem fogja elérni.
Bár ne legyen igazam, de erõsen szkeptikus vagyok az ilyen ígérgetéstõl...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
eddig bejött.
De ha már a törvényeknél tartunk, én is mondok egyet:
A lyúzerek hülyesége inden 4. évben a 3 szorosára emelkedik.
csók a családnak. meg a helpdeskeseknek 😉
De ha már a törvényeknél tartunk, én is mondok egyet:
A lyúzerek hülyesége inden 4. évben a 3 szorosára emelkedik.
csók a családnak. meg a helpdeskeseknek 😉
"Ez a moore törvény egy hülyeség, kimondta x évvel ezelõtt hogy mi lesz, erre azóta minden chipgyártó eltöri kezét-lábát hogy megfeleljen a törvénynek 😄"
Vagy éppen lazsál, csak nem tudunk róla! Ez a Moore meredekebb görbét is kitalálhatott volna, talán már nem itt tartanánk, ki tudja 😄
Vagy éppen lazsál, csak nem tudunk róla! Ez a Moore meredekebb görbét is kitalálhatott volna, talán már nem itt tartanánk, ki tudja 😄
talánt azért mondta akkor, mert a tendencia ezt mutatta ki. hogy mindenki ezt követi, az már nem az õ baja 😄
A 90 nm-es oszlop is rezeg 😊