267
Victoria: An Empire Under The Sun
-
Realtibi #27 kihozták
nagyon más mint a Hoi
azért még sokat kell ismerkedni vele hogy megértsem -
Realtibi #26 na felhivtak telefonon és azt mondták holnap 9-17 ora közt kiszállitják
szal voltak olyan kedvesek hogy átkutatták Europát ezért:D
csak annyi baj van hogy holnap el kéne menni orvoshoz is a mokkámmal -
#25 Nekem megvan bár nem cd-n:) -
Realtibi #24 majd kiderül csak felhivnak ha nincsen
max majd eccer becsenget a futár hogy felkutatta egész europát egy cd ért -
#23 Hát igen, csak az a gáz hogy a vickyt már nem gyártják CD-n, ezért nehéz megszerezni. Paradoxéktól még le lehet tölteni, de az nyílván fizetős. -
Realtibi #22 én most rendeltem meg pc domerol
2 ezer forintot meg az ezer forint kiszállitási dijat megéri
3 ezer forint nem a világvége
bár ennyi lenne minen játék Mo-n -
G.Freeman #21 dc -
#20 kieg!
Jaj de jó és lesz doomsdaybe savegame converter, megszeretnék dönteni az 1 releasebe beletömhető bugok számát tán? Ha már dolgoznak az EU3on, a doomsday még mindig csak félig játszható akkor sztem ez tök fölösleges... -
#19 Honnan lehetne beszerezni ezt a játékot? torrenten sehol nem seedelik. gondoltam, hogy megveszem, de azt sem tudom, hogy milyen a játék, pedig érdekelne :( -
tagga #18 felraktam a VIPet de van egy két dolog amit nem értek benne.1angliával vagy és délafrika állandóan lázadozik és nem tudom mit tegyek már vagy 40 éve2 a lázadás máshol is kitör az rendben hogy irország de még a britek is 3 nem értem mit kell tennem ahhoz hogy én legyek az ipari nagyhatalom van kb200-300 körüli értékem míg poroszország v oroszorszá 900-1000++és az utolsó mit kell inkább fejleszteni industy?culture?army? többnyire ezek nálam a fontosak
-
Owen182 #17 Hogy kell transport hakókra egységeket felnyomni -
#16 Nagyon szuper játék, kéne nyomni multiban!!! -
Glorius #15 Véleményem szerint a játékok királya (vagy királynője :) ) a Victoria. Fergeteges hangulat, hihetelen játékegyensúly, végtelen lehetőség... életemben nem játszottam annyit játékkal mint vele. Mindíg előveszem kb kéthavonta és nyomom jó ideig. Sajnos csak kevesen szeretjük az összetettebb, gondolkodósab, reálisabb stratégiai/gazdasági/.../stb játékokat. -
antijedi #14 hm hm csak nem emghalt a topic? :P -
SmallGreenET #13 A válasz a következő: akinek Mo-on van pénze +venni állandóan az új-jó gamékat, az általában vmi újgazdag kisfiú, akinek viszont nem elég magas az IQja ehhez a gaméhoz. Nekem nagyon bejön a Victoria - hasonlóan az EU2-höz - ez 1 olyan játék, amivel simán aljáccol délutántól hajnalig úgy, hogy észre sem veszed az idő múlását. Ha meg +untad az aktuális pályát, akkor 1 tök másik néppel a világ másik felén újrakezded. Pl eu2-ben az európai hadakozás után kipróbáltam magamat Indiában és Közép-Amerikában is... -
Smokk #12 HA lenne hozza vmi korrekt, reszletes leiras meg jaccanak is vele...
De nem hiszem h van! -
Dansky #11 :D
Folytatva a LoTR3 topicban kezdetteket: én feltételeztem, hogy neked az EU2 "bejött", és azért nem tetszett a Victoria, ezek szerint tévedtem. :) Ugyanis a paradox forumon sok esetben ez az alapaj a Victoriával kapcsolatos negativ véleményeknek. ("EU2-ben én voltam az über-táp, ittt meg bénázok, tehát a játék szar" :D)
Amúgy tök jó a topic! :D
Igen megbízható forrásból tudom, hogy a Paradoxnak Mo. gyakorlatilag teljesen nulla értékű piac, vajon miért? :D -
antijedi #10 hmmm... :P -
antijedi #9 :DDD
látom azé nepszerü itt ez a game :P -
#8 -
antijedi #7 honnét tudjam miylen a te játékod? nekem pls bejön :P
meg ha már transport tycoon-t szereted ako lehet ez is teccene, nem olyan sokkal bonyolultabb :P -
#6 ok köszi. elég lett volna, ha annyit írsz, hogy ez nem a te játékod :) -
antijedi #5 strat game (a bonyibb formából)
ez ilyen gazdasági/politikai/hadászati/technologiai országmenedzselős game kb, a 19.században + 20.szátzad eleje (kb 1.vh)
nézd meg hivatalos honlapon képeket egyből nyilvánvaló lessz :P
-
#4 én még most sem tudom, milyen game ez? -
antijedi #3 jah amugy az eu2 és a hoi foyltatása ha valaki emtudné ;P -
antijedi #2 hivatalos honlap -
antijedi #1 nah ez is kijött... :P