AMD Athlon FX-53 még az idén
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akarok beleszolni az okfejdesedbe, de az EE valtozatu Intel dragabb lesz, mint az FX...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
inkább az új intel. szeretem az AMD ét, de annyival nem fogg többet tudni, mint amennyibe kerül. 😊
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Udv!
Hol olvastad azt a tesztet? A prohardveren? En a prohardveren olvastam valahol, hogy a q3-ban van egy pici bug. Ha amd procit erzekel kikapcsolja az sse optimalizaciojat, fuggetlenul attol, hogy az adott amd proci tudja-e az sse-t. Wirusos q3-hoz van "heckelt" dll ami ezt megoldja es egyenlo feltetelek teremt. (hogy amd-re bekapcsolja az sse-t vagy intelen is letiltja azt nemtudom, de teszteleshez igazabol mind1, ha a procik sebesseget merjuk)
U.i.: Anno mikor a q3 elkeszult meg nem volt sse-s amd proci ha jol emlekszem.
-Orgi-
Hol olvastad azt a tesztet? A prohardveren? En a prohardveren olvastam valahol, hogy a q3-ban van egy pici bug. Ha amd procit erzekel kikapcsolja az sse optimalizaciojat, fuggetlenul attol, hogy az adott amd proci tudja-e az sse-t. Wirusos q3-hoz van "heckelt" dll ami ezt megoldja es egyenlo feltetelek teremt. (hogy amd-re bekapcsolja az sse-t vagy intelen is letiltja azt nemtudom, de teszteleshez igazabol mind1, ha a procik sebesseget merjuk)
U.i.: Anno mikor a q3 elkeszult meg nem volt sse-s amd proci ha jol emlekszem.
-Orgi-