20
-
#20 Gabestet akartam írni. -
#19 mi az, hogy a CELLnek 4* nagyobb lesz a teljesítménye, mint az X2nek? szerintem még egyikről sem jelent meg adat azok kívül, hogy a gyártók szerint minden kétséget kizáróan a leggyorsabbak lesznek a világon.
amúgy gavestnek télleg nem sok köze lehet a programozáshoz. -
Power #18 Látom te se értesz hozzá.
Halljuk hány multiplatformos szoftvert írtál?
Szerintem egyet se. -
Gabest #17 Épp azért vannak a magasabbszintű nyelvek és api-k hogy az architektúrális különbségeket elfedjék. Vagy most az xbox-xbox2 kompatibilitásra gondolsz? Szerintem újrafordítással a régi programok is futnak majd, legfeljebb a mulimédiás részeket kell kicsit átírni, ott elég ritka hogy a videókártya besegítsen (maiak max színkonverziót és mpeg2 kitömörítési részfeladatokat tudnak). -
Power #16 Megszólalt egy szagértő. :) -
Power #14 Itt nem a dx10-zel van a gond. Az még megoldja az ms-ati együttműködés. Az architektúra azonban teljesen más. -
Gabest #11 Szerintem JTBM úgy értette, hogy majd dx10-re megírják azt' csá. Mindenhez megvan a megfelelő hardver gyorsítás és a szabványos api, akkor nem kell assemblyvel vacakolni. -
#10 a lefele valo kompatibilitas hianya nagy bukta sajna:( -
Dömper Ármánd #9 "illetve ASM progirészeket is ki kell hagyni". Téged sem látnálak szívesen a kernelfejlesztők közöt... -
Power #8 Valóban nem értesz hozzá. Totál nem mindegy milyen az architektúra.
Ha tudnád mennyit szenvednek az win-mac platformon futó alkalmazások!
-
JTBM #5 A mai kompilereknek már midegy, hogy milyen architekturára fordítanak, csak SDK-t kell adni a játékfejlesztőknek. Hardware közeli dolgokat pedig nem kell már használni, illetve ASM progirészeket is ki kell hagyni. -
An-Dee #4 Két dolgot ne felejtsetek el, az MS és az Intel is terjeszkedni akar.
Ebből egy lépés lehet hogy ppc-n is fut MS Win, a másik meg hogy a MacOS fusson x86-on. Ha a fenti hir igaz akkor az elsőnek szabad az út. -
Power #3 Az X architechtúra része az x86.
Ha az x86 nem változik, akkor a többit se, és akkor mi szükség az IBM-re??? -
Zedas #1 Én kizártnak tartom hogy nem x86 CPU lesz benne.
Szerintem ez csak az architektúrára vonatkozik, arra viszont valóban k. jó lenne ha nem a hagyományos PC-s vonalat erőltetnék.